skel13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Μας ήρθε μετάθεση παραμεθόριου για σχολή Ευελπίδων Ξέρουμε πως είναι εκεί η θητεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3254 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να παραγγείλω ένα ρουφιάνο για τη στολή μου? Έχει κάποιος ιδέα για το ΚΕΤΧ της Πάτρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να παραγγείλω ένα ρουφιάνο για τη στολή μου? Αν δεν κάνω λάθος στα μαγαζιά που πουλάνε στρατιωτικά ήδη. Πάντως αν δεν σου έχουν χορηγήσει θα έλεγα να μην πάρεις καθόλου. Όσο λιγότεροι σε ξέρουν τόσο το καλύτερο εκεί μέσα. 6 ώρες πριν, skel13 είπε Καλησπέρα παιδιά, Μας ήρθε μετάθεση παραμεθόριου για σχολή Ευελπίδων Ξέρουμε πως είναι εκεί η θητεία? Είχε περάσει για ένα διάστημα ένας φίλος, από ότι μου είχε πει πολύ χαλαρά, πολλές εξόδους, χαλαρά στελέχη κτλ. Απλά έχε στο νου σου, ότι τώρα στις γιορτές θα λείπουν οι σπουδαστές, άρα όλες οι υπηρεσίες θα πέσουν πάνω στους φαντάρους, άρα τα πράγματα μπορεί να είναι και λίγο πιο ζόρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skel13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Αν δεν κάνω λάθος στα μαγαζιά που πουλάνε στρατιωτικά ήδη. Πάντως αν δεν σου έχουν χορηγήσει θα έλεγα να μην πάρεις καθόλου. Όσο λιγότεροι σε ξέρουν τόσο το καλύτερο εκεί μέσα. Είχε περάσει για ένα διάστημα ένας φίλος, από ότι μου είχε πει πολύ χαλαρά, πολλές εξόδους, χαλαρά στελέχη κτλ. Απλά έχε στο νου σου, ότι τώρα στις γιορτές θα λείπουν οι σπουδαστές, άρα όλες οι υπηρεσίες θα πέσουν πάνω στους φαντάρους, άρα τα πράγματα μπορεί να είναι και λίγο πιο ζόρικα. Κατάλαβα Νταξει λόγο εορτών λογικό να έχουμε μια μικρή εμπλοκή αλλά εφόσον γενικά είναι χαλαρά αυτό μου αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, skel13 είπε Κατάλαβα Νταξει λόγο εορτών λογικό να έχουμε μια μικρή εμπλοκή αλλά εφόσον γενικά είναι χαλαρά αυτό μου αρκεί. Με επιφύλαξη πάντα, γιατί εγώ απλά μεταφέρω ότι μου είπε ο φίλος που ήταν εκεί και έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε. Σίγουρα δεν θα είναι Έβρος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxb95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Την αλλη εβδομαδα φευγω για κυπρο και ειμαι πυροβολικο...γινεται να αλλαξω σε πεζικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι ειδικότητες έχουν βγεί;αν ναι και είσαι όντως πυροβολικό μόνο με βύσμα.αλλα δεν είναι standar οτι επειδή στο χαρτί πριν μπεις έγραφε πυροβόλικο θα εισια και πυροβολικό. Αν εισαι πυροβολικό θα είσαι στην ΕΛΔΥΚ 3/1 ΔΕΜ. Και εγώ πυροβολικό ήμουν 358. 5 ώρες πριν, xxb95 είπε Την αλλη εβδομαδα φευγω για κυπρο και ειμαι πυροβολικο...γινεται να αλλαξω σε πεζικο; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από salonika91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxb95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Οδηγος ειμαι..πως ειναι το πυροβολικο στην κυπρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selzola Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Έχω πάρει 2 αναβολές για κοινωνικούς λόγους. Δεν σκοπεύω να υπηρετίσω με τίποτα. Πρίν ένα μήνα πήγα στο φρουραρχείο να πάρω και τρίτη και απο κει με στείλανε στην στρατολογία και μου είπανε οτι μέσα σε 20 μέρες θα μου σταλθεί ενα παραπεμτικό και θα πάω στο 401 στην επιτροπή αππαλαγών αλλιώς θα είμαι ανυπότακτος. Πέρασε τουλάχιστον ένας μήνας και τρομοκρατήθηκα γιατι δεν μου στάλθηκε κανένα χαρτί και πήγα στο 401 προχθές και είπα στον υπεύθυνο οτι έχω κατάθλιψη κλπ και μου είπε οτι για να παρω αναβολη η απαλλαγη πρεπει να με παρακολουθει καποιος γιατρος η να μου εχει γραψει χάπια. Μου έδωσε μια βδομαδα προθεσμια για να του παω καποιο χαρτι απο γιατρο. Δεν νομιζω να προλαβενω να κανω κατι τετοιο μεσα σε μια βδομαδα. Υπάρχει άλλος τροπος να παρω αναβολη η απαλλαγή; Επίσης καπνίζω χασίς περιστασιακά. Μπορώ να κάνω τοξικολογικές στο 401 η στο φρουραρχείο και να πάρω αναβολή; Παρακαλώ οι γνώστες του θέματος ας βοηθήσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Πηγαινε βρες εναν ψυχιατρο και πες του τι θες να κανεις.Λογικα θα σου ριξει μια ματια(ισως και οχι) και θα σου δωσει το χαρτι για να παρεις την απαλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Γενικά δεν νομίζω οτι με χαρτί για κατάθλιψη μια βδομάδα πριν παρουσιαστείς θα καταφέρεις να πάρεις αναβολή. Πρέπει να παρουσιαστείς και μετά θα δείς τι θα κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ρε έχει χαβαλέ ο Στρατός, ένα πληρωμένο camping είναι και γνωρίζεις και καλά τυπάκια. Προσωπικά αν και ήμουν σε ερημιά Λέρο, Φαρμακονήσι έκανα καλές παρέες. Ακόμα κρατάω επαφές και περάσανε 10 χρόνια. Τσάμπα άγχος βάζεις φίλε μου @selzola άσε που η αναβολή παίρνεται πιο εύκολα όταν είδη είσαι στο κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Κοινωνικοί-ψυχολογικοί-καπνιστικοί λόγοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, selzola είπε Καλησπέρα! Έχω πάρει 2 αναβολές για κοινωνικούς λόγους. Δεν σκοπεύω να υπηρετίσω με τίποτα. Πρίν ένα μήνα πήγα στο φρουραρχείο να πάρω και τρίτη και απο κει με στείλανε στην στρατολογία και μου είπανε οτι μέσα σε 20 μέρες θα μου σταλθεί ενα παραπεμτικό και θα πάω στο 401 στην επιτροπή αππαλαγών αλλιώς θα είμαι ανυπότακτος. Πέρασε τουλάχιστον ένας μήνας και τρομοκρατήθηκα γιατι δεν μου στάλθηκε κανένα χαρτί και πήγα στο 401 προχθές και είπα στον υπεύθυνο οτι έχω κατάθλιψη κλπ και μου είπε οτι για να παρω αναβολη η απαλλαγη πρεπει να με παρακολουθει καποιος γιατρος η να μου εχει γραψει χάπια. Μου έδωσε μια βδομαδα προθεσμια για να του παω καποιο χαρτι απο γιατρο. Δεν νομιζω να προλαβενω να κανω κατι τετοιο μεσα σε μια βδομαδα. Υπάρχει άλλος τροπος να παρω αναβολη η απαλλαγή; Επίσης καπνίζω χασίς περιστασιακά. Μπορώ να κάνω τοξικολογικές στο 401 η στο φρουραρχείο και να πάρω αναβολή; Παρακαλώ οι γνώστες του θέματος ας βοηθήσουν! Στην στρατολογία γιατί δεν πηγες να ρωτήσεις για το παραπεμπτικό; Ντυσου φουστα μπλουζα και πήγαινε στην κατάταξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Έφυγαν posts με χαρακτηρισμούς/trolling/bait καθώς κι οι απαντήσεις σε αυτά. Αν δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε μην postάρετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις