giorgos4ever Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, xSlade είπε Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα; Μην το κάνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Κοιτα τον αγώνα απο την τηλεόραση και μην παιζεις με αυτά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτα τον αγώνα απο την τηλεόραση και μην παιζεις με αυτά τα πράγματα. Ή απλούστερα παίρνει άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτα τον αγώνα απο την τηλεόραση και μην παιζεις με αυτά τα πράγματα. what Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Θέλουν το χαρτί με τον άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα, ξέρει κανείς γιατί έχει πέσει το site της στρατολογίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimifoti Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Το site της στρατολογιας ανεβηκε ξανα μετα απο μερες αλλα πλεον δεν μου βρισκει καθολου τα στοιχεια μου. Να υποθεσω οτι τα περνανε αυτη την περιοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekarmy24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα Ναι συντηρηση κανανε.. οσο για τα στοιχεια νομιζω οτι απλα θα βαλουνε με ποια εσσο ειμαστε ημερομηνιες και μοναδες ακομα δεν μπορουν λογω οτι η αποφαση δεν βγηκε αρχες δεκεμβριου κατα τις 10 οπως και του 2019 εκει περιπου βγηκε οποτε υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hynofu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 3:43 ΜΜ, xSlade είπε Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα; Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια εξωτερικού η οποία διαρκεί υποχρεωτικά το ελάχιστο 5 ημέρες και προβλεπόμενα πρέπει να την ζητήσεις περίπου έναν μήνα πριν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και μέρες θέλω να κάνω κάποιες ενέργειες στο stratologia.gr αλλά ήταν down για 2 ημέρες τουλάχιστον λόγω συντηρήσεις, τώρα μπαίνω με τους κωδικούς ( taxisnet) και μου εμφανίζει το παρακάτω πρόβλημα... θα τηλεφωνήσω και αύριο στην στρατολογία για να μάθω περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris dimitris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλημερα παιδιά, μόλις μπήκα στο stratologia και έχουν ενημερώσει τα στοιχεία. Από Φεβρουάριο που μου έλεγε τώρα λέει Ιανουάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ισχύει και σε εμένα πλέον λέει Ιανουάριο... μένει να μάθουμε τώρα τόπο και ημερομηνία... ελπίζω μεχρι τις 5 Δεκεμβρίου να τα έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekarmy24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα; Πρεπει να βγει η πρόσκληση συνήθως 10 Δεκεμβρίου κανα μηνα πριν δηλαδή αν μπαινεις 15 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις