cer84 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elagiwrgh69 είπε Καλησπερα παιδια μολις ειδα οτι οι ΕΣΣΟ γινανε 6 και η Α'ΕΣΣΟ ειναι τον ιανουαριο.Γνωριζετε τιποτα περι του θεματος? Εγω πηρα τηλεφωνο την στρατολογια και μου ειπαν οτι θα φυγω τον φεβρουαριο τους ρωτησα για τις εσσο και παλι μου ειπε οτι φευγω φεβρουαριο χωρις να αναφερει κατι για τις εσσο και το χαρτι θα ερθει τελη δεκεμβριου με αρχες ιανουαριου δεν νομιζω να μην ηξερε Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από cer84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.stratologia.gr/el/content/τροποποίηση-των-εσσο-στον-σξ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από DonaldSand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, DonaldSand είπε https://www.stratologia.gr/el/content/τροποποίηση-των-εσσο-στον-σξ Το διαβασα και γι αυτο πηρα τηλέφωνο το αναφερα και δεν μου ειπε οτι αλλαξαν κανονικά μου ειπε θα φυγω γιατι ειπα μηπως φυγω ποιο νωρις οχι μου ειπε δεν υπάρχει τεταια περίπτωση βλέπω τα στοιχεία σου παρε ενα τηλέφωνο και ρωτα και εσυ μονο ετσι θα μαθεις στην στρατολογία. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από cer84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekarmy24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, cer84 είπε Το διαβασα και γι αυτο πηρα τηλέφωνο το αναφερα και δεν μου ειπε οτι αλλαξαν κανονικά μου ειπε θα φυγω παρε ενα τηλέφωνο και ρωτα και εσυ μονο ετσι θα μαθεις Ποτε εκοψες την αναβολη σου; ή απλα εληξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε Ποτε εκοψες την αναβολη σου; ή απλα εληξε; Δεν την εκοψα μεχρι 30 Ιανουαρίου είναι ειμαι εξ αναβολής οταν τον ρώτησα είπα οτι είμαι εξ αναβολής και μου είπε ναι το βλέπω Φεβρουάριο φευγεις με την πρώτη εσσο..ενω το σύστημα με εβγαλε Β εσσο και πηρα τηλέφωνο για να μαθω γιατί πριν με εβγαζε με την Α και μου ειπε οτι κανονικά φευγω με την Α δεν άλλαξε κατι Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από cer84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekarmy24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, cer84 είπε Δεν την εκοψα μεχρι 30 Ιανουαρίου είναι ειμαι εξ αναβολής οταν τον ρώτησα είπα οτι είμαι εξ αναβολής και μου είπε ναι το βλέπω Φεβρουάριο φευγεις με την πρώτη εσσο..ενω το σύστημα με εβγαλε Β εσσο και πηρα τηλέφωνο για να μαθω γιατί πριν με εβγαζε με την Α και μου ειπε οτι κανονικά φευγω με την Α δεν άλλαξε κατι Ε τοτε ναι με την α εσσο θα μπεις. Οτι σου ειπαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δεν παρουσιαζομαι , τώρα , για εσσο του Ιουλίου ψαχνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, cer84 είπε Δεν την εκοψα μεχρι 30 Ιανουαρίου είναι ειμαι εξ αναβολής οταν τον ρώτησα είπα οτι είμαι εξ αναβολής και μου είπε ναι το βλέπω Φεβρουάριο φευγεις με την πρώτη εσσο..ενω το σύστημα με εβγαλε Β εσσο και πηρα τηλέφωνο για να μαθω γιατί πριν με εβγαζε με την Α και μου ειπε οτι κανονικά φευγω με την Α δεν άλλαξε κατι Να το παρακολουθεις το θεμα. Αλλαζουν πολυ ξαφνικα οι τοποθετησεις. Οταν ειχαν μειωθει βλακωδώς οι ΕΣΣΟ 2-3 εβαομδες πριν τους ενημερωσανε για νεα ημερομηνια καταταξης. Στο στρατό δεν μπορεις νασαι ποτέ σίγουρος. Εχουν λίγο ένα θέμα με τον προγραμματισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Neoss είπε Να το παρακολουθεις το θεμα. Αλλαζουν πολυ ξαφνικα οι τοποθετησεις. Οταν ειχαν μειωθει βλακωδώς οι ΕΣΣΟ 2-3 εβαομδες πριν τους ενημερωσανε για νεα ημερομηνια καταταξης. Στο στρατό δεν μπορεις νασαι ποτέ σίγουρος. Εχουν λίγο ένα θέμα με τον προγραμματισμό. Σε αυτο σύμφωνο μεσα σε λιγες μέρες μπορει να αλλάξουν οντως οποτε μεχρι τελη Δεκεμβρίου όπως μου που θα ερθει το χαρτί περιμενω αν και πιστεύω να το μάθω απο πριν που θα παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cer84 είπε Σε αυτο σύμφωνο μεσα σε λιγες μέρες μπορει να αλλάξουν οντως οποτε μεχρι τελη Δεκεμβρίου όπως μου που θα ερθει το χαρτί περιμενω αν και πιστεύω να το μάθω απο πριν που θα παω Ναι ακου που σου λεω, στο Στρατό ήμουν. ΆΛΛΟΣ κόσμος, αλλοι ρυθμοί. Που μόνο με υπομονή και χαλαρότητα αντιμετωπίζονται. Να παραμενεις ενημερος μεχρι και λιγες εβδομαδες πριν την καταταξη σου. Καλα δεν σου λεω οτι τρεις μερες πριν μπεις ξαφνικα θα σου πουν Α οχι πας ξαφνικα με την μεθεποεμενη ΕΣΣΟ μεσα αλλά απλα μη βασιζεσαι σε κατι που σου ειπαν 3 μηνες πριν μπεις. Καλο ειναι ως τον μηνα που προηγειται της καταταξης να κοιτάς στο συστημα αν υπάρχει καποια αλλαγή ή καποια εκτακτη ανακοινωση στο σιτε της Στρατολογίας. Και σε μας όλο άλλαζαν τις ημερομηνιες καταταξης και καταληξαν σε οριστικη αποφαση στην ουσια καπου σχεδον 3 εβδομαδες πιο πριν. ΥΓ: Και φυσικα αν δεις οτι το χαρτι καταταξης για καποιο περιεργο λόγο δεν ερχεται και σου μενουν 2-3 βδομαδες ακομα ωσπου να μπεις, να πας στο Φρουραρχειο της περιοχης σου ή στη Στρατολογική Υπηρεσία που ανήκεις ωστε να το ζητησεις σε περιπτωση που για καποιο λογο δεν το ελαβε η Αστυνομία ή για καποιο λογο ενώ το ελαβε δεν στο παρεδωσε (δεν συμβαινει συχνα αυτό αλλά συμβαινει, σε μενα πχ). Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από Neoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Neoss είπε Ναι ακου που σου λεω, στο Στρατό ήμουν. ΆΛΛΟΣ κόσμος, αλλοι ρυθμοί. Που μόνο με υπομονή και χαλαρότητα αντιμετωπίζονται. Να παραμενεις ενημερος μεχρι και λιγες εβδομαδες πριν την καταταξη σου. Καλα δεν σου λεω οτι τρεις μερες πριν μπεις ξαφνικα θα σου πουν Α οχι πας ξαφνικα με την μεθεποεμενη ΕΣΣΟ μεσα αλλά απλα μη βασιζεσαι σε κατι που σου ειπαν 3 μηνες πριν μπεις. Καλο ειναι ως τον μηνα που προηγειται της καταταξης να κοιτάς στο συστημα αν υπάρχει καποια αλλαγή ή καποια εκτακτη ανακοινωση στο σιτε της Στρατολογίας. Και σε μας όλο άλλαζαν τις ημερομηνιες καταταξης και καταληξαν σε οριστικη αποφαση στην ουσια καπου σχεδον 3 εβδομαδες πιο πριν. ΥΓ: Και φυσικα αν δεις οτι το χαρτι καταταξης για καποιο περιεργο λόγο δεν ερχεται και σου μενουν 2-3 βδομαδες ακομα ωσπου να μπεις, να πας στο Φρουραρχειο της περιοχης σου ή στη Στρατολογική Υπηρεσία που ανήκεις ωστε να το ζητησεις σε περιπτωση που για καποιο λογο δεν το ελαβε η Αστυνομία ή για καποιο λογο ενώ το ελαβε δεν στο παρεδωσε (δεν συμβαινει συχνα αυτό αλλά συμβαινει, σε μενα πχ). Ορκισμένος ειμαι το 16 ειχα μπει εμεινα 2 μηνες μετα πηρα αναβολή και τωρα θα ξανα μπω πανω κατω ξερω τους ρυθμούς υπομονή Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από cer84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3254 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά Πηρα κατ' εξαίρεση μετάθεση από στρατόπεδο τθ σε στρατόπεδο τεχνικό...το θέμα είναι ότι δε μου άλλαξαν ειδικότητα και η ειδικότητα μου για εδώ δεν υπάρχει...λογικα μου είπαν θα αλλαξει...ξέρει κανένας τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toyroyfoy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, για ΜΕΡΥΠ στο Νταλίπη ενδιαφέρομαι. Γνωρίζει κανένας πως είναι η κατάσταση τους τελευταίους μήνες; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Toyroyfoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, xSlade είπε Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα; Δε μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις