qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Με τοσα ατομα που θα παρουσιαστουν σε αυτη την ΕΣΣΟ, οποια μερα και να μπαινεις θα γινεται χαμος. Θα σε κουρεψουν στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστεις αν κρινουν οτι χρειαζεται. Βεβαια μην νομιζεις οτι το μαλλι σου πρεπει να ειναι σχεδον ξυρισμενο κτλ. Ενα φυσιολογικο κουρεμα ειναι οκ. Και μην πας με την λογικη οτι θα την ακους για τα παντα γτ τσαμπα αγχωνεις τον εαυτο σου. Αν εισαι εσυ τυπικος και σωστος απεναντι τους, τοτε δεν θα εχουν κατι να πατησουν πανω ωστε να στην πουν/καμπανιασουν. Χαλαρωσε και θα περασεις μια χαρα. 9 μηνες ειναι, ουτε που θα το καταλαβεις. Δεν πάω με λογική ότι θα την ακούω, απλά είμαι ξεχασιάρης, αρπακόλλας, τσαπατσούλης και αρκετά απείθαρχος και θέλω να κάνω 9 αντί 19 μηνών θητείας. 😛 Οπότε, όσο λιγότερα πατήματα δώσω, τόσο το καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσοι πάνε Λήμνο πως από τα Μύρινα θα πάμε στο Λιβαδοχώρι που είναι το ΣΥΠΟ; Επίσης, αν μπήκε ήδη κανείς να μας πει πως ήταν στον έλεγχο με τα κινητά, sleeping bag κλπ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από Asevastos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 ποσοι στρατιωτικοι κανονισμοι υπαρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supermam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Παρουσιάζομαι στο 625 τπ στο Πέραμα Είμαι πυροβολικο ξέρει κανενας τι παιζει με μεταθέσεις κτλ? Που θα με στείλουν μετά? Και τι ισχύει για το κινητό στο συγκεκριμένο στρατόπεδο? Θέλει τρομερή προσοχή που θα σε στείλουν .. μπορεί Κόνιτσα που έχει πολλά φυλάκια με λίγο κόσμο.. κάποιοι φυσικα μένουν Γιάννενα κ κάνουν υπηρεσίες στη ταξιαρχία στην λέσχη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Asevastos είπε Όσοι πάνε Λήμνο πως από τα Μύρινα θα πάμε στο Λιβαδοχώρι που είναι το ΣΥΠΟ; Επίσης, αν μπήκε ήδη κανείς να μας πει πως ήταν στον έλεγχο με τα κινητά, sleeping bag κλπ Η Μύρινα από το Λιβαδοχώρι είναι μια πολύ μικρή απόσταση. Να ξέρετε πως έχετε κάθε δικαίωμα να πάρετε τηλέφωνο στην μονάδα και να τους πείτε ''Εγώ φτάνω με το τάδε πλοίο δεν έχω μέσο'' και θα βγάλουν αυτοί κίνηση για να έρθουν να σας πάρουν. Το έχω δει πολλές φορές. Πέρασα σπεν στο Λιβαδοχώρι και ήταν κάπως στενά και αυστηρά τα πράγματα αλλά όχι με τα κινητά. Τώρα αυτό είναι πάντα λίγο σχετικό. Για το sleeping bag δεν παίζει να σου πουν τίποτα απολύτως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimis98 είπε ποσοι στρατιωτικοι κανονισμοι υπαρχουν? Spoiler Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε Καλημέρα παιδιά, Πήγα για ακτινογραφία στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και δεν μου έβγαλαν ακτίνα λόγω ότι θέλει ραντεβού μου είπαν Ισχύει αυτό η με έστειλαν επίτηδες; αν πηγες με το σημειωμα καταταξης,το 2ο. Μπορεις να πας σε αλλο νοσοκομειο. 16 ώρες πριν, DrXavier είπε Ας πω και εγώ δύο λόγια για αυτούς που μπαίνουν τώρα γιατί βλέπω πολλές ερωτήσεις. Το Α και το Ω παιδιά στην θητεία σας είναι η λειτουργία της μονάδας που θα σας στείλουν. Ξεχάστε το κέντρο, ότι και να γίνει στο κέντρο θα είστε εκεί για 20 μέρες και τέλος. Η μονάδα μπορεί να είναι από τέρμα χαλαρή έως τέρμα ανυπόφορη. Ήμουν στην Λήμνο και μπήκα σε ένα στρατόπεδο που δεν μας άφηναν ούτε για πλάκα να κοιμηθούμε, είχαμε μια έξοδο την εβδομάδα και κοιμόμασταν το πολύ 4 ώρες αποκλειστικά το βράδυ. Όταν για τους τελευταίους 2 μήνες πήγα κοντά στο σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη μπήκα σε μια μονάδα που αν ήσουν εντάξει την ώρα που έκανες υπηρεσία ήταν και αυτοί εντάξει μαζί σου, δεν σου έλεγαν τίποτα και σε άφηναν εκτός ωρών υπηρεσίας να κάνεις ότι γουστάρεις. Γενικά κρατήστε αυτό, αν βρεθείτε σε μονάδα με αρκετό κόσμο και στελέχη που είναι νορμαλ και δεν είναι σε φάση ‘’το πρόγραμμα του στρατού δεν επιτρέπει ύπνο τώρα οπότε πήγαινε καθάρισε το διοικητήριο’’ θα είστε σε γενικές γραμμές κομπλέ. Μια μονάδα λειτουργεί όπως ο διοικητής της θέλει. Μπορεί να τους έχει όλους (στελέχη-φαντάρους) να τρέχουν όλη μέρα πάνω-κάτω. Ακόμα και το Δ/Ν που θα ζητήσετε θέμα του διοικητή είναι. Στο σπίτι μου έμενε ο κολλητός μου που δεν είχε καμία συγγένεια μαζί μου και κανονικά η ΔΕΗ που πήγε στο στρατόπεδο του είχε το όνομα μου πάνω. Σε αντίστοιχη περίπτωση άλλου παιδιού δεν τον άφησαν να μένει σε ‘’άκυρο’’ σπίτι επειδή δεν ήταν οικογένεια του. Δεν ξέρω άνθρωπο που να του έκαναν παρατήρηση για κινητό (αρκεί να μην έκανε κάτι κραυγαλέο). Να είστε σοβαροί και κυρίως να είστε εντάξει με τους άλλους φαντάρους γύρω σας, ξέρω, θα γνωρίσετε άτομα εντελώς εκτός των νερών και των κυβικών σας. Πάντα όμως να θυμάστε πως αυτό που θα κάνεις εσύ το παν σήμερα να το αποφύγεις θα το φορτωθεί κάποιος άλλος και να είσαι σίγουρος πως και η δική σου σειρά να φορτωθείς κάτι από κάποιον πλησιάζει αν είστε όλοι αυτή της λογικής. Υπομονή και καλή θητεία. ετσι ακριβως Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από salonika91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Asevastos είπε Όσοι πάνε Λήμνο πως από τα Μύρινα θα πάμε στο Λιβαδοχώρι που είναι το ΣΥΠΟ; Επίσης, αν μπήκε ήδη κανείς να μας πει πως ήταν στον έλεγχο με τα κινητά, sleeping bag κλπ Θα σας παραλάβουν στρατιωτικά οχήματα που θα σας περιμένουν σε όλα τα μέσα με τα οποία θα φτάσετε στο νησί, ακόμα και αεροπλάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Sportyy είπε Θα σας παραλάβουν στρατιωτικά οχήματα που θα σας περιμένουν σε όλα τα μέσα με τα οποία θα φτάσετε στο νησί, ακόμα και αεροπλάνο To ίδιο θα ισχύσει και για σιδηροδρομικούς σταθμούς, πχ του Λιτοχώρου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, giorgos4ever είπε Απόκρυψη περιεχομένων ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanoz13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μάγκες καλή θητεία να έχουμε και όλα θα γίνουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Παιδια σωματικό ελεγχο κανουν;; Να βαλω το κινητο σε εσωτερική τσέπη στο μπουφάν ή στον υπνόσακο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Α!!! Μικρη αλλα ψιλοσημαντικη λεπτομερεια ειδικα για τους αθυροστομους οπως και λογου μου. Με λιγο ρεγουλο το βρισιδι μεσα και ειδικα σε οτι αφορα Θεια και λοιπα,αρκετοι (υπ)αξιωματικοι ειναι λιγο αυστηροι με το μπινελικιον εντος του χωρου του στρατοπεδου. Υ.Γ. Για οσους αποφασισουν να ειναι μυστακοφοροι προσοχη στο μηκος,στο Ναυπλιο μου ειχαν κανει παρατηρηση για το μηκος.Το τσιγκελωτο δεν πολυεπιτρεπεται.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, salonika91 είπε 2 ώρες πριν, salonika91 είπε αν πηγες με το σημειωμα καταταξης,το 2ο. Μπορεις να πας σε αλλο νοσοκομειο Πήγα με το σημείωμα κανονικά και μου είπαν έπρεπε να είχα κλείσει ραντεβού Οκ θα πάω αλλού η αλλιώς θα το κάνω στο στρατόπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris_007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε Καλημέρα παιδιά, Πήγα για ακτινογραφία στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και δεν μου έβγαλαν ακτίνα λόγω ότι θέλει ραντεβού μου είπαν Ισχύει αυτό η με έστειλαν επίτηδες; Στο ΑΧΕΠΑ που πήγα χτες για τον ίδιο λόγο σε 5 λεπτά τελείωσα..απλώς πάρε μαζί σου χαρτί κατάταξης και μια φωτογραφια και πήγαινε στα εξωτερικά ιατρεία και τελείωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις