thodoristeo8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, nick905 είπε καλησπέρα φίλε, και εγώ μπαίνω στο ίδιο στρατόπεδο με σένα στη Σάμο στις 15-10, το μόνο που ξέρω είναι ότι βρισκεται στο Ηραίο, έμαθες εσυ κάποια περαιτέρω πληροφορία? εγω μπαινω 11/10 αδερφε...και εγω ρωταω μηπως ξερουν τιποτα να μας πουνε πως ειναι και τα σχετικα αλλα βλεπω κανεις δεν ξερει....το μονο που εχω ακουσει και δεν ξερω τωρα αν ειναι αληθεια ειναι κοντα σε χωριο σε πολιτισμο οχι σε βουνα και ερημιες και ειναι 10 λεπτα απο το στρατοπεδο και κοντα στη θαλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoristeo8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 https://www.samosin.gr/el/getting-around-samos-gr/ταξι-σάμου/ παιδια εμεις που θα παμε σαμο μπειτε στο link που εβαλα και εκει θα δειτε τις τιμες στα ταξι γ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, mrgiannis13 είπε Τι μερα μπαινεις? εγω στις 10 11..την παρασκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dotbom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έχει καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει με το 565 στον Λαγό να μάθουμε την ημερομηνία ορκομοσιας? Επίσης 17/10 πετάω από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη 6:30 το πρωί αν είναι κανείς άλλος ας στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hynofu Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Η ορκομωσία της Δ ΕΣΣΟ θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ την Παρασκευή 25/10. Ο λόγος της γρήγορης ορκομωσίας είναι άγνωστος αλλά η ημερομηνία είναι σίγουρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, hynofu είπε Η ορκομωσία της Δ ΕΣΣΟ θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ την Παρασκευή 25/10. Ο λόγος της γρήγορης ορκομωσίας είναι άγνωστος αλλά η ημερομηνία είναι σίγουρη. Πως το εμαθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dotbom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, hynofu είπε Η ορκομωσία της Δ ΕΣΣΟ θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ την Παρασκευή 25/10. Ο λόγος της γρήγορης ορκομωσίας είναι άγνωστος αλλά η ημερομηνία είναι σίγουρη. Έτσι ακούω αλλά μίλησα χτες με Ρουφ και ΓΕΣ και μου λένε ότι μάλλον 1 Νοέμβρη... Αντε βγάλε άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hynofu Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Οι προετοιμασίες γίνονται για τις 25 για αυτό και λέω οτι η ημερομηνία είναι 99.9% σίγουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έχει βγάλει κανείς τις ακτινογραφίες ή θα τις αφήσουμε στο τέλος για να φιδιασουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πόσο χρόνο γλιτώνουμε με τις ακτινογραφίες ρε παιδιά και τίθεται θέμα να τις αφήσουμε για όταν μπούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k404 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Χρειαζόμαστε μαζί ακτινογραφία, ταυτότητα, πτυχία, ΑΜΚΑ ΑΦΜ τι ακριβώς θέλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Asevastos είπε Πόσο χρόνο γλιτώνουμε με τις ακτινογραφίες ρε παιδιά και τίθεται θέμα να τις αφήσουμε για όταν μπούμε; Και εγώ το είχα αφήσει για να την βγάλω μέσα.και είχανε στο στρατόπεδο (στην Θήβα παρουσιαστικα) ένα φορτηγό και εκεί μέσα βγάλαμε τις ακτινογραφίες.αρα φιδιασα κάνα 15λεπτο; μέχρι να έρθει η σειρά μου.τωρα αν σας πάνε σε νοσοκομείο εσάς όσοι δεν έχετε λογικά θα κάνετε ώρες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει και τι θα γλιτώσεις 47 λεπτά πριν, k404 είπε Χρειαζόμαστε μαζί ακτινογραφία, ταυτότητα, πτυχία, ΑΜΚΑ ΑΦΜ τι ακριβώς θέλουν? ΑΜΚΑ αφμ δεν ξέρω.παρτα μαζί σου αλλά εμένα δεν μου τα είχαν ζητήσει.ουτε το βιβλιαριο των εμβολίων μου είχαν ζητήσει Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από salonika91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ποια είναι επιτέλους αυτή η ΑΓΙΑ λίστα με πράγματα που θα χρειαστούμε; Μένουν 11 μέρες, καιρός να αρχίσουν οι αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k404 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Ποια είναι επιτέλους αυτή η ΑΓΙΑ λίστα με πράγματα που θα χρειαστούμε; Μένουν 11 μέρες, καιρός να αρχίσουν οι αγορές. Ξεκίνα από σελίδα 300 θα τ βρεις. Επίσης google it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eric Kartman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Παρουσιάζομαι 11/10 στο 485 ΤΔΒ στην Λάρισα. Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα καθήσουμε στο συγκεκριμένο ΣΥΠΟ; Είχα διαβάσει κάπου για maximum 3 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα φάμε και ΣΠΕΝ εκεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις