fernw_thn_souvla Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, jimis98 είπε ισχυει και για τις προκυρηξεις? Όπως λέει στην πρώτη σειρά: Κρίση Σωματικής Ικανότητας των στρατευσίμων, αυτών που κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και του στρατιωτικού προσωπικού γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε Όπως λέει στην πρώτη σειρά: Κρίση Σωματικής Ικανότητας των στρατευσίμων, αυτών που κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και του στρατιωτικού προσωπικού γενικά. ισχύει και για λιμενικό, ΕΦ, Πυροσβεστική, οβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε ισχύει και για λιμενικό, ΕΦ, Πυροσβεστική, οβα? Ι1 για σώματα ασφαλείας, για οβα, εποπ κλπ νομίζω μπαίνεις και με ι2,ι3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε Ι1 για σώματα ασφαλείας, για οβα, εποπ κλπ νομίζω μπαίνεις και με ι2,ι3 i3 αποκλείεται να μπαίνεις στο δεν το καταλαβαίνω 157. Οπτική οξύτητα κάτω από 2/10 σε ένα οφθαλμό και όχι λιγότερο από 12/10 αθροιστικά στους δύο οφθαλμούς. 158. Μυωπία πάνω από 10 διοπτρίες και στους δύο οφθαλμούς (που μετριέται κατά το μυωπικότερο μεσημβρινό του βολβού, σφαιρικό ισοδύναμο) με αλλοιώσεις του βυθού. 159. Η υπερμετρωπία και των δύο οφθαλμών πάνω από 10 διοπτρίες (που μετριέται κατά το μυωπικότερο μεσημβρινό του βολβού, σφαιρικό ισοδύναμο) με αλλοιώσεις του βυθού. 160. Ο αστιγματισμός οποιασδήποτε μορφής και των δύο οφθαλμών που ξεπερνάει τις 5 (πέντε) διοπτρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Mad20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 8:22 ΜΜ, Asevastos είπε Μας τις βάζουν και τα σκ που είμαστε χαλαροί και εξοδουχοι από τις 10 το πρωί(διανυκτέρευση έχω). Δηλαδη για 2.5 ώρες που θα ήμουν μέσα και θα έβγαινα χρεώνουν άδεια. Ας το βάλουν καθημερινή που μας έχουν να κάνουμε τους συντηρητές οχημάτων τουλαχιστον. Που υπηρετείς και από που είσαι? Που παρουσιάστηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dentos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα παιδια ξερει κανεις αν κοπείς απο ειδικες δυναμεις κυπρου ποσο χρονο χριαζετε να σε στειλουν σε στρατοπεδο πεζικου ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά εχω απολυθεί απ το στρατό εδώ και σχεδόν 2 μήνες αλλά πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης η Στρατολογική Υπηρεσία δεν μπορεί να μου εκδώσει καθώς είμαι περασμένος στο σύστημα ως οπλίτης ακόμα! Έλεος δηλαδή. Η μονάδα λέει ταχει κλείσει τα χαρτιά μου, τώρα τι έκανε το Στρατιωτικό Ταχυδρομείο είναι άλλο θέμα. Έχει τύχει ποτέ σε κανέναν; Εχω παει κανα 2-3 φορές το τελευταίο δίμηνο στη Στρατολογία αλλά και ο στρατολόγος δεν έχει ιδέα τι γίνεται και το θέμα είναι δεν μπορούμε πουθενά να απευθυνθούμε. Σας έχει τυχει και σας να αργεί ετσι? Επισης, σε ιδιωτικές εταιρίες δεν το ζητάνε απ οσο ξερω. Στην αναγκη μου ειπαν γραψε καμια υπευθυνη δηλωση οτι εχεις τελειωσει γιατι τώρα ένα...χειρόγραφο "απολυτηριο" που δόθηκε από την Μονάδα μου, ε περιέχει γενικά διάφορα στοιχεία που καλό είναι να μη το δινεις, όχι πως θα γινόταν τιποτα δηλαδη. Επισης σε προκηρυξεις του Δημοσίου ζητάνε σε όλες υποχρεωτικά ένα τέτοιο πιστοποιητικο τυπου Α? Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως εχω δει και προκυρηξεις που πέρα από Υπευθυνη Δηλωση σου δεν ζητούσαν άλλο αποδεικτικό. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Neoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected20 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα μπαινω στο stratologia.gr καταταξη και μου λεει οτι μπαινω με την Α εσσο 2020 Ιανουάριος. ξερει κανεις αν μπορω να μπω με την β εσσο τον μαρτιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, infected20 είπε καλησπερα μπαινω στο stratologia.gr καταταξη και μου λεει οτι μπαινω με την Α εσσο 2020 Ιανουάριος. ξερει κανεις αν μπορω να μπω με την β εσσο τον μαρτιο? Πήγαινε στην στρατολογία και ζήτα αναβολή για να μπεις με την αμέσως επόμενη σειρά. Κατά 99% θα το δεχτούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected20 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 εχω ξανα παρει αναβολη λογο μαθητειας για 4 χρονια και την εκοψα στο 1ο ετος θα το δεχτουν και παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ξέρω ότι αυτό είναι τεχνολογικό φορουμ και η ερώτηση μου είναι άσχετη με αυτό αλλά δεν έχω που αλλού να ρωτήσω. Είμαι στον στρατό εδώ και 5 μήνες στον Έβρο και δικαιούμαι 2 μέρες κάθε μήνα λόγω απόστασης, τιμητική άδεια παραμεθορίου (ΤΑΠ) και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είναι υποχρεωτική αυτή η άδεια να μου την δώσουν εννοώ μετράει σαν την κανονική? Για παράδειγμα αν ζητήσω στο τέλος να τις πάρω όλες όσες έχω μαζέψει ξέρω ότι οι κανονικές μέρες που έχω δλδ 13 κανονικές + την αιμοδοτικη μου που είναι 2 μέρες συνολικά 15 θα μου τις δώσουν σίγουρα γιατί είναι υποχρεωτικές αλλά όμως τα ταπ που θα έχω είναι υποχρεωτικό να μου τις δώσουν δλδ μπορούν να μου πουν όχι ότι δεν τις παίρνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 από όσο γνωρίζω δεν μπορούν να σου πούνε όχι. είναι υποχρεωμένοι να σου τις δώσουν. Εγώ τις πήρα στο τέλος όλες μαζί 28 μέρες (το 2005 αυτό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα . Ειμαι 4ο ετος σε σχολη στο παλιο ΑΤΕΙΘ , ( τωρα ΔΙΠΑΕ ) και δεν χρωσταω μαθηματα. Επειδη θελω το πτυχιο του ΔΙΠΑΕ , θα πρεπει : να περασω σιγουρα 4 μαθηματα τωρα το Γεναρη, 1 τον Ιουνη (που ομως ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατι αμα το περασω θα μπορω να μπω στο νεο προγραμμα σπουδων του ΔΙΠΑΕ ) , και επιπλεον 1 μαθημα ευκολο το Γεναρη του 2021 και 5 τον Ιουνη του 2021. Σκεφτομαι , λοιπον να μπω στρατο με την εσσο του Ιουλη , ετσι ωστε να τελειωσω κατα τον Μαρτη - Απριλη . Θελω να μου πειτε γνωμες , καθως και επισης κατα ποσο θα ειναι ευκολο μετα να εγκληματιστω ξανα γρηγορα . Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από DonaldSand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, TheBeast23 είπε Καλησπέρα, ξέρω ότι αυτό είναι τεχνολογικό φορουμ και η ερώτηση μου είναι άσχετη με αυτό αλλά δεν έχω που αλλού να ρωτήσω. Είμαι στον στρατό εδώ και 5 μήνες στον Έβρο και δικαιούμαι 2 μέρες κάθε μήνα λόγω απόστασης, τιμητική άδεια παραμεθορίου (ΤΑΠ) και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είναι υποχρεωτική αυτή η άδεια να μου την δώσουν εννοώ μετράει σαν την κανονική? Για παράδειγμα αν ζητήσω στο τέλος να τις πάρω όλες όσες έχω μαζέψει ξέρω ότι οι κανονικές μέρες που έχω δλδ 13 κανονικές + την αιμοδοτικη μου που είναι 2 μέρες συνολικά 15 θα μου τις δώσουν σίγουρα γιατί είναι υποχρεωτικές αλλά όμως τα ταπ που θα έχω είναι υποχρεωτικό να μου τις δώσουν δλδ μπορούν να μου πουν όχι ότι δεν τις παίρνω? 4. Διακεκριμένη πράξη θεωρείται επίσης και η υπηρεσία σε Μονάδες ή Υπηρεσίες των ΕΔ που εδρεύουν ή αναπτύσσονται για επιχειρησιακούς λόγους στις περιοχές Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου και νήσου Κύπρου, για τη χορήγηση τιμητικής άδειας. Η τιμητική αυτή άδεια: α. Διαρκεί δύο (2) ημέρες για κάθε πλήρη μήνα που πραγματικά υπηρετείται στις περιοχές αυτές και όχι πλασματικά, όπως λ.χ. εγγραφή στη δύναμη Μονάδας χωρίς παρουσίαση σε αυτήν ή με απόσπαση εκτός των περιοχών αυτών ή με διακοπτόμενη υπηρεσία. β. Χορηγείται υποχρεωτικά σε περιόδους που δεν έχει διαταχθεί αυξημένη ετοιμότητα ή επαγρύπνηση ή συναφή μέτρα του Εθνικού Συστήματος Συναγερμού μετά τη συμπλήρωση δίμηνης υπηρεσίας στις παραπάνω περιοχές και οπωσδήποτε εντός μηνός από την συμπλήρωση του διμήνου που τη δικαιολογεί. Σε περίπτωση μετάθεσης, η παραπάνω άδεια που δεν χορηγήθηκε κατά τις ανωτέρω καταστάσεις ετοιμότητας, χορηγείται από τη νέα Μονάδα εντός μηνός από την παρουσίαση σε αυτή. Ειδικά σε όσους υπηρετούν στη νήσο Κύπρο, η προαναφερόμενη τιμητική άδεια μπορεί να χορηγηθεί μετά τον επαναπατρισμό των υπηρετούντων. γ. Δεν χορηγείται στους υπηρετούντες σε Μονάδες της Θράκης, εφόσον έχουν μόνιμη κατοικία στο Νομό όπου εδρεύει η Μονάδα τους, καθώς και σε όσους υπηρετούν σε Μονάδες των νησιών Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου και νήσου Κύπρου, εφόσον κατοικούν μόνιμα στα νησιά που υπηρετούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ξέρουμε πότε μπαίνει η νέα ΕΣΣΟ; Ξέρω ότι είναι τώρα το Γενάρη αλλά στο περίπου ρωτάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις