tonkpils Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 2:09 ΜΜ, splanis είπε Καλησπέρα, είμαι λίγο προβληματισμένος με το θέμα του στρατού. Αρχικά να πω οτι εχω αναβολή ως τα τέλη του 2023 ως φοιτητής. Τον τελευταίο 1 χρόνο περίπου με παρακολουθεί ψυχίατρος και ψυχολόγος λόγω κατάθλιψης και αγχωδους διαταραχής όπου ακολουθώ και φαρμακευτική αγωγή. Εχω πάρει την απόφαση μου πως δεν θέλω ούτε μπορώ να πάω στρατό, έχω συζητήσει με τον γιατρό μου και μου είπε πως μπορεί να μου δώσει κάποιο χαρτί. Απ όσο ξέρω για ι5 πρέπει να πάρεις 3 αναβολές; Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. Να αφήσω να φτάσει το 23 η να κάνω κάτι τώρα που είναι πιο "ζεστό" το θέμα; Από την στιγμή που έχεις αναβολή δεν χρειάζεται μέχρι το τέλος αυτής να κάνεις κάτι. Μόλις λήξει, παρουσιάζεσαι, περνατε όλοι από την πρώτη μέρα ιατρικές εξετάσεις και εκεί θα εξηγήσεις το θέμα σου με τον ψυχίατρο αξιωματικό. Θεμιτό είναι να μην πάρεις ι5 και να υπηρετήσεις κανονικά. Μέχρι το 2023 ίσως να αλλάξουν τα πράγματα για σένα και να καλυτερέψει η υγεία σου. Όσο για αυτά που λένε ότι είναι ζόρι ο στρατός κλπ μην ακούς τπτ.
splanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, tonkpils είπε Από την στιγμή που έχεις αναβολή δεν χρειάζεται μέχρι το τέλος αυτής να κάνεις κάτι. Μόλις λήξει, παρουσιάζεσαι, περνατε όλοι από την πρώτη μέρα ιατρικές εξετάσεις και εκεί θα εξηγήσεις το θέμα σου με τον ψυχίατρο αξιωματικό. Θεμιτό είναι να μην πάρεις ι5 και να υπηρετήσεις κανονικά. Μέχρι το 2023 ίσως να αλλάξουν τα πράγματα για σένα και να καλυτερέψει η υγεία σου. Όσο για αυτά που λένε ότι είναι ζόρι ο στρατός κλπ μην ακούς τπτ. την απόφαση μου την έχω πάρει καλώς ή κακώς, δεν είναι αυτό το ζήτημα τώρα, απλά θέλω να ξέρω πως θα το χειριστώ
tonkpils Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, splanis είπε την απόφαση μου την έχω πάρει καλώς ή κακώς, δεν είναι αυτό το ζήτημα τώρα, απλά θέλω να ξέρω πως θα το χειριστώ Οκ τότε. Ο γιατρός θα αποφασίσει και σίγουρα θα σου δώσει αναβολή 6-12 μήνες. Το πότε θα σου δώσουν οριστική απάντηση πως, δεν είσαι κατάλληλος να υπηρετήσεις, ίσως να γίνει και από την πρώτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να παρουσιαστεις την ημέρα που θα σου υποδείξουν και εσύ να έχεις μαζί σου όλα τα χαρτιά με τις ιατρικές αγωγές που ακολούθησες όλα αυτά τα χρόνια ώστε να αποδείξεις με απτά στοιχεία και το πρόβλημα σου. Καλή σου ημέρα. 1
Bezzarius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 8:38 ΠΜ, georgedas είπε Πορο 12/11 ναυτικό είναι κανένας αλλος 13/11 ειμαι εγω φιλε γιατι ειμαι απο θεσσαλονικη 2
george_rt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια μπορεί καποιος να μου πει τι φαση με τα κααυ τέτοια εποχή; αν είναι καλα απο αποψη υπηρεσιών, αγγαρειων κλπ; Επισης οσο εισαι εκει μπορεις να παρεις γκρουπακια Χριστουγέννων αδειες κλπ; Και κατι τελευταιο. Δ/ν έχουμε; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από george_rt
giorgos4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 10:29 ΠΜ, genious1 είπε Τι παίζει στο σπεν με τις εξόδους/διανυκτερεύσεις μια φορά το ΣΚ η πιο συχνά ; Κανονικά όπως οι υπόλοιποι εκτός αν έχεις βραδινή εκπαίδευση. 5 ώρες πριν, george_rt είπε Παιδια μπορεί καποιος να μου πει τι φαση με τα κααυ τέτοια εποχή; αν είναι καλα απο αποψη υπηρεσιών, αγγαρειων κλπ; Επισης οσο εισαι εκει μπορεις να παρεις γκρουπακια Χριστουγέννων αδειες κλπ; Και κατι τελευταιο. Δ/ν έχουμε; Spoiler Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από giorgos4ever
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, george_rt είπε Παιδια μπορεί καποιος να μου πει τι φαση με τα κααυ τέτοια εποχή; αν είναι καλα απο αποψη υπηρεσιών, αγγαρειων κλπ; Επισης οσο εισαι εκει μπορεις να παρεις γκρουπακια Χριστουγέννων αδειες κλπ; Και κατι τελευταιο. Δ/ν έχουμε; Ησυχα είναι στα κααυ το χειμωνα. Τα γκρουπακια ειναι υποχρεωτικά δεν γίνεται να τα χάσεις. Διανυκτέρευση αν μένεις εκει κοντα εχεις κανονικά. Βολο που ημουν εγω τα κααυ (Μαλάκι), ειχαν εμπλοκή γιατι δεν ειχαν κόσμο, 4-5 μεσα 1 έξω. Αλλα ηταν πολυ χαλαρά.
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeHellas είπε Ησυχα είναι στα κααυ το χειμωνα. Τα γκρουπακια ειναι υποχρεωτικά δεν γίνεται να τα χάσεις. Διανυκτέρευση αν μένεις εκει κοντα εχεις κανονικά. Βολο που ημουν εγω τα κααυ (Μαλάκι), ειχαν εμπλοκή γιατι δεν ειχαν κόσμο, 4-5 μεσα 1 έξω. Αλλα ηταν πολυ χαλαρά. Φίλε μου εμπλοκή δεν είναι το 4-5 μέσα 1 έξω. Βέβαια από την άλλη ήξερα άτομο που θεωρούσε το 1-1 εμπλοκή γιατί στη μονάδα που ήταν τους πήγαινε 1-6 αλλά οκ.
ShadeX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Παιδες οταν καποιος ειναι π.χ. 1 μέσα 2 έξω, αυτό σημαίνει ότι για την έξοδο έξοδο πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ μέσα την 1η μέρα, και μετά να ξαναβγει για την 2η μέρα? Η μπορει να καθισει 2 μερες εξω χωρις να επιστρεψει ενδιαμεσα? 1
Gatilaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Kercyn είπε Φίλε μου εμπλοκή δεν είναι το 4-5 μέσα 1 έξω. Βέβαια από την άλλη ήξερα άτομο που θεωρούσε το 1-1 εμπλοκή γιατί στη μονάδα που ήταν τους πήγαινε 1-6 αλλά οκ. Αχαχαχαχαχαχχ 4-5 μεσα 1 εξω εμπλοκη. Εκανα κατι 20-22 μεσα 1 εξω επι μηνες!! 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ShadeX είπε Παιδες οταν καποιος ειναι π.χ. 1 μέσα 2 έξω, αυτό σημαίνει ότι για την έξοδο έξοδο πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ μέσα την 1η μέρα, και μετά να ξαναβγει για την 2η μέρα? Η μπορει να καθισει 2 μερες εξω χωρις να επιστρεψει ενδιαμεσα? Οι υπηρεσίες βγαίνουν κάθε μέρα, οπότε δεν ξέρεις αν την επόμενη θα είσαι πάλι έξω. Το ότι έχεις έξοδο σημαίνει απλώς ότι δεν έχεις υπηρεσία εκείνη τη μέρα, όχι ότι μπορείς όλη τη μέρα να κοιμάσαι ή να λείπεις. Αν έχεις διανυκτέρευση μπορείς να μπεις την άλλη μέρα το πρωί στις 6. Τα παραπάνω είναι αυτά που πρέπει να γίνονται "κανονικά". Τώρα άμα εσύ έχεις κάνα μπάρμπα στην κατάλληλη θέση μπορεί και να πατάς στο στρατόπεδο μια φορά το μήνα ή κάτι τέτοιο.
BlueBlade Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ShadeX είπε Παιδες οταν καποιος ειναι π.χ. 1 μέσα 2 έξω, αυτό σημαίνει ότι για την έξοδο έξοδο πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ μέσα την 1η μέρα, και μετά να ξαναβγει για την 2η μέρα? Η μπορει να καθισει 2 μερες εξω χωρις να επιστρεψει ενδιαμεσα? Ανάλογα, διανυκτέρευση έχεις; Αν όχι τότε σε κάθε έξοδο πρέπει να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο το βράδυ. Αν πάλι έχεις τότε τις καθημερινές στην ουσία βγαίνεις με τους εξοδούχους και πρέπει να παρουσιαστείς πίσω το επόμενο πρωί, ασχέτως αν θα έχεις ξανά έξοδο. Εκτός από το Σ/Κ, στο Σ/Κ πρακτικά αν δεν έχεις υπηρεσία δεν χρειάζεται να είσαι στο στρατόπεδο, άρα αν πχ έχεις υπηρεσία Παρασκευή και Σ/Κ έχεις έξοδο. Τότε βγαίνεις Σάββατο πρωί και ξαναμπαίνεις Δευτέρα. Σου γράφω τι ισχύει κανονικά, σε περίπτωση που έχεις βύσμα όλα αλλάζουν, "θέληση" να υπάρχει 2
Μάκαρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Εκτός από το Σ/Κ, στο Σ/Κ πρακτικά αν δεν έχεις υπηρεσία δεν χρειάζεται να είσαι στο στρατόπεδο, άρα αν πχ έχεις υπηρεσία Παρασκευή και Σ/Κ έχεις έξοδο. Τότε βγαίνεις Σάββατο πρωί και ξαναμπαίνεις Δευτέρα. Σου γράφω τι ισχύει κανονικά, σε περίπτωση που έχεις βύσμα όλα αλλάζουν, "θέληση" να υπάρχει Δεν ισχυει σε ολα τα στρατοπεδα αυτο.
salonika91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, BlueBlade είπε Ανάλογα, διανυκτέρευση έχεις; Αν όχι τότε σε κάθε έξοδο πρέπει να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο το βράδυ. Αν πάλι έχεις τότε τις καθημερινές στην ουσία βγαίνεις με τους εξοδούχους και πρέπει να παρουσιαστείς πίσω το επόμενο πρωί, ασχέτως αν θα έχεις ξανά έξοδο. Εκτός από το Σ/Κ, στο Σ/Κ πρακτικά αν δεν έχεις υπηρεσία δεν χρειάζεται να είσαι στο στρατόπεδο, άρα αν πχ έχεις υπηρεσία Παρασκευή και Σ/Κ έχεις έξοδο. Τότε βγαίνεις Σάββατο πρωί και ξαναμπαίνεις Δευτέρα. Σου γράφω τι ισχύει κανονικά, σε περίπτωση που έχεις βύσμα όλα αλλάζουν, "θέληση" να υπάρχει Αυτό
aregli92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 12:20 ΜΜ, tonkpils είπε Οκ τότε. Ο γιατρός θα αποφασίσει και σίγουρα θα σου δώσει αναβολή 6-12 μήνες. Το πότε θα σου δώσουν οριστική απάντηση πως, δεν είσαι κατάλληλος να υπηρετήσεις, ίσως να γίνει και από την πρώτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να παρουσιαστεις την ημέρα που θα σου υποδείξουν και εσύ να έχεις μαζί σου όλα τα χαρτιά με τις ιατρικές αγωγές που ακολούθησες όλα αυτά τα χρόνια ώστε να αποδείξεις με απτά στοιχεία και το πρόβλημα σου. Καλή σου ημέρα. Να ενημερωθεί το.παιδι αν δε ξέρει ότι μπορεί αυτή τη διαδικασία να τη κάνει και μέσω Φρουραρχείου της περιοχής του 5 μέρες πριν τη κατάταξη,δε χρειαζεται να τρέχει μέχρι το στρατοπεδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις