GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα (έμεινα και από απουσίες) τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από GrigorisTech 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2019 στις 7:17 ΜΜ, GrigorisTech είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα (έμεινα και από απουσίες) τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! Στο απάντησαν και στο άλλο θέμα. Με μια βεβαίωση σπουδών είσαι καλυμμένος. Που και να μην ήσουν απλά θα πλήρωνες κάποιο πρόστιμο στην στρατολογία λόγο κακής χρήσης της αναβολής, 90€ ( ή +1 επιπλέον μήνα θητείας) αν θυμάμαι καλά.... Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση σου. Απορία, γιατί δεν τα ρωτάτε όλα αυτά στην στρατολογία που είναι και πιο αρμόδιοι με αυτά τα θέματα και θα σας απαντήσουν και πιο υπεύθυνα? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, BlueBlade είπε Στην ανάγκη απλά πάρτε ένα ταξί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν οι ταξιτζήδες τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Αυτό έκανα κι εγώ. Πήρα ταξί και σε 10 λεπτά ήμουν στην μονάδα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dentos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλημερα παιδια, ξερετε ποια ειναι τα αθληματα για ειδικες δυναμεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnymed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Οι ορκωμοσίες τι ώρα τελειώνουν γιατί θα είμαι σε νησί και έχει πτήση 14:10 θα προλάβω; Από ότι έμαθα 25 ορκωμοσία ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, johnymed είπε Οι ορκωμοσίες τι ώρα τελειώνουν γιατί θα είμαι σε νησί και έχει πτήση 14:10 θα προλάβω; Από ότι έμαθα 25 ορκωμοσία ισχύει; μην το ρισκαρεις. παρε την επομενη πτηση ή το πλοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnymed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε μην το ρισκαρεις. παρε την επομενη πτηση ή το πλοιο. το θέμα είναι ότι δεν έχει άλλη πτήση μετά έχει την επόμενη ημέρα πάλι και δεν ψήνομαι να χάσω 12 ώρες στο πλοίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, johnymed είπε Οι ορκωμοσίες τι ώρα τελειώνουν γιατί θα είμαι σε νησί και έχει πτήση 14:10 θα προλάβω; Από ότι έμαθα 25 ορκωμοσία ισχύει; Το πιο πιθανό είναι να έχει τελειώσει, αλλά δεν ξέρεις αν θα προκύψει κάτι και καθυστερήσει η ορκωμοσία με αποτέλεσμα να χάσεις την πτήση (άρα και τα λεφτά σου). Αν δεν έχει άλλη πτήση θα έλεγα καλύτερα να πάρεις το πλοίο. Θα είναι και άλλοι στρατιώτες και θα γίνει χαβαλές. Αλλιώς ρίσκαρε το με αεροπλάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Igris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ( Διαγράφτηκε ) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Igris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Dentos είπε Καλημερα παιδια, ξερετε ποια ειναι τα αθληματα για ειδικες δυναμεις? Στο κεεδ κάναμε: 1 χλμ σε <5 λεπτά 30 κάμψεις 4 έλξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 O Pablo_hasan που βρίσκεται; Λέτε να πήγε να πολεμήσει του Κούρδους; Κάτω ο δημοκρατικά εκλεγμένος Ερντογάν! Είμαστε υπέρ της δημοκρατίας αλλά και ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος με την ψήφο του κόσμου. Ειδωμεν. Τιμωρειστε με mods. Θα γίνω μάρτυρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Χαιρετε παιδιά , ήθελα να ρωτήσω , εάν κόψω την αναβολή για β εσσο μαϊου , θα μπορώ να πάρω άδεια για ένα μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου; Επίσης , εδώ διάβασα ότι μπορεί να τους πουν να παρουσιαστούν Απρίλιο όσους είναι για β εσσο , ισχύει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/10/2019 στις 2:06 ΜΜ, engfirm17 είπε Στο κεεδ κάναμε: 1 χλμ σε <5 λεπτά 30 κάμψεις 4 έλξεις Νομιζω σαν οριο ειναι οι 20 κάμψεις για να μπεις εδ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από GeorgeHellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αν υπαρχει κανενας που παρουσιαστηκε στου Ζωγκου (νεα σαντα) ας πει εντυπωσεις. Σε ποια μοναδα τον εστειλαν πχ και γενικα πως ηταν η φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, DonaldSand είπε Χαιρετε παιδιά , ήθελα να ρωτήσω , εάν κόψω την αναβολή για β εσσο μαϊου , θα μπορώ να πάρω άδεια για ένα μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου; Επίσης , εδώ διάβασα ότι μπορεί να τους πουν να παρουσιαστούν Απρίλιο όσους είναι για β εσσο , ισχύει ; Αν πεσει το μαθημα στις ημερομηνιες της προχωρημενης εκπαιδευσης,τοτε εισαι δυσκολα. Αλλα ολα ειναι στην ευχερεια του διοικητη. Αν μπεις Απριλιο προλαβαινεις σιγουρα,αν μπεις Μαιο εισαι δυσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις