Dimitriss_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε Ξέρουμε αν έχει γεμίσει η α εσσο; Ξέρω ότι είχε γίνει θέμα με τις αναβολές μέχρι τέλη Ιουλίου οπότε έχω αγχωθει αν προλαβαίνω. Υπάρχει κανείς που έκοψε αυτές τις μέρες και ξέρει; Πότε έκοψες την αναβολή σου για να μπεις με την α εσσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonimosTipos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Dimitriss_ είπε Πότε έκοψες την αναβολή σου για να μπεις με την α εσσο; Δεν την έχω κόψει γι' αυτο ρωτάω, να δω αν προλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisXen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε Δεν την έχω κόψει γι' αυτο ρωτάω, να δω αν προλαβαίνω Εγώ την έκοψα την Τρίτη και με δείχνει υπόχρεο στράτευσης για την Α εσσο. Αν θες μα μπεις Φλεβάρη κόψε την σύντομα γιατί απ ότι διάβασα πολλοί που την έκοψα τέλη Ιουλίου δεν μπήκαν με την δ εσσο και θα μπουν με την Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skel13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, GeorgeBe είπε Καλησπέρα παιδιά! Παρουσιαζομαι στο 541 ΤΕ Αφαντου στην Ρόδο στις 15. Ξέρετε μετά που παρουσιαστουμε στο ΣΥΠΟ αν η μονάδα που θα μας τοποθετησουν θα είναι κάπου στην Ρόδο ή γενικά οπουδήποτε στην Ελλάδα? Ρόδο, Τήλο ή Σύμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniomp4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 21 ώρες πριν, tilted54 είπε Παίδες ξέρετε αν δίνονται φοιτητικές άδειες για ολοκλήρωση/ παρουσίαση διπλωματικής ή είναι μόνο για την εξεταστική? Φίλος που ρώτησε για κάτι αντίστοιχο αλλά για διδακτορικό του είπαν μόνο αν πάρει κανονική άδεια. Οι φοιτητικές λέει είναι μόνο για εξεταστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilted54 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, antoniomp4 είπε Φίλος που ρώτησε για κάτι αντίστοιχο αλλά για διδακτορικό του είπαν μόνο αν πάρει κανονική άδεια. Οι φοιτητικές λέει είναι μόνο για εξεταστική Γαμώτο Ευχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skel13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει ενημέρωση την πρώτη μέρα κατάταξης μην αγχώνεστε Για άδειες και δηλώσεις κατεξερεση μετάθεσης κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία να έχουμε εμείς που μπαίνουμε με την Δ ΕΣΣΟ! Θα ήθελα να ρωτήσω όταν φτάσω Έβρο (Ορεστιάδα) για να πάω στο στρατόπεδο του λαγού θα πρέπει να ρωτήσουμε στρατονομία η κάποιον που μένει εκεί και ξέρει για το πώς θα πάμε; Ξέρω είναι λίγο βλακωδεις η ερώτηση αλλά το έχω απορία 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k404 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μπήκε κανείς Λάρισα 485 να μας ενημερώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία να έχουμε εμείς που μπαίνουμε με την Δ ΕΣΣΟ! Θα ήθελα να ρωτήσω όταν φτάσω Έβρο (Ορεστιάδα) για να πάω στο στρατόπεδο του λαγού θα πρέπει να ρωτήσουμε στρατονομία η κάποιον που μένει εκεί και ξέρει για το πώς θα πάμε; Ξέρω είναι λίγο βλακωδεις η ερώτηση αλλά το έχω απορία 😛 Απο Διδυμοτειχο, οχι Ορεστιαδα. Εγω οταν εφτασα Διδυμοτειχο, ειχε απ εξω καποιους μονιμους που μαζευαν τους νεοσυλλεκτους. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από Μάκαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Απο Διδυμοτειχο, οχι Ορεστιαδα. Εγω οταν εφτασα Διδυμοτειχο, ειχε απ εξω καποιους μονιμους που μαζευαν τους νεοσυλλεκτους. Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagg1995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 11:07 ΜΜ, thodoristeo8 είπε αλανια μου οσοι μπειτε σαμο παλαιοκαστριτη ιωαννου...στειλτε ενα προσωπικο μηνυμα για να συναντηθουμε ολοι οσοι παμε.... 11/10 εγω μπαινω Στις 9/10/2019 στις 11:07 ΜΜ, thodoristeo8 είπε αλανια μου οσοι μπειτε σαμο παλαιοκαστριτη ιωαννου...στειλτε ενα προσωπικο μηνυμα για να συναντηθουμε ολοι οσοι παμε.... 11/10 εγω μπαινω Αγόρινα μπαίνω 15/10, θα σε δω μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Απο Διδυμοτειχο, οχι Ορεστιαδα. Εγω οταν εφτασα Διδυμοτειχο, ειχε απ εξω καποιους μονιμους που μαζευαν τους νεοσυλλεκτους. Εγώ όταν είχα πάει το 2016 στο Διδυμότειχο και έπρεπε να παρουσιαστώ 546 στον Λαγό πήρα τηλέφωνο στην μονάδα και μου είπαν ότι δεν έχουν κίνηση για το απόγευμα για να με παραλάβουν. Θέλω να πιστεύω ότι άλλαξαν τα πράγματα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 43 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Εγώ όταν είχα πάει το 2016 στο Διδυμότειχο και έπρεπε να παρουσιαστώ 546 στον Λαγό πήρα τηλέφωνο στην μονάδα και μου είπαν ότι δεν έχουν κίνηση για το απόγευμα για να με παραλάβουν. Θέλω να πιστεύω ότι άλλαξαν τα πράγματα πλέον. Εγω εφτασα πρωι εκει. Δεν ξερω για απογευμα τι παιζει κι αν βγαζουν κινηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στην ανάγκη απλά πάρτε ένα ταξί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν οι ταξιτζήδες τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις