Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TakhsJB είπε

Ναι 526 Μ/Κ ΤΠ

Το κιχνε τι είναι;

Καλά είναι σχετικά κ στ 526  .. κιχνε είναι νοσηλευτές γιατροί οι περισσσοτεροι..Το 526 είναι τάγμα πεζικού και έχει το στρατόπεδο το οποίο έχει 4 λόχους:

1. ΣΠΑ ( κάνουν υπηρεσία στο στρατιωτικό πρατήριο που είναι έξω από το στρατόπεδο)

2. Διαβιβάσεις ( κάνουν υπηρεσία μαγιρεια ,φυλάκιο , κεπικ )

3. Λόχος Στρατηγείου ( κάνουν μόνο θαλαμοφυλικι ) 

4.Κιχνε ( κάνουν μαγιρεια , περίπολο και υπηρεσία στο νοσοκομείο που είναι μέσα στο στρατόπεδο ) 

Τέλος το 526 κάνουν μαγιρεια Σκόπια φυλάκιο θαλαμοφυλικι .

ΣΠΑ,ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ, Λόχος στρατηγείου είναι στο ίδιο κτήριο. Το κιχνε είναι σε άλλο κτήριο και το 526 εννοείται σε δικό του κτήριο .Όλα είναι σε μια ευθεία πρώτο το κιχνε , μετά λόχος Στρατηγείου μαζί με τους άλλους  και μετά το 526 .

Γενικότερα το στρατόπεδο κινείται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς  σε θέμα να είσαι πρόβλεπε οπότε μην ψαρωνεις..  Μόνο στο διοικητή του 526 βαράς προσοχή .

6 μήνες στο πατσουκα διαβιβάσεις και φεύγω σε λίγες μέρες Αθήνα 🤗🤗.. Καλή θητεία να έχεις ! 

Επεξ/σία από visualizerf
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες να κάνω μια ερώτηση?

Η αναβολή μου ισχύει μέχρι και 31 δεκέμβριου του 2019.

Θα με καλέσουν στην ΕΣΣΟ του Φλεβάρη ή του Μαίου,εφόσον δεν διακόψω καθόλου την αναβολή μου και περάσει η ημερομηνία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/11/2019 στις 7:49 ΠΜ, Nickokin είπε

Πήρες μπλε ταυτότητα στο χέρι ρε ψάρακα?

Όχι !! Από την στιγμή που δεν την πήρες θεωρείσαι στρατιώτης του Ε.Σ. άρα πρέπει μέχρι και την τελευταία στιγμή να είσαι τύπος και υπογραμμος... πως θα παρουσιαστείς σε όλα τα γραφεία που χρειάζεται για τα διαδικαστικά , με μούσι ? και στο κάτω κάτω τόσους μήνες τα ξύριζες δεν θα πάθεις και κάτι αν ξυριστείς και μια τελευταία φορά δλδ φαντάσου να πέσεις σε κανά περίεργο και να σε τρέχει τελευταία στιγμή...απλά δεν αξίζει!

Ναι δεν θα τον αφήσουν να απολυθεί. 🤣

16 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Σίγουρα έχει ξαναειπωθεί αλλά τι κρατάμε και τι επιστρέφουμε από ρούχα?

Ότι έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα σου πλην από φούτερ και πετσέτες το κρατάς.

Επεξ/σία από giorgos4ever

Μετατάξεις μπορούμε να κάνουμε ενώ υπηρετούμε; Δηλαδή εγώ από Πεζικό που θέλω να μπω Έρευνας Πληροφορικής, θα έχω αυτή τη δυνατότητα εφόσον υπάρχει "βοήθεια";

Στις 3/11/2019 στις 3:20 ΜΜ, Nikos3254 είπε

Έχει κανένας ιδέα για το τι παίζει στο Καλπάκι? 8η ΕΑΝ

Ειχα παει για ΣΠΕΝ το Γεναρη αρα δεν ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικο φανταζομαι..Πολυ κρυο σε φαση -13 τα βραδια, ημαστε παρα μα παρα πολλοι και η υγιεινη στο πατωμα, εξοδοι πολυ δυσκολες αφου πρεπει να πας με το λεωφορειο και να γυρισεις με το κτελ στα Γιαννενα. Αλλα εχει το καλυτερο feat που ειδα στο στρατο ( και πηγα σε 7 στρατοπεδα ).. Επειδη ειναι υπερβολικα μακρυα τα στελεχη ερχονται το πρωι στις 7.30-8.00 και φευγουν 14.30 με το λεωφορειο που τους παει στα Γιαννενα ( και παιρνει και τους εξοδουχους ).. Ενδιαμεσα μπορεις να κοιμασαι χωρις φοβο για τιποτα, δε σε ενοχλει κανεις αφου ολα κι ολα ειναι ξερω γω 5 στελεχη max μεσα. Κοιμηθηκα παρα πολυ στο Καλπακι. Το κυλικειο εχει cosmote sports και βασικα ολο το μπουκετο αν θυμαμαι καλα, αναβαμε τζακι και βλεπαμε μπαλιτσα και ταινιες. Αλλα σου λεω εμεις ειχαμε παει για 3 βδομαδες, φανταζομαι οι φανταροι που μενουν εκει θα ειναι ιδια φαση αλλα δεν εχω ιδεα

Στις 5/11/2019 στις 5:08 ΜΜ, Asevastos είπε

Μετατάξεις μπορούμε να κάνουμε ενώ υπηρετούμε; Δηλαδή εγώ από Πεζικό που θέλω να μπω Έρευνας Πληροφορικής, θα έχω αυτή τη δυνατότητα εφόσον υπάρχει "βοήθεια";

Αν το βύσμα σου μπορεί να το κάνει, γίνεται.

Αν δεν μπορεί,δεν γίνεται.

• Like 1

Γνωριζει κανεις τι γινεται στα παρακάτω στρατόπεδα διαβιβασεων αθηνας; ;

13 ΛΔΒ (Παπαγου)

466 ΤΔΒ (Γουδι)

482 ΤΔΒ (Ζωγραφου)

487 ΤΔΒ (Παπαγου)

492 ΤΔΒ (Περαμα)

ΣΔΒ (Χαιδαρι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chrisbeast είπε

Γνωριζει κανεις τι γινεται στα παρακάτω στρατόπεδα διαβιβασεων αθηνας; ;

13 ΛΔΒ (Παπαγου)

466 ΤΔΒ (Γουδι)

482 ΤΔΒ (Ζωγραφου)

487 ΤΔΒ (Παπαγου)

492 ΤΔΒ (Περαμα)

ΣΔΒ (Χαιδαρι)

Τι να γίνετε δηλαδή…;;;; 

Υπηρεσίες…  καμία εξωτερική έφοδο…

Επεξ/σία από bromiaris

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...