Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, infected20 είπε

τελει Δεκεμβριου

Τέλει Δεκεμβρίου το χαρτί ή η το κάλεσμα; γιατί στην αεροπορία το κάλεσμα βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, MichalisXen είπε

Τέλει Δεκεμβρίου το χαρτί ή η το κάλεσμα; γιατί στην αεροπορία το κάλεσμα βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Το χαρτί μπορεί να σου έρθει και 10 μέρες πριν την κατάταξη. Αν δεις στο σάιτ τους https://www.stratologia.gr/el/katataksi πανω κάτω ένα μήνα πριν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elagiwrgh69 είπε

Μάλιστα οποτε εγω μπαινω με την β εφόσον εχω αναβολή μεχρι 30 Ιανουαρίου 

Επεξ/σία από cer84

Το εοδ που λέει στην κατάταξη σημαίνει ότι κάνεις εκεί βασική εκπαίδευση και μετά πας σε άλλη μονάδα, ή ότι πας 1 μέρα για πράγματα και μετά πας αλλού για βασική εκπαίδευση?

10 λεπτά πριν, tilted54 είπε

Το εοδ που λέει στην κατάταξη σημαίνει ότι κάνεις εκεί βασική εκπαίδευση και μετά πας σε άλλη μονάδα, ή ότι πας 1 μέρα για πράγματα και μετά πας αλλού για βασική εκπαίδευση?

Τίποτα δεν σημαίνει, ότι ισχύει για όλους ισχύει και για εσένα.

2 ώρες πριν, tilted54 είπε

ΕΟΔ σημαινει πως δεν θα μεινεις σαν μονιμος φανταρος στο στρατοπεδο που θα παρουσιαστεις. Θα ερθει να σε παρει η μοναδα σου την μερα που θα παρουσιαστεις η το πολυ την επομενη.

Το που θα κανεις εκπαιδευσεις ειναι κατι ανεξαρτητο απτο σε ποιο στρατοπεδο παρουσιαζεσαι και εξαρταται απτο ποια στρατοπεδα θα ορισθουν για να οργανωσουν εκπαιδευσεις νεοσυλλεκτων.  Μπορει να ναι 2-3 στρατοπεδα στην εκαστοτε περιοχη

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, MichalisXen είπε

Διαβιβάσεις Αφαντου πάμε. Αντε με το καλό. Είναι κάνεις άλλος εκεί; 

21/01 μπαίνω. 

Αφαντου και εγω φιλε μου αλλα στο τεχνικο 23/01

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...