qwertyuiop2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, k404 είπε Ξεκίνα από σελίδα 300 θα τ βρεις. Επίσης google it. Το έχω προ πολλού γουγλάρει. Απλά πολλά αποτελέσματα, είναι εμφανώς advertorials που προτείνουν ένα σωρό υλικά, και/ή συγκεκριμένες μάρκες για να κονομάνε ορισμένα καταστήματα. Εγώ θέλω να έχω feedback από κόσμο που χρησιμοποίησε όντως μία λίστα και απέκτησε εντυπώσεις για τη χρησιμότητα και πληρότητα (ή περιττότητα) αυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 10:30 ΜΜ, Gatilaras είπε Για να κάνουμε μια σούμα στο τι χρειάζεται μπαίνοντας γιατί τα λέμε σκόρπια και αν θέλει κάποιος mod ας το "τονίσει" η ας το σβήσει αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Ξεκινάμε Κοντομανικα(5-7) συν 1-2 που δίνει ο ΕΣ. Μακρυμάνικα (2-4) για όσους θα μπούνε χειμώνα ανάλογα κατά ποσο ιδρώνουν η όχι εύκολα και ανάλογα και την περιοχή. Σοβρακα (5-7 ίσως και παραπάνω) θα δείτε κατα πόσο είναι εύκολο το πλύσιμο κ το στέγνωμα στην μονάδα,καλύτερα κάβα παρά να ανεμίζει τίποτα μέσα από την παραλλαγή. Κάλτσες (με το κιλό) ειδικά το καλοκαίρι θα χρειαστούν και καμιά ισοθερμική για όσους μπαίνουν χειμώνα βοηθάει κ πάλι ανάλογα την περιοχή. Λάστιχα μια για το παντελόνι της παραλλαγής να το κρατάει τέντα. Βερνίκι για τα άρβυλα και αυτογυαλιστο σφουγγαρακι. Μωρομαντηλα και κ@λοpaper (1-2 φορές ανά βάψιμο τα άρβυλα αντέχουν πέρασμα από μωρομαντηλα για γρήγορο σενιαρισμα) Ξυριστικα, μηχανή με κεφαλές εξυπηρετεί πολύ περισσότερο απ' ότι φαντάζεστε.(Credits το salonika 91) Yπαρχουν και ξυραφακια τυπου μιας χρησης με 3-4-5 λεπιδες που ειναι για αρκετες χρησης και κανουν το ξυρισμα παιχνιδι και χωρις κοψιματα και ερεθισμους.Για τους φιλους με ευαισθητη επιδερμιδα ενα balsam για μετα το ξυρισμα συνισταται για να μην γινετε χαλια. Πάτους για τα άρβυλα καλής ποιότητας. Μην τσιγκουνευτειτε στους πάτους γιατί θα μουγκριξετε κυριολεκτικά. Θα δείτε τους έξυπνους που δεν θα πάρουν τι ακριβώς θα γίνει. Βουρτσα και οδοντόκρεμα Sleeping bag και σεντονι, ανάλογα τη μονάδα θα δείτε τι παίζει με τα sleeping bag αλλά ας υπάρχει και το σεντόνι καβατζα γιατί ποιος βαριέται πρωί πρωί να στρώνει κρεβάτι. Σεντόνι επάνω στο στρωμένο και ενα απλό τεντωμα όταν σηκωνόμαστε κ όλα πένα. Νεσεσερ που θα έχετε ξυριστικα και οδοντοπλυστικα μαζεμένα για να τα κουβαλάτε άνετα στους νιπτήρες. Σαμπουάν. Παντόφλες. Κινητό απλό,για αρχή μέχρι να δείτε τι παιζει μέσα στη μονάδα σε σχέση με τα κινητά και με τα άτομα που είστε μαζί καλύτερα ένα απλό για να κάνετε τη δουλειά σας και αργοτερα το κανονικό. Βελόνα,κλωστη,νυχοκοπτη Καπνιστικα η ατμιστικα αντίστοιχα,για τους καπνίζοντες καπνό,χαρτάκια,φιλτρακια, για τους ατμιζοντες απλή συσκευή με διάρκεια μπαταριας,τα 3πλα twisted coil αφήστε τα για καμία άδεια κ καμία έξοδο. Ακουστικά για μουσικουλα η κάνα βιβλίο για τους διαβαστερους. Πετσέτες για το μπανιο Στυλό( θα χρειαστεί..) Πολιτικά ρούχα ελάχιστα για αρχή όταν ορκιστειτε βλεπετε για έξτρα εάν χρειάζονται Σάκος πολιτικός για να χωρέσετε αυτά τα πραγματα,καλό θα ήταν με δυνατότητα να μπαίνει στην πλάτη η/και τροχηλατος Credits to Neoss Σπρευ για κοριούς η ακόμη καλύτερα σκόνη για τους κοριούς(ψειροσκονη τη λέμε στα μέρη μου) ρίχνεις κάτω από το στρώμα και είσαι αρχών. Για τα κουνούπια να ζητήσετε από το ΣΤΕΠ το αντίκουνουπικο του στρατού εάν δεν σας δώσουν από μόνοι τους.Αποτελεσματικοτατο!!! Credits to Salonika91 Μπατονετες(για να ακουτε καλα οταν σας φωναζουν χεχεχε) Λουκετα με κλειδι(υπαρχουν ετοιμα σετ για ολες τις χρησεις) παρτε της προκοπης χρησιμα ειναι κ μετα τη θητεια.Θα χρειαστειτε 1-2 για το φοριαμο(αναλογα ποσους φοριαμους μπορειτε να καβατζαρετε),1 για το σακο/βαλιτσα σας,1 για το στρατιωτικο σακο(λουκανικο) και 1 για το οπλο.Γυρω στα 4-5 δηλαδη,στα μαγαζια με στρατιωτικα ειδη υπαρχουν ετοιμα σετακια με διαφορετικα λουκετα για αυτη τη χρηση. Προαιρετικά Πολυμπριζο/μπαλαντεζα με Τ Powerbank Μαξιλαροθήκη Μικρός φακός Αυτά. Εάν ξέχασα κάτι ας συμπληρώσουν και οι υπόλοιποι. Άντε και καλή θητεια!! Και να ξέρετε,όσο κοιμαστε περισσότερο τόσο πιο γρήγορα περνάνε οι μέρες. Η λιστα που λεγαμε. Απο χαρτουρα,ταυτοτητα, ακτινογραφία,βιβλιαριο υγείας (90% δεν θυμαμαι σιγουρα) και φυσικα το χαρτι καταταξης. Οτι αλλη χαρτουρα η σας τη φερνουν η σας τη στέλνουν στο στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 εγω ειχα παρει και σπρει για τα ποδια (αποσμητικο και προστασια απο μυκητες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArmySpreadsheet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα και καλή τύχη στους νεοσύλλεκτους! Είμαι στρατιώτης της 2019Γ ΕΣΣΟ και ετοίμασα αυτή τη λίστα με όλα τα πράγματα που πιστεύω ότι πρέπει να πάρει κάποιος μαζί του για μια άνετη θητεία, την οποία ανανεώνω συνεχώς: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17hL9SLSkWT_kWDvuO7YR8SU3FSqqUafD9C0ErAkGavo/edit?usp=sharing Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. Προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις ευπρόσδεκτα! Καλή αρχή! 2 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ArmySpreadsheet είπε Καλησπέρα και καλή τύχη στους νεοσύλλεκτους! Είμαι στρατιώτης της 2019Γ ΕΣΣΟ και ετοίμασα αυτή τη λίστα με όλα τα πράγματα που πιστεύω ότι πρέπει να πάρει κάποιος μαζί του για μια άνετη θητεία, την οποία ανανεώνω συνεχώς: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17hL9SLSkWT_kWDvuO7YR8SU3FSqqUafD9C0ErAkGavo/edit?usp=sharing Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. Προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις ευπρόσδεκτα! Καλή αρχή! Να ξερεις ολων των ειδων τα φαρμακα θα στα κατασχεσουν με το που μπεις. Επισης αλουμινοχαρτο δεν χρειαζεται γτ οι δισκοι δεν πλενονται απο τον καθε στρατιωτη ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Να ξερεις ολων των ειδων τα φαρμακα θα στα κατασχεσουν με το που μπεις. Επισης αλουμινοχαρτο δεν χρειαζεται γτ οι δισκοι δεν πλενονται απο τον καθε στρατιωτη ξεχωριστα. Eγώ που έχω θυροειδή δλδ τί να κάνω, να τα έχω πάνω μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Επισης αλουμινοχαρτο δεν χρειαζεται γτ οι δισκοι δεν πλενονται απο τον καθε στρατιωτη ξεχωριστα. Κι όμως, εγώ σε μια από τις μονάδες που ήμουν, στη ΣΕΤΤΗΛ του Πύργου Ηλείας αν έχει σημασία, είχαν ένα δωμάτιο που είχε 4-5 νεροχύτες μέσα. Πήγαινε ο κάθε στρατιώτης μόλις τελείωνε το φαγητό του και το έπλενε μόνος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Eγώ που έχω θυροειδή δλδ τί να κάνω, να τα έχω πάνω μου; Ή θα πρεπει να εχεις μαζι σου καποιο χαρτι λογικα που το αποδεικνυει ή θα σε πανε αυτοι για εξετασεις. Εμενα μου πηραν μεχρι και τα ντεπον σκεψου οταν μπηκα. 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Κι όμως, εγώ σε μια από τις μονάδες που ήμουν, στη ΣΕΤΤΗΛ του Πύργου Ηλείας αν έχει σημασία, είχαν ένα δωμάτιο που είχε 4-5 νεροχύτες μέσα. Πήγαινε ο κάθε στρατιώτης μόλις τελείωνε το φαγητό του και το έπλενε μόνος του. Εμας αυτο συνεβαινε μονο στα φυλακια που υπαρχαν μαξ 15-20 στρατιωτες. Στην μοναδα τα επλεναν τα μαγειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Kαλησπερα. Την Δευτέρα παρουσιάζομαι για μετεκπαιδευση τριών ημερών. Έχει χαθεί το φύλλο πορείας. Υπάρχει πιθανότητα να μην με δεχτούν στο στρατόπεδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά να ρωτησω. Οταν λενε να εχουμε το κινητο πανω μας... υπαρχει περιπτωση να μας ελενξουν, να αλλαξουμε και να μας πεσει ή κατι που να κινδυνεύσουμε να βρεθει; Στην υπνόσακο μεσα μηπως ειναι πιο ασφαλές; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά ότι δεν φενεται προβλέπεται... 3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Eγώ που έχω θυροειδή δλδ τί να κάνω, να τα έχω πάνω μου; Αν έχεις καμία συνταγή η κάποιο χαρτί από ενδοκρινολόγο ότι έχεις θέμα με το θυρεοειδή και παίρνεις χάπι εισαι καλυμμένος. 48 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Παιδιά να ρωτησω. Οταν λενε να εχουμε το κινητο πανω μας... υπαρχει περιπτωση να μας ελενξουν, να αλλαξουμε και να μας πεσει ή κατι που να κινδυνεύσουμε να βρεθει; Στην υπνόσακο μεσα μηπως ειναι πιο ασφαλές; ευχαριστω Δύσκολα.σωματικο έλεγχο δεν κάνουν.ουτε πιστεύω ότι θα κάτσουν να ψάξουν τα πράγματα .τωρα αν την ώρα που δοκιμάζεις ρούχα σου πέσει και εκείνη την ώρα περάσει κάποιο στέλεχος και το δεί(γιατί και αυτοί που σου δίνουν τα ρούχα φαντάροι είναι) εκεί ναι μπορεί να στο πάρει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από salonika91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniomp4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 3/10/2019 στις 3:11 ΜΜ, mrgiannis13 είπε Σε ποιο στρατόπεδο/μονάδα της Ασσηρου? Στο 507? Το πυροβολικό της Ασσήρου που ημουν και εγω ειναι το 108. 507 ειναι πεζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrgiannis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, antoniomp4 είπε Το πυροβολικό της Ασσήρου που ημουν και εγω ειναι το 108. 507 ειναι πεζικο Και πως είναι τα πράγματα στο 108? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα καλησπερα. Μιας και φτάσαμε μόνο λίγες μέρες πριν την κατάταξη, ήθελα να ρωτήσω. όταν μπούμε υποτίθεται θα μας ρωτήσουν για το που θα επιθυμούσαμε να πάρουμε μετάθεση? Επίσης, ποια θα ήταν η κατάλληλη ώρα για να μπούμε? αν πάμε πχ στις 9 και κάποιος έρθει στις 12 θα εξεταστούμε όλοι μαζί ή χωριστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Το χαρτι καταταξης γραφει οτι οι ωρες παρουσιασης ειναι μεταξυ 8.00-13.00... Ποια ωρα ειναι καλυτερη για να παρουσιαστει καποιος και γιατι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις