Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/12/2019 στις 8:33 ΜΜ, Τοξοβόλος___U__K είπε

Μια ερώτηση, ήρθε προχθές στο πατρικό μου στην Ελλάδα μια παπάτζα από ΠΑ για να επικαιροποιήσω τα στοιχεία επικοινωνίας μου κ κάτι άλλες μαλακίες για νούμερο άρβυλα, στολή κτλ.

Μου έστειλε φώτο η μάνα μου και βλέπω οτι για κάποιο λόγο ανήκω ακόμα στην εφεδρεία της Πολεμικής Αεροπορίας κ σε περίπτωση επιστράτευσης πρέπει να παρουσιαστώ σε μονάδα στην Αττική (αυτό δεν έχει αλλάξει από τότε που απολύθηκα- πάνω από δεκαετία πάει) . Από όσα θυμάμαι είχα ακούσει οτι πλέον η ΠΑ δε θα κρατάει κανένα έφεδρο και όλοι θα πηγαίνουν στην εφεδρεία του ΣΞ. 

Τι παίζει; Γιατί με έχει κρατήσει ακόμα η εφεδρεία της ΠΑ; Btw ειδικότητα στο υγειονομικό/ψυχολόγος 

Λόγω ειδικότητας σε έχει κρατήσει. ΑΝ πήγαινες στον ξηράς, θα έπρεπε να πας υγειονομικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 29/11/2019 στις 4:36 ΜΜ, Bezzarius είπε

καλησπέρα παιδιά, σήμερα ορκίστηκε η Δ ΕΣΣΟ 2019 Πολεμικό Ναυτικο. Γνωρίσει κανείς / έχει υπηρετήσει στην Λέσβο να πει εμπειρίες? 

😢Πάνε 17 χρόνια από τότε που υπηρέτησα ΠΝ & Μυτιλήνη, πέρασα πολύ ωραία , "Δυτικά" ήμουν 😉

• Like 1

5 hours ago, qwertyuiop2 said:

Λόγω ειδικότητας σε έχει κρατήσει. ΑΝ πήγαινες στον ξηράς, θα έπρεπε να πας υγειονομικό.

cheers m8

Καλησπέρα σε όλους,

Έκοψα την αναβολή μου (4 χρόνια) τον σεπτέμβριο καθώς τελείωσα τις σπουδές μου και πήρα το πτυχίο. Στην στρατολογία με έχουν βάλει κατάταξη τον γενάρη στο πεζικό. 

Χρειάζεται να προσκομίσω το πτυχίο μου; Ευχαριστώ! :)

4 ώρες πριν, than97 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Έκοψα την αναβολή μου (4 χρόνια) τον σεπτέμβριο καθώς τελείωσα τις σπουδές μου και πήρα το πτυχίο. Στην στρατολογία με έχουν βάλει κατάταξη τον γενάρη στο πεζικό. 

Μπορείς όταν παρουσιαστείς να δώσεις το πτυχιο σου και να σε βαλουν σε καποια αντιστοιχη θεση και να σε αξιοποιησουν. Παρεμπιπτοντως, πως ξερεις οτι θα σε εισαι πεζικο; σου το βγαζει το site της στρατολογιας; ή σου το ειπαν απο τα γραφεια; 

4 ώρες πριν, Greekarmy24 είπε

Μπορείς όταν παρουσιαστείς να δώσεις το πτυχιο σου και να σε βαλουν σε καποια αντιστοιχη θεση και να σε αξιοποιησουν.

😂😂😂😂

20 ώρες πριν, than97 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

αν μπορεις μην τους πας ουτε το απολυτηριο δημοτικου.Οι θεσεις λιγοτερων αγγαρειων-γραφεας-οδηγος καταλαμβανονται μετα απο μαχη των μεγαλυτερων βυσματων.Μονο εαν με διδακτορικο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σε βαλουν σε καποιο ποστο για το αντικειμενο σου.

Γεια σας, ξέρεις κανείς τι παίζει με τη μετεκπαίδευση για πυροβολητής στη ΜΕΤΑ στην Τρίπολη; Στο 124 ΠΒΕ αεροπορία. Πόση είναι η διάρκεια, αν έχει τρέξιμο, τι γίνεται από θέμα εξόδων κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τι γίνεται όταν μας βάζουν άδειες από τις κανονικές μας χωρίς να μας ρωτάνε;

Επεξ/σία από Asevastos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, engfirm17 είπε

Στη 13 δεε πως πάω; 

Από που ξεκινάς δεν μας είπες και με τι μέσο θέλεις να πας.

Η 13 ΔΕΕ είναι στην Λεωφόρο Μεσογείων με λεωφορείο παίρνεις το Β5 και κατεβαίνεις στην 2η στάση Χολαργου , με το μετρό δεν βολεύει έχει περπάτημα.

Νίκος3254 Χρόνια πολλά κιόλας,η μόνη διαφορά είναι ο,τι το έγχρωμο το βάζεις στην επίσημη στολή.

Επεξ/σία από dionisis1925

1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τι γίνεται όταν μας βάζουν άδειες από τις κανονικές μας χωρίς να μας ρωτάνε;

Πήρες άδεια που θα έπρεπε να αφαιρεθεί απο αλλού;Δεν πήρες καθόλου;Τι ακριβώς;

Μας δίνουν άδεια από τις κανονικές μας χωρίς να μας ρωτάνε. Το προηγούμενο σκ μου δώσανε 2 μέρες κανονική και αυτό το σκ 1(και αυτό επειδή έχω υπηρεσία αλλιώς θα με δίνανε πάλι 2ήμερη). Το έχει ζητήσει ο διοικητής για να μη τις μαζεύουμε για το τέλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...