Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε

Ξέρουμε αν έχει γεμίσει η α εσσο; Ξέρω ότι είχε γίνει θέμα με τις αναβολές μέχρι τέλη Ιουλίου οπότε έχω αγχωθει αν προλαβαίνω. Υπάρχει κανείς που έκοψε αυτές τις μέρες και ξέρει;

Πότε έκοψες την αναβολή σου για να μπεις με την α εσσο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε

Δεν την έχω κόψει γι' αυτο ρωτάω, να δω αν προλαβαίνω

Εγώ την έκοψα την Τρίτη και με δείχνει υπόχρεο στράτευσης για την Α εσσο. Αν θες μα μπεις Φλεβάρη κόψε την σύντομα γιατί απ ότι διάβασα πολλοί που την έκοψα τέλη Ιουλίου δεν μπήκαν με την δ εσσο και θα μπουν με την Α

6 ώρες πριν, GeorgeBe είπε

Καλησπέρα παιδιά! Παρουσιαζομαι στο 541 ΤΕ Αφαντου στην Ρόδο στις 15. Ξέρετε μετά που παρουσιαστουμε στο ΣΥΠΟ αν η μονάδα που θα μας τοποθετησουν θα είναι κάπου στην Ρόδο ή γενικά οπουδήποτε στην Ελλάδα? 

Ρόδο, Τήλο ή Σύμη 

21 ώρες πριν, tilted54 είπε

Παίδες ξέρετε αν δίνονται φοιτητικές άδειες για ολοκλήρωση/ παρουσίαση διπλωματικής ή είναι μόνο για την εξεταστική?

Φίλος που ρώτησε για κάτι αντίστοιχο αλλά για διδακτορικό του είπαν μόνο αν πάρει κανονική άδεια. Οι φοιτητικές λέει είναι μόνο για εξεταστική

6 λεπτά πριν, antoniomp4 είπε

Φίλος που ρώτησε για κάτι αντίστοιχο αλλά για διδακτορικό του είπαν μόνο αν πάρει κανονική άδεια. Οι φοιτητικές λέει είναι μόνο για εξεταστική

Γαμώτο :P Ευχαριστώ φίλε

Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία να έχουμε εμείς που μπαίνουμε με την Δ ΕΣΣΟ!

Θα ήθελα να ρωτήσω όταν φτάσω Έβρο (Ορεστιάδα) για να πάω στο στρατόπεδο του λαγού θα πρέπει να ρωτήσουμε στρατονομία η κάποιον που μένει εκεί και ξέρει για το πώς θα πάμε;

Ξέρω είναι λίγο βλακωδεις η ερώτηση αλλά το έχω απορία 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία να έχουμε εμείς που μπαίνουμε με την Δ ΕΣΣΟ!

Θα ήθελα να ρωτήσω όταν φτάσω Έβρο (Ορεστιάδα) για να πάω στο στρατόπεδο του λαγού θα πρέπει να ρωτήσουμε στρατονομία η κάποιον που μένει εκεί και ξέρει για το πώς θα πάμε;

Ξέρω είναι λίγο βλακωδεις η ερώτηση αλλά το έχω απορία 😛

Απο Διδυμοτειχο, οχι Ορεστιαδα. Εγω οταν εφτασα Διδυμοτειχο, ειχε απ εξω καποιους μονιμους που μαζευαν τους νεοσυλλεκτους. 

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 1

2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Απο Διδυμοτειχο, οχι Ορεστιαδα. Εγω οταν εφτασα Διδυμοτειχο, ειχε απ εξω καποιους μονιμους που μαζευαν τους νεοσυλλεκτους. 

Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε

Στις 9/10/2019 στις 11:07 ΜΜ, thodoristeo8 είπε

αλανια μου οσοι μπειτε σαμο παλαιοκαστριτη ιωαννου...στειλτε ενα προσωπικο μηνυμα  για να συναντηθουμε ολοι οσοι παμε.... 11/10 εγω μπαινω 

Στις 9/10/2019 στις 11:07 ΜΜ, thodoristeo8 είπε

αλανια μου οσοι μπειτε σαμο παλαιοκαστριτη ιωαννου...στειλτε ενα προσωπικο μηνυμα  για να συναντηθουμε ολοι οσοι παμε.... 11/10 εγω μπαινω 

Αγόρινα μπαίνω 15/10, θα σε δω μέσα!

17 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Εγώ όταν είχα πάει το 2016 στο Διδυμότειχο και έπρεπε να παρουσιαστώ 546 στον Λαγό πήρα τηλέφωνο στην μονάδα και μου είπαν ότι δεν έχουν κίνηση για το απόγευμα για να με παραλάβουν.

Θέλω να πιστεύω ότι άλλαξαν τα πράγματα πλέον.

43 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Εγώ όταν είχα πάει το 2016 στο Διδυμότειχο και έπρεπε να παρουσιαστώ 546 στον Λαγό πήρα τηλέφωνο στην μονάδα και μου είπαν ότι δεν έχουν κίνηση για το απόγευμα για να με παραλάβουν.

Θέλω να πιστεύω ότι άλλαξαν τα πράγματα πλέον.

Εγω εφτασα πρωι εκει. Δεν ξερω για απογευμα τι παιζει κι αν βγαζουν κινηση. 

Στην ανάγκη απλά πάρτε ένα ταξί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν οι ταξιτζήδες τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...