Μάκαρος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, dj chris είπε Παιδιά καλησπέρα, έχετε κάποιους καλούς ανατομικους πλάτους σιλικόνης για αρβύλα;;; Ένας γνωστός μου είπε ,Ότι της scholl δεν είναι τόσο καλοί όσο λέγεται Εγω με scholl δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, μια χαρα ανετοι ειναι. 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, dj chris είπε Παιδιά καλησπέρα, έχετε κάποιους καλούς ανατομικους πλάτους σιλικόνης για αρβύλα;;; Ένας γνωστός μου είπε ,Ότι της scholl δεν είναι τόσο καλοί όσο λέγεται Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος, τι γνώμη έχετε (και οι ανώτεροι) για αρβύλες απέξω; Άμα είναι να χρειαζόμαστε λιγότερες κάλτσες και πάτους, και να έχουμε το δικό μας παπούτσι, είναι ίσως καλύτερη ιδέα να φέρουμε απέξω.
ManFromEarth Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Alastor192 είπε αφου το παμε ετσι,στα πρωτα κρεβατια η στα τελευταια ? Σε αυτά που είναι πιο μακρυά από τον οπλοβαστο 1
dj chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Εγω με scholl δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, μια χαρα ανετοι ειναι. Μμ εντάξει ! Θα το ξανασκεφτω τότε ! Σε ευχαριστώ 26 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος, τι γνώμη έχετε (και οι ανώτεροι) για αρβύλες απέξω; Άμα είναι να χρειαζόμαστε λιγότερες κάλτσες και πάτους, και να έχουμε το δικό μας παπούτσι, είναι ίσως καλύτερη ιδέα να φέρουμε απέξω. Μου το είχαν πει κι εμένα αυτό το σενάριο αλλά πάσι ψηλά χρηματικά 😉
Gatilaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dj chris είπε Μμ εντάξει ! Θα το ξανασκεφτω τότε ! Σε ευχαριστώ Μου το είχαν πει κι εμένα αυτό το σενάριο αλλά πάσι ψηλά χρηματικά 😉 Πατοι,βαψιμο,χρηση και μεχρι να το σκεφτειτε θα εχουν μαλακωσει.Για αρχη μην τις σφιγγετε λες και ειστε swat,λιγο πιο χαλαρο το σφιξιμο στα κορδονια και κομπλε.Ετσι κ αλλιως τοσες ωρες που θα τις φορατε την ημερα θα τις συνηθησετε στα μπαμ.
anterovgaltis2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Βαλίτσα ή σακ βουγιαζ επιτρέπεται;
dj chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Πατοι,βαψιμο,χρηση και μεχρι να το σκεφτειτε θα εχουν μαλακωσει.Για αρχη μην τις σφιγγετε λες και ειστε swat,λιγο πιο χαλαρο το σφιξιμο στα κορδονια και κομπλε.Ετσι κ αλλιως τοσες ωρες που θα τις φορατε την ημερα θα τις συνηθησετε στα μπαμ. Έγινε φίλε ! Ευχαριστώ !
billycob Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Όσοι είστε για ΕΛΔΥΚ ΕΣΣΟ Δ' Λαμία (Οκτ. 2019) συντονιστείτε εδώ: https://www.facebook.com/groups/3542126029146693/
Gatilaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, anterovgaltis2015 είπε Βαλίτσα ή σακ βουγιαζ επιτρέπεται; Ναι κανονικα
StefStam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα Σουφλί παρουσιάζεται κανείς? Πώς είναι εκεί η κατάσταση?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, altocumulus είπε Αν έχουν ανάγκη οι ταξιαρχίες-μεραρχίες και σώματα απο ΕΠ θα σας πάρουν και χωρίς βύσμα, αρκεί να έχετε πτυχίο. Ή απλώς θα πάρουν βύσματα χωρίς πτυχίο.
htf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορει καποιος που εχει υπηρετησει ναυτικο σε νησια (παραμεθοριου ή μη) να πει την εμπειρια του?
djcat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος, τι γνώμη έχετε (και οι ανώτεροι) για αρβύλες απέξω; Σε μας παλιά δεν άφηναν πάντως - μόνο τα άρβυλα που παρέχει ο ΕΣ επιτρέπονταν.
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, htf είπε Μπορει καποιος που εχει υπηρετησει ναυτικο σε νησια (παραμεθοριου ή μη) να πει την εμπειρια του? Σαλαμίνα καλά ήταν πάντως 😛
Gatilaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, djcat είπε Σε μας παλιά δεν άφηναν πάντως - μόνο τα άρβυλα που παρέχει ο ΕΣ επιτρέπονταν. Υπαρχουν καποια τα οποια συνηθως παιρνουν οι ΥΕΑ η τα στελεχη δεν θυμαμαι την επωνυμια τα οποια επιτρεπονται κανονικα μεσα.Σε καταστηματα με στρατιωτικα ειδη και στα στρατιωτικα πρατηρια εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις