Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα (έμεινα και από απουσίες) τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από GrigorisTech
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2019 στις 7:17 ΜΜ, GrigorisTech είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα (έμεινα και από απουσίες) τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! 

Στο απάντησαν και στο άλλο θέμα. Με μια βεβαίωση σπουδών είσαι καλυμμένος. Που και να μην ήσουν απλά θα πλήρωνες κάποιο πρόστιμο στην στρατολογία λόγο κακής χρήσης της αναβολής, 90€ ( ή +1 επιπλέον μήνα θητείας) αν θυμάμαι καλά....  Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση σου.

Απορία, γιατί δεν τα ρωτάτε όλα αυτά στην στρατολογία που είναι και πιο αρμόδιοι με αυτά τα θέματα και θα σας απαντήσουν και πιο υπεύθυνα?

Επεξ/σία από giorgos4ever

5 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Στην ανάγκη απλά πάρτε ένα ταξί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν οι ταξιτζήδες τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.

Αυτό έκανα κι εγώ. Πήρα ταξί και σε 10 λεπτά ήμουν στην μονάδα μου.

26 λεπτά πριν, johnymed είπε

Οι ορκωμοσίες τι ώρα τελειώνουν γιατί θα είμαι σε νησί και έχει πτήση 14:10 θα προλάβω;

Από ότι έμαθα 25 ορκωμοσία ισχύει;

μην το ρισκαρεις. παρε την επομενη πτηση ή το πλοιο.

3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

μην το ρισκαρεις. παρε την επομενη πτηση ή το πλοιο.

το θέμα είναι ότι δεν έχει άλλη πτήση μετά έχει την επόμενη ημέρα πάλι και δεν ψήνομαι να χάσω 12 ώρες στο πλοίο

2 ώρες πριν, johnymed είπε

Οι ορκωμοσίες τι ώρα τελειώνουν γιατί θα είμαι σε νησί και έχει πτήση 14:10 θα προλάβω;

Από ότι έμαθα 25 ορκωμοσία ισχύει;

Το πιο πιθανό είναι να έχει τελειώσει, αλλά δεν ξέρεις αν θα προκύψει κάτι και καθυστερήσει η ορκωμοσία με αποτέλεσμα να χάσεις την πτήση (άρα και τα λεφτά σου). Αν δεν έχει άλλη πτήση θα έλεγα καλύτερα να πάρεις το πλοίο. Θα είναι και άλλοι στρατιώτες και θα γίνει χαβαλές. Αλλιώς ρίσκαρε το με αεροπλάνο.

4 ώρες πριν, Dentos είπε

Καλημερα παιδια, ξερετε ποια ειναι τα αθληματα για ειδικες δυναμεις?

Στο κεεδ κάναμε:

1 χλμ σε <5 λεπτά 

30 κάμψεις 

4 έλξεις 

• Thanks 1

O Pablo_hasan που βρίσκεται; Λέτε να πήγε να πολεμήσει του Κούρδους;

Κάτω ο  δημοκρατικά εκλεγμένος Ερντογάν! Είμαστε υπέρ της δημοκρατίας αλλά και ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος με την ψήφο του κόσμου.

Ειδωμεν. Τιμωρειστε με mods.

Θα γίνω μάρτυρας!

Χαιρετε παιδιά , ήθελα να ρωτήσω , εάν κόψω την αναβολή για β εσσο μαϊου , θα μπορώ να πάρω άδεια για ένα μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου; Επίσης , εδώ διάβασα ότι μπορεί να τους πουν να παρουσιαστούν Απρίλιο όσους είναι για β εσσο , ισχύει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2019 στις 2:06 ΜΜ, engfirm17 είπε

Στο κεεδ κάναμε:

1 χλμ σε <5 λεπτά 

30 κάμψεις 

4 έλξεις 

Νομιζω σαν οριο ειναι οι 20 κάμψεις για να μπεις εδ

Επεξ/σία από GeorgeHellas

4 ώρες πριν, DonaldSand είπε

Χαιρετε παιδιά , ήθελα να ρωτήσω , εάν κόψω την αναβολή για β εσσο μαϊου , θα μπορώ να πάρω άδεια για ένα μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου; Επίσης , εδώ διάβασα ότι μπορεί να τους πουν να παρουσιαστούν Απρίλιο όσους είναι για β εσσο , ισχύει ;

Αν πεσει το μαθημα στις ημερομηνιες της προχωρημενης εκπαιδευσης,τοτε εισαι δυσκολα. Αλλα ολα ειναι στην ευχερεια του διοικητη. 

Αν μπεις Απριλιο προλαβαινεις σιγουρα,αν μπεις Μαιο εισαι δυσκολα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...