Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Υπ οψιν οσοι εχουν πτυχιο ΑΕΙ, τους πανε υποχρεωτικα για ΥΕΑ. Οποιον βεβαια δεν τον ενδιαφερει, απλα κοβεται στα αθληματα. Δεν ισχύει αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Να ρωτησω κάτι; Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα να πάω να πάρω το χαρτί αλλά μου είπανε συγκεκριμένα την Τρίτη. Δηλαδή αν πάω αύριο δεν θα μου το δώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω το ξύρισμα που κάνει η μηχανή αυτή με τις λεπίδες είναι εντάξει για το στρατό ή θα θέλει ξυράφι οπωσδήποτε; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από TakhsJB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanoz13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Τι παίζει με την ακτινογραφία θώρακα? Πως την κάνουμε δωρεάν? Επίσης γνωρίζει κανείς για το 625 στρατόπεδο κατσιμητρου στα Γιάννενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thanoz13 είπε Τι παίζει με την ακτινογραφία θώρακα? Πως την κάνουμε δωρεάν? Επίσης γνωρίζει κανείς για το 625 στρατόπεδο κατσιμητρου στα Γιάννενα? Δωρεάν ακτινογραφία μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο με επίδειξη του χαρτιού της κατάταξης που έχεις πάρει ή θα πάρεις. Επίσης πολλοί δεν κάνουν επίτηδες ακτινογραφία και τους στέλνουν όταν παρουσιαστούν στο κέντρο για να φιδιάσουν λίγο περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά για να πάω ΕΛΔΥΚ ενώ δεν το δήλωσα ηλεκτρονικά πρέπει να τους το πω μέσα πριν ορκιστώ ώστε να με πάρουν ΕΛΔΥΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Καλημέρα. Να ρωτησω κάτι; Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα να πάω να πάρω το χαρτί αλλά μου είπανε συγκεκριμένα την Τρίτη. Δηλαδή αν πάω αύριο δεν θα μου το δώσουν; Ενδεχομένως να λείπει ο αξιωματικός που μοιράζει τα χαρτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mproutzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα...16/10 ΚΕΕΔ ΑΠΟ ΒΌΛΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρουμε αν το χαρτί το παίρνουμε ταυτόχρονα όλοι μαζί (ίδια/ες μέρες) ή δεν έχει καμία σχέση και κάποιους μπορεί να τους καλέσουν 2 μέρες πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Sportyy είπε Ξέρουμε αν το χαρτί το παίρνουμε ταυτόχρονα όλοι μαζί (ίδια/ες μέρες) ή δεν έχει καμία σχέση και κάποιους μπορεί να τους καλέσουν 2 μέρες πριν; Φιλε εγω το χω παρει εδω και 10 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 1:04 ΠΜ, StefStam είπε εγώ προσωπικά μέσα στο παπούτσι θα το βάλω κ βλέπουμε... Γιατί όχι πάνω σου? Εφόσον δεν σε ψάχνουν σωματικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Asevastos said: Εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος; Έμενα με πήραν σήμερα τηλέφωνο. Παρουσιαζομαι στις 10/10. Πήγε κάνεις που έχει πάρει το χαρτί, στο Φρουραρχείο; Μπορούμε να πάμε από τώρα ή πρέπει να είναι κοντά στις μέρες που είναι για να φύγουμε; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από takatakaros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ούτε σε εμένα ήρθε το χαρτί κατάταξης και ούτε τηλέφωνο με πήρανε 😢 Παρουσιαζομαι 16/10 στον Λαγό Έβρου Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από SoNyFaNbOy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ εμένα με πήραν στις 9 που έλειπα από το σπίτι. Επειδή τους καλώ και δε το σηκώνουν, ας μου πει κάποιος, μονο ταυτότητα περνώ και πάω να το παραλάβω; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Asevastos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις