Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

20/1 ΚΕΕΔ Νέα Πέραμος να μαζευομαστεεεεε...ξέρουμε κι εδώ γενικά τι παίζει?(πχ. αν εγώ δεν θέλω να συνεχίσω στις ΕΔ τελειώνω πρώτα τη βασική εκπαίδευση και μέτα με στέλνουν σε μονάδα πεζικού?)

Καλή μας θητεία!

Δημοσ.

αν εχεις βύσμα η μεταθεση συνήθως γίνεται μετα το σπεν που ειναι η εκπεδευση μετα την ορκωμοσια δηλαδη κοντα στο 2μηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Xrisoula19977777 είπε

Μαγκες καλησπερα! Θελω να ροτησω κατι,ηρθε στο αγορι μου χαρτι οτι θα μπει 13 Ιανουαριου Ασσηρο,κοντα στη θεσσαλονικη ειναι δεν εχουμε θεμα μαυτο ειχε παρει αναβολη για θεμα υγειας αλλα παρολα αυτα,λεγανε οτι οπου πας εκει μενεις ετσι ειναι; Η θα γινει ορκομοσια και μετα μπορει να τον στειλουνε οπου ναναι; Ευχαριστω

Αρχικά αν γραφει ΕΟΔ  τοτε οχι θα φύγει το πολυ μεσα σε εφτα ημέρες απο την Άσσηρος η μπορει και να μείνει και εγώ ειμαι εξ αναβολής και ειχα ρωτήσει τι γίνεται και πως παει

Επεξ/σία από cer84
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην αρχιζω καινουργιο θεμα , εχει κανεις εμπειρια απο το στρατοπεδο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (645 Μ/Κ ΤΠ) (ΞΑΝΘΗ) ? 

Τα κλασσικα, απο κινητα τι γινετε, η φαση του στρατοπεδου γενικοτερα, με αδειες τι γινετε ειδικα αν εισαι απο Αθηνα κτλπ. Επισης επιτρεπετε να παρεις δικα σου αρβυλα αν τηρουν τις προδιαγραφες?Thanks

Επεξ/σία από petros123456789
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xrisoula19977777 είπε

α θα δω τι γεαφει! Ποια η σημασια του; Δωατε μου μια ξεκαθαρη απαντηση αχχαχαχα! Αφου δεν υπαρχουν κεντρα πια ετσι δεν ειχαν πει; Οπου σε στελνουν στην αρχη πας... αυτο δεν εχω καταλαβει

ΕΟΔ σημαινει εκτος οργανικής δύναμης δηλαδή οτι δεν ανηκει στην μονάδα εκείνη..τωρα γραφει μοναδα τοποθεσιας και μεταθεσεως αν θυμάμαι καλα στις εξ αναβολες γραφει μονο τοποθεσία μεχρι να δουν οτι εισαι καλα στην υγεία και τοτε σε στέλνουν στην μονάδα σου που ειναι η μετάθεση.. Για εκπαιδευση ξεχωριστά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Xrisoula19977777 είπε

Δηλαδη αν δεν ειναι καλα στην υγεια τ θα κατσει εκει κατα πασα; 

Οχι..απλα βλέπουν αν ειναι καλα και ανάλογα αν εχει ερθει η μετάθεση στα συπο για να φύγει για την μονάδα του.. εγω ημουν αθηνα και η μοναδα μου ηταν Έβρο

Επεξ/σία από cer84
Δημοσ.
4 ώρες πριν, G-pal είπε

Παιδιά για τα κινητά με κάμερα πάρτε

Εννοείτε ότι όταν παρουσιάστειτε θα έχετε μαζί σας ένα χωρίς κάμερα για να.το δείξετε στον έλεγχο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xrisoula19977777 είπε

Ωχ θεε 

Αλλα το ποιο πιθανό είναι να τον στηλουν κοντα Θεσσαλονίκη σε κάποια μονάδα. Αν υπάρχει καποιο βυσμα ολα γίνονται προφανώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...