Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, κανεις στο στγου πλαστηρα νικολαου λαρισα εχει καμια εμπειρια τι πεζει η καλυτερα παπαποστολου χαλαραμπου ροδο? (Για φεβρουαριο που μπαινω ενδιαφερομαι)

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy1 είπε

Παιδια σωματικό ελεγχο κανουν;;

Να βαλω το κινητο σε εσωτερική τσέπη στο μπουφάν ή στον υπνόσακο;;

1.οχι

2.ναι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, salonika91 είπε

για κινητο με camera μιλαμε ε?

αλλα παρε και ενα χωρις καμερα για να το δειξεις στο ελεγχο

Ναι με καμερα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Asevastos είπε

Όσοι πάνε Λήμνο πως από τα Μύρινα θα πάμε στο Λιβαδοχώρι που είναι το ΣΥΠΟ;

Επίσης, αν μπήκε ήδη κανείς να μας πει πως ήταν στον έλεγχο με τα κινητά, sleeping bag κλπ :P

Ολα ανετα,δεν ψαχνουν για κινητα,αντιθετως μολις τελειωσει η διαδικασια σου λενε παρε τηλεφωνο τους δικους σου. Εχετε το η στην τσεπη του μπουφαν σου η και στο παντελονι σου και εισαι αρχοντας

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

To ίδιο θα ισχύσει και για σιδηροδρομικούς σταθμούς, πχ του Λιτοχώρου;

Η λογική λέει ναι. Τώρα για τη Λήμνο που ρώτησε το παιδί ξέρω συγκεκριμένα επειδή έχω φίλο που παρουσιάστηκε εκεί.

Δημοσ.

Όσοι φτάνουμε μια μέρα πριν στο ΣΥΠΟ (επειδή δεν έχει τη μέρα παρουσίασης εγκαίρως πλοίο) θα μας περιμένουν πάλι για να μας παραλάβουν οχήματα του στρατού; Ψάχνω το τηλέφωνο του ΣΥΠΟ μου και δε το βρίσκω για να ρωτήσω...

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά και καλή θητεία σε όσους μπήκαν αυτήν την εβδομάδα. Διάβασα παραπάνω σε σχόλιο ότι η α εσσο τον Φλεβάρη είναι πιθανό να μπει και Γενάρη; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Όσοι φτάνουμε μια μέρα πριν στο ΣΥΠΟ (επειδή δεν έχει τη μέρα παρουσίασης εγκαίρως πλοίο) θα μας περιμένουν πάλι για να μας παραλάβουν οχήματα του στρατού; Ψάχνω το τηλέφωνο του ΣΥΠΟ μου και δε το βρίσκω για να ρωτήσω...

Μόλις κατέβεις στο λιμάνι της Μύρινας θα δεις (100%) να στέκονται στρατονόμοι εκεί. Τους αναγνωρίζεις από ένα κίτρινο σχοινί που έχουν ως διακριτικό στον ώμο τους πάνω από την παραλλαγή, πήγαινε ευθεία πάνω του και εξήγησε του την κατάσταση, θα σου πει τι ακριβώς θα κάνεις και πως θα κινηθούν οι νεοσύλλεκτοι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες ξέρετε αν δίνονται φοιτητικές άδειες για ολοκλήρωση/ παρουσίαση διπλωματικής ή είναι μόνο για την εξεταστική?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Παρουσιαζομαι στο 541 ΤΕ Αφαντου στην Ρόδο στις 15. Ξέρετε μετά που παρουσιαστουμε στο ΣΥΠΟ αν η μονάδα που θα μας τοποθετησουν θα είναι κάπου στην Ρόδο ή γενικά οπουδήποτε στην Ελλάδα? 

Δημοσ.

Ξέρουμε αν έχει γεμίσει η α εσσο; Ξέρω ότι είχε γίνει θέμα με τις αναβολές μέχρι τέλη Ιουλίου οπότε έχω αγχωθει αν προλαβαίνω. Υπάρχει κανείς που έκοψε αυτές τις μέρες και ξέρει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...