Asevastos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι Φρουραρχείο ξέρω και εγώ, όχι Στρατολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικα με την ακτινογραφια θωρακα, τι ειναι καλυτερο να εχεις ηδη κανει η να αφησεις να σε πανε να βγαλεις αφου παρουσιαστεις ;;; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Tsapinho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbeast Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, παρουσιάζομαι 485 ΤΔΒ // ΕΟΔ ΛΑΡΙΣΑ. Στρδο <<Στρδο Πλαστηρα Νικολάου>> Διαβιβασεις ΥΕΑ. Ξερει κανεις τι παίζει με τα κινητα και γενικά πως είναι εκει; δεν βρισκω τπτ online. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrgiannis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι κοκκινομπερεδες (αυτοί που είναι στην 71η δλδ) μπορούν να έρθουν στο Γ σώμα? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από mrgiannis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Τι λέτε αξίζει ΥΕΑ; Με έχουν στις Διαβιβάσεις ΥΕΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς τι παίζει Σαλαμίνα (Πολεμικό Ναυτικό); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, chrisbeast είπε Καλησπέρα, παρουσιάζομαι 485 ΤΔΒ // ΕΟΔ ΛΑΡΙΣΑ. Στρδο <<Στρδο Πλαστηρα Νικολάου>> Διαβιβασεις ΥΕΑ. Ξερει κανεις τι παίζει με τα κινητα και γενικά πως είναι εκει; δεν βρισκω τπτ online. Κρυψτο στο σάκο, απλα τον ανοιγουν και κοιτάνε. Δεν ψάχνουν ολα τα πραγματα. Και να στο παρουν ως το βράδυ θ στο ξαναδώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefStam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Κρυψτο στο σάκο, απλα τον ανοιγουν και κοιτάνε. Δεν ψάχνουν ολα τα πραγματα. Και να στο παρουν ως το βράδυ θ στο ξαναδώσουν. εγώ προσωπικά μέσα στο παπούτσι θα το βάλω κ βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_vlaxos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα θέλω να μου Πείτε σχετικά με την ΕΛΔΥΚ τι γίνεται αν είναι καλά και τα σχετικά Εγώ είμαι στις διαβάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nikos_vlaxos είπε Καλησπέρα θέλω να μου Πείτε σχετικά με την ΕΛΔΥΚ τι γίνεται αν είναι καλά και τα σχετικά Εγώ είμαι στις διαβάσεις Καλα ειναι στο προτινω να πας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos1997 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα,και εγώ παρουσιάζομαι 10/10/19 485 ΤΔΒ /ΕΟΔ ΛΑΡΙΣΑ. Στρδο <<Στρδο Πλαστηρα Νικολάου>> Διαβιβασεις. Ξέρει κάνεις τι παίζει εκεί πέρα ; Πως είναι τα πράγματα από υπηρεσίες και τα σχετικά ;; Ακόμα τι σημαίνει ΕΟΔ ;; Θα παρουσιαστώ εκεί και μετά θα με στείλουν άλλου ;; Όποτε βρείτε χρόνο απαντήστε μου ευχαριστω εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Κρυψτο στο σάκο, απλα τον ανοιγουν και κοιτάνε. Δεν ψάχνουν ολα τα πραγματα. Και να στο παρουν ως το βράδυ θ στο ξαναδώσουν. 8 ώρες πριν, StefStam είπε εγώ προσωπικά μέσα στο παπούτσι θα το βάλω κ βλέπουμε... Γτ πολυ απλα δεν το κρατατε πανω σας ? Ο σωματικος ελεγχος απαγορευεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Η Γ Εσσο μπήκε 15-19/7 και ορκίστηκε 2/8 από ότι βλέπω. Δηλαδή μετά από 2 εβδομάδες. Και εμάς έτσι θα είναι; Δηλαδή μπαίνουμε 10-18 και ορκιζόμαστε 1/11; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδες μην αγχώνεστε με την ορκομοσια,θα σας πουν μεσα μολις αρχισει η εκπαίδευση νεοσυλλέκτων. Λογικα ομως θα πρεπει να ορκιστειτε πριν την 28η Οκτωβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Και γιατί αυτό; Πριν τις 28 εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις