Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παρουσιαζομαι 11/10 625 το Ιωάννινα πεζικό. Ξέρεις κάνεις πως είναι η φάση με τα κινητά? Και επίσης αν ισχυει ότι σχετικά άμεσα πάμε Άρτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 5/10/2019 στις 10:48 ΠΜ, Μάκαρος είπε

Να ξερεις ολων των ειδων τα φαρμακα θα στα κατασχεσουν με το που μπεις. 

Επισης αλουμινοχαρτο δεν χρειαζεται γτ οι δισκοι δεν πλενονται απο τον καθε στρατιωτη ξεχωριστα. 

Εμένα δεν μου πήραν τίποτα, και πονσταν είχα και ντεπον και τα χάπια του θυρεοειδη

• Like 1

45 λεπτά πριν, Nick0ss είπε

Εμένα δεν μου πήραν τίποτα, και πονσταν είχα και ντεπον και τα χάπια του θυρεοειδη

Επειδη λοιπον οπως βλεπεις, σε καθε στρατοπεδο ισχυουν διαφορετικα πραγματα, καλο θα ηταν ο φιλος να εχει μαζι του και καποια βεβαιωση για τον θυροειδη του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Επειδη λοιπον οπως βλεπεις, σε καθε στρατοπεδο ισχυουν διαφορετικα πραγματα, καλο θα ηταν ο φιλος να εχει μαζι του και καποια βεβαιωση για τον θυροειδη του.

Πήρα από ιδιώτη γιατρό παίδες, thanks!

Άλλο ερώτημα: Θα είναι μεγάλο θέμα να πάω χωρίς ακτινογραφία Λιτόχωρο; Βαριέμαι τις αναμονές, τις διαδικασίες και το κόστος της λήψης κι εκτύπωσης φωτογραφίας για επισύναψη. Αφού θα με βάλουν αυτοί να την κάνω, και θα χάσω αυτόν το χρόνο από το στρατιωτικό μου, γιατί να μην το κάνω έτσι; Παίζει να με βάλουν στο μάτι / μπούκα / βρίσουν;

Επεξ/σία από qwertyuiop2

12 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Άλλο ερώτημα: Θα είναι μεγάλο θέμα να πάω χωρίς ακτινογραφία Λιτόχωρο; Βαριέμαι τις αναμονές, τις διαδικασίες και το κόστος της λήψης κι εκτύπωσης φωτογραφίας για επισύναψη. Αφού θα με βάλουν αυτοί να την κάνω, και θα χάσω αυτόν το χρόνο από το στρατιωτικό μου, γιατί να μην το κάνω έτσι; Παίζει να με βάλουν στο μάτι / μπούκα / βρίσουν;

Όχι κανένα πρόβλημα.

1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Δεν θα σε βαλουν σε κανενα ματι/μπουκα κτλ αλλα ετοιμασου για αρκετα μεγαλη αναμονη γτ δεν θα εισαι ο μονος που θα παει για ακτινογραφια αλλα μερικοι εκατονταδες στρατιωτες. 

• Like 1

1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Εγω πάντως που πήγα στης 8 προχθές στο 401 για την ακτινογραφία 8.15 είχα φύγει και απλά πήγα την άλλη μέρα πάλι το πρωί να πάρω την γνωμάτευση, δεν μου ζήτησαν ποτέ καμία φωτογραφία για επισύναψη, και ούτε καν μου έδωσαν ακτινογραφία, απλά έγραφε πάνω στο σημείωμα ότι είμαι καλά! Απλά όταν μπεις με το καλό θα σας πάρουν όσους δεν έχετε βγάλει ακτινογραφία, και θα σας πάνε εκείνοι. 

11/10 ΚΕΕΔ Νέα Πέραμος. 

Καλή θητεία και κουράγιο 

15 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Αγχος θα εχετε παλικαρια μου αλλα μεχρι να το σκεφτειτε θα περασει. Χαλαρωστε,μουσικουλα,κουβεντα και ο καιρος θα περασει νερό.

2015 Α ΕΣΣΟ (η χειρότερη ολων των εποχων)

Γιατί έτσι? :P

Καλησπερα παιδια εχω τρελαθει.. παρουσιαζομαι εβρο 16/10 και δυσυχως κοπηκα σε 2 μαθηματα στην σχολη και πρεπει επιγοντως να τα δωσω τον ιανουαριο!! Γνωριζεται αν υπαρχει ελευθερος χρονος 2 ωριτσες την ημερα να διαβαζω κανα βιβλιο?? Γιατι ολοι μ λενε οτι ελευθερος χρονος δεν υπαρχει ουτε για κατουρημα... και εχω λιγο απογοητευτει

3 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Γιατί έτσι? :P

Γιατι επεσα στην αλλαγη κυβερνησης και των σχετικων,ολοι ηταν μεσα στη λεζα στη τεντα,ξεμειναν στρατοπεδα απο κοσμο,επιθεωρησεις κλπ συνεχως και σκοπετα ατελειωταααααα.

• Like 1

36 λεπτά πριν, nick_giots32 είπε

Γιατι ολοι μ λενε οτι ελευθερος χρονος δεν υπαρχει ουτε για κατουρημα... και εχω λιγο απογοητευτει

Γιατι τι θα κανεις ολη μερα? χαχα

φιλος στον Εβρο επαιρνε 20-30 βιβλια μαζι του και σειρες σε tablet και εβλεπε...Ωρες απειρες! Δεν ειχε τι να κανει. 

• Moderators
1 ώρα πριν, nick_giots32 είπε

Καλησπερα παιδια εχω τρελαθει.. παρουσιαζομαι εβρο 16/10 και δυσυχως κοπηκα σε 2 μαθηματα στην σχολη και πρεπει επιγοντως να τα δωσω τον ιανουαριο!! Γνωριζεται αν υπαρχει ελευθερος χρονος 2 ωριτσες την ημερα να διαβαζω κανα βιβλιο?? Γιατι ολοι μ λενε οτι ελευθερος χρονος δεν υπαρχει ουτε για κατουρημα... και εχω λιγο απογοητευτει

Στην αρχή σίγουρα όχι. Και να υπάρχουν το τελευταίο πράγμα που θα έχεις στο μυαλό σου είναι να κάτσεις να διαβάσεις. Τώρα για όλους αυτούς που λένε στο στρατό θα κοιμάσαι όλη μέρα, δε θα έχεις τι να κάνεις κλπ πραγματικά τους ζηλεύω και θα ήθελα να μάθω πού διάλο πήγανε. Μακάρι να σου τύχει κι εσένα μια τέτοια μονάδα.

• Like 2

5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Δεν θα σε βαλουν σε κανενα ματι/μπουκα κτλ αλλα ετοιμασου για αρκετα μεγαλη αναμονη γτ δεν θα εισαι ο μονος που θα παει για ακτινογραφια αλλα μερικοι εκατονταδες στρατιωτες. 

Μπαίνω 15 εγώ, δε θα έχει σπάσει το πολύ μπούγιο που θα μπει 11-12;

Τελευταία (και αστεία) ερώτηση: Με το κούρεμα τί κάνουμε; Μπορώ να πάω με μαλλί πλούσιο και να με κουρέψουν εκεί, μήπως γλιτώσω το 5ευρο στον Πάκη της γειτονιάς; Ή θα τα ακούσω διπλά, άμα σκάσω αν-ακτινογράφητος και μαλλιάς;

2 ώρες πριν, nick_giots32 είπε

Δεν υπάρχει κανονας πάνω σε αυτό, μπορεί να είσαι χαλαρά, μπορεί να είσαι και τέντα. Ξέρω κι άτομο που έγραψε πτυχιακή στο στρατό. Το θέμα σου δεν είναι αυτό αλλά πως στο στρατό σαπίζει λίγο το μυαλό και ακόμα και να έχεις χρόνο, ίσως να μην έχεις αντοχή για οτιδήποτε ακαδημαϊκό, ειδικά αν τα μαθήματα είναι "βαριά"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...