mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Dimitriss_ είπε Ποιοι ειναι οι Χ λογοι; Ξανα λεω, αν υπαρχει ψυχιατριο προβλημα, εννοειται να κατσει σπιτι του. Αν ομως απλα δεν θελει να παει στρατο, τοτε ναι, ειναι πατριωτικο καθηκον και πρεπει να παει γιατι ειναι νομος, δεν αλλαζει αυτο και δεν υπαρχουν περιθωρια συζητησης. Δυστυχως ή ευτυχως περνάμε ολοι τοσους μηνες στο στρατο, δεν γινεται ο καθενας που απλα δεν θελει να παει ,να παιρνει Ι5. Γι αυτο πρεπει να σοβαρευτουν λιγο και να μην δινουν Ι5 σε λευκο χαρτι ,αλλα να γινεται γενικευμενη εξεταση και να υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ιστορικο ψυχοπαθειας και διαταραχων απο δημοσια νοσοκομεια/κεντρα υγείας κι οχι απο διψασμενες ιδιωτικες κλικες που τους κατουρας κιολας μπας και παρουν κανα 100ευρω. Δεν λεω να μην πηγαινουν σε ιδιωτες ψυχιατρους οι ασθενεις, αλιμονο, λεω γι αυτους για το Ι5 τι πρεπει να γινεται. Όπως είπα εξ αρχής ο καθένας έχει τη γνώμη του. Κάνε εσύ αυτό που νομίζεις και εγώ αυτό που νομίζω. Για οποίο λόγο. 5 ώρες πριν, Pankar95 είπε Αν εξαρτάται το Ι5 σου από τις πληροφορίες για ψυχιάτρους του ινσομνια σε βλέπω να υπηρετείς (και να λες κι ένα τραγούδι) 😁 Όχι ε; Δεν παίζει να βρεθεί κανένας να βοηθήσει την κατάσταση λίγο δηλαδή; 7 ώρες πριν, unameit είπε Υπηρχε παλιοτερα ενα forum http://omhroi.gr/ το οποιο ειχε μεγαλη επισκεψιμοτητα.... Για κατι θεματα Ι5 κλπ. ηταν κορυφη ..... 😋 Οπως φαινεται εχει κλεισει.. Το γνωρίζω αλλά όντως έχει κλείσει. Κάτι άλλο ξέρει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, mrsquid είπε Τόσο δυσεύρετοι είναι δηλαδή? Θέλω να πω αυτούς κρίση δεν τους βάρεσε? Don't be so cynical. Κατανοώ ότι δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, εγώ επιλέγω την εύκολη λύση, άλλοι τη δυσκολότερη.... Κυνικός είναι ο δικός σου τρόπος σκέψης και έκφρασης, όχι σύμφωνα με τον filipN, αλλά σύμφωνα με ένα έγκριτο λεξικό: "κυνικός 1 : που χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη συναισθηματικής ή ηθικής ευαισθησίας, που εκδηλώνει τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις προθέσεις του χωρίς καμία προσπάθεια μετριασμού της δυσαρέσκειας που μπορεί να προκαλέσει, με πλήρη περιφρόνηση και αδιαφορία προς τους κοινά αποδεκτούς κανόνες ευπρέπειας ή ηθικής..." http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq="κυνικός+1+-ή+-ό"&dq= 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, filipN είπε Κυνικός είναι ο δικός σου τρόπος σκέψης και έκφρασης, όχι σύμφωνα με τον filipN, αλλά σύμφωνα με ένα έγκριτο λεξικό: "κυνικός 1 : που χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη συναισθηματικής ή ηθικής ευαισθησίας, που εκδηλώνει τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις προθέσεις του χωρίς καμία προσπάθεια μετριασμού της δυσαρέσκειας που μπορεί να προκαλέσει, με πλήρη περιφρόνηση και αδιαφορία προς τους κοινά αποδεκτούς κανόνες ευπρέπειας ή ηθικής..." http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq="κυνικός+1+-ή+-ό"&dq= Οκ, ας είναι λοιπόν. Και εξακολουθώ με παντελή έλλειψη συναισθηματικής ή ηθικής ευαισθησίας να ρωτάω: Υπάρχει κάποιος που ξέρει αν είναι εύκολο να βρω ένα ψυχίατρο για να μου γράψει τα απαραίτητα για το σκοπό αυτό? Δε νομίζω αν χτυπήσω απλά μια τυχαία πόρτα και του/της πω πόσα θες για να μου γράψεις μαϊμού αγωγή και τρελόχαρτο να μου πει απλώς οκ. Ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Οποίος έβγαλε μουφα γιωτοχαρτο δεν νομίζω να συχνάζει και πολύ δε αυτό το θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Οποίος έβγαλε μουφα γιωτοχαρτο δεν νομίζω να συχνάζει και πολύ δε αυτό το θέμα Σωστό αυτό που λες. Θα αρχίσω να βαράω πόρτες και να ρωτάω πόσο πάει το χαρτί μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mrsquid είπε Σωστό αυτό που λες. Θα αρχίσω να βαράω πόρτες και να ρωτάω πόσο πάει το χαρτί μου φαίνεται... φιλε εαν εισαι σε απαρχια ειναι ευκολο, εαν εισαι Αθηνα υπαρχουν δικηγορικα γραφεια που αναλαμβανουν την φαση (κοστος κανενα 1000 την φορα μου ειχαν πει all inclusive την φορα). google it σαν γραφεια που ειδικευονται στα στρατιωτικα και μετα απο 1-2 τελεφωνα θα τους βρεις. δεν θυμαμαι σε ποιο ειχα παρει εγω γιατι ηταν πριν χρονια και δεν ψηνομουν αν δωσω 2κ. τωρα οι υπολοιποι θα σου πουν τα δικας τους, αλλα η ζωη ειναι του καθενος και νομιζω δικαιωμα του ειναι να την κανει οτι θελει. προσωπικη αποψη, ο καθενας εχει την δικη του αλλα μην προσπαθουμε να την επιβαλουμε σαν σωστη η λαθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, mchrisober είπε φιλε εαν εισαι σε απαρχια ειναι ευκολο, εαν εισαι Αθηνα υπαρχουν δικηγορικα γραφεια που αναλαμβανουν την φαση (κοστος κανενα 1000 την φορα μου ειχαν πει all inclusive την φορα). google it σαν γραφεια που ειδικευονται στα στρατιωτικα και μετα απο 1-2 τελεφωνα θα τους βρεις. δεν θυμαμαι σε ποιο ειχα παρει εγω γιατι ηταν πριν χρονια και δεν ψηνομουν αν δωσω 2κ. τωρα οι υπολοιποι θα σου πουν τα δικας τους, αλλα η ζωη ειναι του καθενος και νομιζω δικαιωμα του ειναι να την κανει οτι θελει. προσωπικη αποψη, ο καθενας εχει την δικη του αλλα μην προσπαθουμε να την επιβαλουμε σαν σωστη η λαθος. Φίλε μου, σε ευχαριστω πάρα πολυ. Από Αθήνα είμαι. Όταν λες 1κ τη φορά εννοούμε 3κ το σύνολο μιας και είναι χοντρικά 3 φορές που πας φρουραρχείο για αναβολή κλπ? Όταν λέμε all inclusive εννοούμε σου λένε τι να πεις τι να κάνεις πως να το παίξεις και χαρτιά απο ψυχιάτρους κλπ? Εσύ είχες πάει μέσω ενός τέτοιου ή κάτι άλλο? (Σόρρυ δεν κατάλαβα όσον αφορά το τελευταίο τι έκανες εσύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, mrsquid είπε Φίλε μου, σε ευχαριστω πάρα πολυ. Από Αθήνα είμαι. Όταν λες 1κ τη φορά εννοούμε 3κ το σύνολο μιας και είναι χοντρικά 3 φορές που πας φρουραρχείο για αναβολή κλπ? Όταν λέμε all inclusive εννοούμε σου λένε τι να πεις τι να κάνεις πως να το παίξεις και χαρτιά απο ψυχιάτρους κλπ? Εσύ είχες πάει μέσω ενός τέτοιου ή κάτι άλλο? (Σόρρυ δεν κατάλαβα όσον αφορά το τελευταίο τι έκανες εσύ) οταν ειχα συζητησει, γιατι εγω δεν το εκανα τελικα γιατι δεν ηθελα να μπω ι5, μου ειχαν πει οτι πας σε αυτους, μελεταν την υποθεση σου και σου κλεινουν ραντεβου με ψυχιατρο κτλ. φυσικα ο ψυχιατρος ειναι μιλημενος οποτε θα σου γραψει τα απαραιτητα. Επισης σου λενε και τι θα πεις στην επιτροπη κτλ. Αυτο ειναι 1κ την φορα (τιμη πριν 3 χρονια). Αυτο που εχω ακουσει απο γνωστους, ειναι οτι η πρωτη φορα ειναι ευκολη να παρεις την αναβολη, οποτε ισως το ρισκαρεις την πρωτη να μη πληρωσεις, αλλα αυτο ειναι προσωπικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mchrisober είπε οταν ειχα συζητησει, γιατι εγω δεν το εκανα τελικα γιατι δεν ηθελα να μπω ι5, μου ειχαν πει οτι πας σε αυτους, μελεταν την υποθεση σου και σου κλεινουν ραντεβου με ψυχιατρο κτλ. φυσικα ο ψυχιατρος ειναι μιλημενος οποτε θα σου γραψει τα απαραιτητα. Επισης σου λενε και τι θα πεις στην επιτροπη κτλ. Αυτο ειναι 1κ την φορα (τιμη πριν 3 χρονια). Αυτο που εχω ακουσει απο γνωστους, ειναι οτι η πρωτη φορα ειναι ευκολη να παρεις την αναβολη, οποτε ισως το ρισκαρεις την πρωτη να μη πληρωσεις, αλλα αυτο ειναι προσωπικο. Οκ, ευχαριστώ. Θα δω αν βρω απλώς ένα ιδιώτη ψυχίατρο να μου το γράψει κι αν δυσκολευτώ θα μιλήσω με κάποιο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, mrsquid είπε Παιδιά καλησπέρα, Είμαι καινούργιος και έχω ακόμα 1 χρόνο αναβολή μπροστά μου λόγω σπουδών που τις έχω τελειώσει. Αρχικά να πω ότι σκοπεύω να πάρω Ι5, όποιος θέλει να με πείσει να μην το κάνω παρακαλώ να μην χάσει το χρόνο του, υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν θέλω να κάτσουμε να συζητήσουμε. Τέλοσπάντων θέλω να ξεμπερδέψω με το όλο πράγμα και σκέφτομαι να σπάσω την αναβολή μου μέσα στο 2020 προς την άνοιξη για να με καλέσουν, να πάω με χαρτί κλπ, να πάρω τον 1ο χρόνο αναβολή για ιατρικούς λόγους, 2η φορά, μπλα μπλα, ξέρω τη διαδικασία. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Αν το να σπάσω την αναβολή δείχνει κάπως κακό αν έχω χαρτί ψυχιάτρου και με κοιτάξουν περίεργα σε φάση τι ήρθες τώρα εσύ να μας πεις και γιατί δεν περίμενες να λήξει η άλλη αναβολή σου? 2. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μιλημένο ψυχιάτρο να πάω μόλις μπει η χρονιά να του κάνω ποδαρικό να τον πληρώσω τον άνθρωπο να γράψει μια αγωγή να φαίνεται ότι έχω καιρό κατάθλιψη κλπ και να συνεχίσω να συνεργάζομαι (αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι) μαζί του εως ότου τελειώσει όλη αυτή η ιστορία. Αν το γνωρίζετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου ένα inbox. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλές γιορτές να έχουμε! PS: Κουράγιο σε όσους υπηρετούν, τελειώνουν ή ξεκινάνε θητεία. Μην νομιζεις οτι το να παρεις Ι5 ειναι ευκολο. Παρουσιαστηκα μαζι με παιδι το οποιο ειχε οντως ψυχιατρικο προβλημα. Ο διοικητης τον ειχε στειλει 5 φορες ψυχολογο και τον εβγαζε συνεχεια Ι4. Εν τελει μετα απο πιεση του διοικητη, τον εβγαλαν Ι5. Ο διοικητης μας ειπε οτι 1 βδομαδα μετα που εφυγε, του εκαναν εισαγωγη σε ψυχιατρειο. Μην περιμενεις οτι οι ψυχολογοι του στρατου ειναι χαζοι. Εξεταζουν χιλιαδες ατομα καθε χρονο και ξερουν αν εχεις προβλημα ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, Μάκαρος said: Μην νομιζεις οτι το να παρεις Ι5 ειναι ευκολο. Παρουσιαστηκα μαζι με παιδι το οποιο ειχε οντως ψυχιατρικο προβλημα. Ο διοικητης τον ειχε στειλει 5 φορες ψυχολογο και τον εβγαζε συνεχεια Ι4. Εν τελει μετα απο πιεση του διοικητη, τον εβγαλαν Ι5. Ο διοικητης μας ειπε οτι 1 βδομαδα μετα που εφυγε, του εκαναν εισαγωγη σε ψυχιατρειο. Μην περιμενεις οτι οι ψυχολογοι του στρατου ειναι χαζοι. Εξεταζουν χιλιαδες ατομα καθε χρονο και ξερουν αν εχεις προβλημα ή οχι. Όταν έκανα γάτος στο 414 πάντως, ένας πήρε Ι5 χωρίς να το θέλει. Πέθανε η γιαγιά του είχε ένα ξέσπασμα στη μονάδα και τον έστειλαν κατευθείαν στο 414. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όταν έκανα γάτος στο 414 πάντως, ένας πήρε Ι5 χωρίς να το θέλει. Πέθανε η γιαγιά του είχε ένα ξέσπασμα στη μονάδα και τον έστειλαν κατευθείαν στο 414. Εμας ο συγκεκριμενος δεν ειχε μονο ενα, αλλα πολλα ξεσπασματα. Παρ ολα αυτα γυρνουσε πισω συνεχεια με Ι4. Μπορει να ηταν περιπτωση ο ψυχολογος, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όταν έκανα γάτος στο 414 πάντως, ένας πήρε Ι5 χωρίς να το θέλει. Πέθανε η γιαγιά του είχε ένα ξέσπασμα στη μονάδα και τον έστειλαν κατευθείαν στο 414. Παιδιά εχω διαβάσει αρκετές απόψεις και ιστορίες. Υποθέτω ότι μπορεί να πάει either way η διαδικασία, αλλά απο τη στιγμή που έχεις ένα χαρτί από γιατρό δεν έχουν λόγο να το αμφισβητήσουν σε μεγάλο βαθμό ειδικά αν τύχει ο γιατρός που θα σε εξετάσει να μην είναι ψυχίατρος. Θέλω να πω αν παω μέσω φρουραρχείου έχω μια καλή πιθανότητα να μου δώσουν αναβολή για ψυχολογικούς ειδικά αν δείχνει στα χαρτιά ότι πράγματι κάνω αγωγή πχ 1 χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mrsquid είπε Παιδιά εχω διαβάσει αρκετές απόψεις και ιστορίες. Υποθέτω ότι μπορεί να πάει either way η διαδικασία, αλλά απο τη στιγμή που έχεις ένα χαρτί από γιατρό δεν έχουν λόγο να το αμφισβητήσουν σε μεγάλο βαθμό ειδικά αν τύχει ο γιατρός που θα σε εξετάσει να μην είναι ψυχίατρος. Θέλω να πω αν παω μέσω φρουραρχείου έχω μια καλή πιθανότητα να μου δώσουν αναβολή για ψυχολογικούς ειδικά αν δείχνει στα χαρτιά ότι πράγματι κάνω αγωγή πχ 1 χρόνο. Ελπιζω να τα καταφερεις. Θα γλυτωσεις 9 πολυτιμους μηνες και την ειδικοτητα του χλωρινιοφορου 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 από πρωσοπική εμπειρία αν τους πείσεις ότι είσαι κίνδυνος, η σε αναγκάζουν να διακινδηνεύσεις την ίδια σου τη ζωή, αρκετοί ζορίζονται. εν τέλη τους πέταξα το μπαλάκι να υπογράψει ότι παίρνει αυτός την ευθήνη για ότι μου συμβει μέσα στο στρατόπεδο δεν είναι ευκολη δαδικασία πάντως, 3 χρόνια πέρα δώθε περίμενε άγχη, ο καθένας διαλέγει και παίρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις