Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, xSlade είπε

Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα;

Μην το κάνεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κοιτα τον αγώνα απο την τηλεόραση  και μην παιζεις με αυτά τα πράγματα.

Ή απλούστερα παίρνει άδεια :P

Το site της στρατολογιας ανεβηκε ξανα μετα απο μερες αλλα πλεον δεν μου βρισκει καθολου τα στοιχεια μου. Να υποθεσω οτι τα περνανε αυτη την περιοδο?

Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. 

Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα 

30 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε

Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. 

Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα 

Ναι συντηρηση κανανε.. οσο για τα στοιχεια νομιζω οτι απλα θα βαλουνε με ποια εσσο ειμαστε ημερομηνιες και μοναδες ακομα δεν μπορουν λογω οτι η αποφαση δεν βγηκε αρχες δεκεμβριου κατα τις 10 οπως και του 2019 εκει περιπου βγηκε οποτε υπομονη

Στις 24/11/2019 στις 3:43 ΜΜ, xSlade είπε

Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα;

Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια εξωτερικού η οποία διαρκεί υποχρεωτικά το ελάχιστο 5 ημέρες και προβλεπόμενα πρέπει να την ζητήσεις περίπου έναν μήνα πριν.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και μέρες θέλω να κάνω κάποιες ενέργειες στο stratologia.gr αλλά ήταν down για 2 ημέρες τουλάχιστον λόγω συντηρήσεις, τώρα μπαίνω με τους κωδικούς ( taxisnet) και μου εμφανίζει το παρακάτω πρόβλημα... θα τηλεφωνήσω και αύριο στην στρατολογία για να μάθω περισσότερα.

Screenshot_2.png.40419aac6c2022fe6c2fadfd84c0038c.png

Ισχύει και σε εμένα πλέον λέει Ιανουάριο... μένει να μάθουμε τώρα τόπο και ημερομηνία... ελπίζω μεχρι τις 5 Δεκεμβρίου να τα έχουμε.

Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα; 

4 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε

Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα; 

Πρεπει να βγει η πρόσκληση συνήθως 10 Δεκεμβρίου κανα μηνα πριν δηλαδή αν μπαινεις 15 Ιανουαρίου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...