Nikos3254 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Έχει κανένας ιδέα τι ώρα φευγουν οι μεταθέσεις από τα στρατόπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Η Άσσηρος τι λέει αυτή τη περίοδο; Τέθωρας είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxb95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, salonika91 είπε Οι ειδικότητες έχουν βγεί;αν ναι και είσαι όντως πυροβολικό μόνο με βύσμα.αλλα δεν είναι standar οτι επειδή στο χαρτί πριν μπεις έγραφε πυροβόλικο θα εισια και πυροβολικό. Αν εισαι πυροβολικό θα είσαι στην ΕΛΔΥΚ 3/1 ΔΕΜ. Και εγώ πυροβολικό ήμουν 358. Οδηγος ειμαι...πως ειναι το πυροβολικο κυπρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeBe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Με ενημέρωσαν ότι πήρα μετάθεση στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 στην Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς πως είναι η φάση εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekarmy24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GeorgeBe είπε Καλησπέρα παιδιά. Με ενημέρωσαν ότι πήρα μετάθεση στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 στην Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς πως είναι η φάση εκεί? Σου ειπαν για ποσο καιρο θα πας εκει; Εισαι υγειονομικο προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Μου βγήκες μετάθεση για ΚΕΤΕΣ ενώ είχα πει για ΚΕΠΥΕΣ. Έχω καταταγεί στο σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς ειναι το ΚΕΤΕΣ και ποια η κατάσταση που επικρατεί εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, xxb95 είπε Οδηγος ειμαι...πως ειναι το πυροβολικο κυπρο; Γενικά light. Είναι στην Αγία Βαρβάρα(192μμπ και 193μμπ) και στο Τσέρι(196μμπ).το Τσέρι είναι λίγο πιο τέντα. Η πιο χαραλη μονάδα είναι η 192,μετά η 193 και μετά η 196 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, selzola είπε Καλησπέρα! Έχω πάρει 2 αναβολές για κοινωνικούς λόγους. Δεν σκοπεύω να υπηρετίσω με τίποτα. Πρίν ένα μήνα πήγα στο φρουραρχείο να πάρω και τρίτη και απο κει με στείλανε στην στρατολογία και μου είπανε οτι μέσα σε 20 μέρες θα μου σταλθεί ενα παραπεμτικό και θα πάω στο 401 στην επιτροπή αππαλαγών αλλιώς θα είμαι ανυπότακτος. Πέρασε τουλάχιστον ένας μήνας και τρομοκρατήθηκα γιατι δεν μου στάλθηκε κανένα χαρτί και πήγα στο 401 προχθές και είπα στον υπεύθυνο οτι έχω κατάθλιψη κλπ και μου είπε οτι για να παρω αναβολη η απαλλαγη πρεπει να με παρακολουθει καποιος γιατρος η να μου εχει γραψει χάπια. Μου έδωσε μια βδομαδα προθεσμια για να του παω καποιο χαρτι απο γιατρο. Δεν νομιζω να προλαβενω να κανω κατι τετοιο μεσα σε μια βδομαδα. Υπάρχει άλλος τροπος να παρω αναβολη η απαλλαγή; Επίσης καπνίζω χασίς περιστασιακά. Μπορώ να κάνω τοξικολογικές στο 401 η στο φρουραρχείο και να πάρω αναβολή; Παρακαλώ οι γνώστες του θέματος ας βοηθήσουν! Αν δεν έχεις πρόβλημα ,μπορείς να πας στο κέντρο και ευγενικά να πεις ότι είσαι για αναβολή . Σε λίγες μέρες πας με κάποια άτομα για εξέταση (5 λεπτών) , θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για άοπλη θητεία (ότι χειρότερο) αλλά να ζητήσεις αναβολή . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ . Με πήγαν ψυχιατρική από σπόντα παλιά γιατί δεν είχαν δόκιμους και με γράφανε ότι περνούσα τα αγωνίσματα , αλλά «εξηγήθηκα» στα ψυχολογικά τεστ και πήρα Ι3 Καλό είναι να μην αναφέρεις χόρτο μέσα γιατί υπάρχουν στραβωμένοι που δεν ξέρουν τη φάση και σε περνούν για τοξικομανή . Επίσης ,αν όντως έχεις κατάθλιψη να πας σε γιατρό και μην το αφήνεις (οχι στην αναβλητικότητα !). Το σίγουρο είναι ότι η γυμναστική βοηθά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeBe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Greekarmy24 είπε Σου ειπαν για ποσο καιρο θα πας εκει; Εισαι υγειονομικο προφανως Οχι δεν γνωρίζω. Λογικά για όλη την υπόλοιπη θητεία. Απλα αν ξέρει κανεις πως είναι τα πράγματα εκεί ας γράψει εδώ να μάθουμε όσοι έχουμε μετάθεση γι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ειδικοτητα χειριστης αντιαρματικων ξερετε αν παιζει καμια ειδικη εκπαιδευση;Επισης παιζει να παρεις καμια μεταθεση για συγκεκριμενο μερος που εχουν αντιαρματιστες ή παντου εχουν και δεν παιζει ρολο η ειδικοτητα στην μεταθεση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electrologist Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την θητεία στο ΣΠΗΥ(σχολή προγραμματιστών ηλ. υπολ.);; Είχα διαβάσει κάπου πως δεν παίρνουν πια στρατιώτες εκεί, αλλά μου ήρθε μετάθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 4:03 ΜΜ, ThReSh είπε Η 1η πρόταση σωστή, η 2η όχι. Μόνο στα σώματα ασφαλείας θα φάει άκυρο με το I5, όχι στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα. Ούτε καν εκεί. Σε διοικητικές υπηρεσίες μια χαρά διορίζεσαι ως i5 ακόμα και στα σώματα ασφαλείας. Εχω φίλο με απαλλαγή που δουλεύει στη Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος ως ανώτερος αξιωματικός. Αλλά ακόμα και σε μάχιμες υπηρεσίες δεν σε αποκλείουν, απλά πρέπει να περάσεις απο επανεκτίμηση και ιατρικές επιτροπές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elagiwrgh69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια μολις ειδα οτι οι ΕΣΣΟ γινανε 6 και η Α'ΕΣΣΟ ειναι τον ιανουαριο.Γνωριζετε τιποτα περι του θεματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, electrologist είπε Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την θητεία στο ΣΠΗΥ(σχολή προγραμματιστών ηλ. υπολ.);; Είχα διαβάσει κάπου πως δεν παίρνουν πια στρατιώτες εκεί, αλλά μου ήρθε μετάθεση. Ε, δεν παίρνουν κι εσύ τώρα... Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, elagiwrgh69 είπε Καλησπερα παιδια μολις ειδα οτι οι ΕΣΣΟ γινανε 6 και η Α'ΕΣΣΟ ειναι τον ιανουαριο.Γνωριζετε τιποτα περι του θεματος? τωρα το ειδα και εγω..... Ιουλιο θα σταξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις