christos4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα! Σε σχέση με την άδεια Χριστουγέννων (γκρουπακια κλπ) προβλέπεται ή είναι άτυπη; αφαιρείται από τις κανονικές άδειες; μπορούν να σου πουν ότι ΔΕΝ θα πάρεις;
Skerzos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Θα πάρεις κανονικά και με τον νόμο και είναι αγραφη.
tasosathens Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μόνο εμένα πάνε ρε μάγκες Έβρο ; 🤔🤔🤔😂😁 Κανείς αλλος;
MichalisXen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, tasosathens είπε Καλησπέρα, μόνο εμένα πάνε ρε μάγκες Έβρο ; 🤔🤔🤔😂😁 Κανείς αλλος; Ήσουν ο τυχερός μάλλον 😂😂
tasosathens Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, MichalisXen είπε Ήσουν ο τυχερός μάλλον 😂😂 Χαχαχα Χαχα 😂
mrsquid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι καινούργιος και έχω ακόμα 1 χρόνο αναβολή μπροστά μου λόγω σπουδών που τις έχω τελειώσει. Αρχικά να πω ότι σκοπεύω να πάρω Ι5, όποιος θέλει να με πείσει να μην το κάνω παρακαλώ να μην χάσει το χρόνο του, υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν θέλω να κάτσουμε να συζητήσουμε. Τέλοσπάντων θέλω να ξεμπερδέψω με το όλο πράγμα και σκέφτομαι να σπάσω την αναβολή μου μέσα στο 2020 προς την άνοιξη για να με καλέσουν, να πάω με χαρτί κλπ, να πάρω τον 1ο χρόνο αναβολή για ιατρικούς λόγους, 2η φορά, μπλα μπλα, ξέρω τη διαδικασία. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Αν το να σπάσω την αναβολή δείχνει κάπως κακό αν έχω χαρτί ψυχιάτρου και με κοιτάξουν περίεργα σε φάση τι ήρθες τώρα εσύ να μας πεις και γιατί δεν περίμενες να λήξει η άλλη αναβολή σου? 2. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μιλημένο ψυχιάτρο να πάω μόλις μπει η χρονιά να του κάνω ποδαρικό να τον πληρώσω τον άνθρωπο να γράψει μια αγωγή να φαίνεται ότι έχω καιρό κατάθλιψη κλπ και να συνεχίσω να συνεργάζομαι (αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι) μαζί του εως ότου τελειώσει όλη αυτή η ιστορία. Αν το γνωρίζετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου ένα inbox. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλές γιορτές να έχουμε! PS: Κουράγιο σε όσους υπηρετούν, τελειώνουν ή ξεκινάνε θητεία.
bromiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, mrsquid είπε Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μιλημένο ψυχιάτρο να πάω μόλις μπει η χρονιά να του κάνω ποδαρικό να τον πληρώσω τον άνθρωπο να γράψει μια αγωγή να φαίνεται ότι έχω καιρό κατάθλιψη κλπ και να συνεχίσω να συνεργάζομαι (αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι) μαζί του εως ότου τελειώσει όλη αυτή η ιστορία. Αν βρεις ψυχίατρο που να τα παίρνει χοντρά για να σου δώσει Τρελόχαρτο πες το μας και εδώ… θα αποκτήσει πολλούς πελάτες… 51 λεπτά πριν, mrsquid είπε Κουράγιο σε όσους υπηρετούν, τελειώνουν ή ξεκινάνε θητεία. Τι γλυκό που είναι να βαράς σκοπέτο στον ψόφο και να σου δίνει κουράγιο ένας που θα πληρώσει για να μην υπηρετήσει… Εγώ βούρκωσα... 1
mrsquid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αν βρεις ψυχίατρο που να τα παίρνει χοντρά για να σου δώσει Τρελόχαρτο πες το μας και εδώ… θα αποκτήσει πολλούς πελάτες… Τόσο δυσεύρετοι είναι δηλαδή? Θέλω να πω αυτούς κρίση δεν τους βάρεσε? 12 λεπτά πριν, bromiaris είπε Τι γλυκό που είναι να βαράς σκοπέτο στον ψόφο και να σου δίνει κουράγιο ένας που θα πληρώσει για να μην υπηρετήσει… Εγώ βούρκωσα... Don't be so cynical. Κατανοώ ότι δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, εγώ επιλέγω την εύκολη λύση, άλλοι τη δυσκολότερη....
Dimitriss_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, mrsquid είπε Τόσο δυσεύρετοι είναι δηλαδή? Θέλω να πω αυτούς κρίση δεν τους βάρεσε? Don't be so cynical. Κατανοώ ότι δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, εγώ επιλέγω την εύκολη λύση, άλλοι τη δυσκολότερη.... Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι που παμε στρατο, πιστευεις δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε και παμε να περασουμε την ωρα μας; ή μηπως εμεις δεν μπορουσαμε να παμε σε ψυχιατρο και να τον πληρωσουμε; Αν θεωρεις οτι το Ι5 ειναι η ευκολη λυση, εισαι βαθια νυχτωμενος. Αν εχεις ψυχιατρικο προβλημα, φυσικα και να μην πας στρατο για το καλο ολων. Αν ομως δεν εχεις προβλημα και απλα δεν θες να πας στρατο, τοτε η ευκολη λυση ειναι να πας οντως σε ψυχιατρο γιατι θες οντως βοηθεια, με το να σκεφτεσαι να κοψεις αναβολη για να τελειωνεις με το Ι5 ενω υποτιθεται εχεις παρει 1 ετος αναβολη για ψυχικους λογους για τους οποιους πρεπει να επανεξεταστεις με το περας αυτης κι οχι οποτε θες εσυ να παρεις το Ι5, καθως και για το αν υπαρχει κλικα με ψυχιατρο για να παρεις μια ψευτικη διαγνωση ψυχικης ασθενειας. 1
mrsquid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dimitriss_ είπε Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι που παμε στρατο, πιστευεις δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε και παμε να περασουμε την ωρα μας; ή μηπως εμεις δεν μπορουσαμε να παμε σε ψυχιατρο και να τον πληρωσουμε; Αν θεωρεις οτι το Ι5 ειναι η ευκολη λυση, εισαι βαθια νυχτωμενος. Αν εχεις ψυχιατρικο προβλημα, φυσικα και να μην πας στρατο για το καλο ολων. Αν ομως δεν εχεις προβλημα και απλα δεν θες να πας στρατο, τοτε η ευκολη λυση ειναι να πας οντως σε ψυχιατρο γιατι θες οντως βοηθεια, με το να σκεφτεσαι να κοψεις αναβολη για να τελειωνεις με το Ι5 ενω υποτιθεται εχεις παρει 1 ετος αναβολη για ψυχικους λογους για τους οποιους πρεπει να επανεξεταστεις με το περας αυτης κι οχι οποτε θες εσυ να παρεις το Ι5, καθως και για το αν υπαρχει κλικα με ψυχιατρο για να παρεις μια ψευτικη διαγνωση ψυχικης ασθενειας. Δεν είπα ότι έχω αναβολη λόγω ψυχικής ασθένειας, είπα οτι έχω λόγω σπουδών αυτή τη στιγμή. Και ξαναλέω ότι δε ρωτάω αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τις αποφάσεις μου, ζητάω κάποιες πληροφορίες απλώς. Συγγνώμη αν αυτό που θέλω να κάνω ενοχλεί κάποιους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά καλώς ή κακώς αυτό σκοπεύω να κάνω εγώ, για εμένα και μόνο. Δεν είπα σε κανέναν άλλο να με ακολουθήσει ούτε τίποτα παρόμοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπηρχε παλιοτερα ενα forum http://omhroi.gr/ το οποιο ειχε μεγαλη επισκεψιμοτητα.... Για κατι θεματα Ι5 κλπ. ηταν κορυφη ..... 😋 Οπως φαινεται εχει κλεισει.. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Dimitriss_ είπε Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι που παμε στρατο, πιστευεις δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε και παμε να περασουμε την ωρα μας; ή μηπως εμεις δεν μπορουσαμε να παμε σε ψυχιατρο και να τον πληρωσουμε; Αν θεωρεις οτι το Ι5 ειναι η ευκολη λυση, εισαι βαθια νυχτωμενος. Αν εχεις ψυχιατρικο προβλημα, φυσικα και να μην πας στρατο για το καλο ολων. Αν ομως δεν εχεις προβλημα και απλα δεν θες να πας στρατο, τοτε η ευκολη λυση ειναι να πας οντως σε ψυχιατρο γιατι θες οντως βοηθεια, με το να σκεφτεσαι να κοψεις αναβολη για να τελειωνεις με το Ι5 ενω υποτιθεται εχεις παρει 1 ετος αναβολη για ψυχικους λογους για τους οποιους πρεπει να επανεξεταστεις με το περας αυτης κι οχι οποτε θες εσυ να παρεις το Ι5, καθως και για το αν υπαρχει κλικα με ψυχιατρο για να παρεις μια ψευτικη διαγνωση ψυχικης ασθενειας. Αν μπορούσες για Χ λόγους να μη πας, δε θα το έκανες; Το βλέπεις ως πατριωτικό καθήκον;
Pankar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Αν εξαρτάται το Ι5 σου από τις πληροφορίες για ψυχιάτρους του ινσομνια σε βλέπω να υπηρετείς (και να λες κι ένα τραγούδι) 😁
Dimitriss_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν μπορούσες για Χ λόγους να μη πας, δε θα το έκανες; Το βλέπεις ως πατριωτικό καθήκον; Ποιοι ειναι οι Χ λογοι; Ξανα λεω, αν υπαρχει ψυχιατριο προβλημα, εννοειται να κατσει σπιτι του. Αν ομως απλα δεν θελει να παει στρατο, τοτε ναι, ειναι πατριωτικο καθηκον και πρεπει να παει γιατι ειναι νομος, δεν αλλαζει αυτο και δεν υπαρχουν περιθωρια συζητησης. Δυστυχως ή ευτυχως περνάμε ολοι τοσους μηνες στο στρατο, δεν γινεται ο καθενας που απλα δεν θελει να παει ,να παιρνει Ι5. Γι αυτο πρεπει να σοβαρευτουν λιγο και να μην δινουν Ι5 σε λευκο χαρτι ,αλλα να γινεται γενικευμενη εξεταση και να υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ιστορικο ψυχοπαθειας και διαταραχων απο δημοσια νοσοκομεια/κεντρα υγείας κι οχι απο διψασμενες ιδιωτικες κλικες που τους κατουρας κιολας μπας και παρουν κανα 100ευρω. Δεν λεω να μην πηγαινουν σε ιδιωτες ψυχιατρους οι ασθενεις, αλιμονο, λεω γι αυτους για το Ι5 τι πρεπει να γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις