Jayci Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, αν μπαίνει κανείς 565 Λαγό, 18/10 ας στείλει. Και επίσης αν ξέρει κανείς τι παίζει με το τμήμα έρευνας και πληροφορικής ή το στρατόπεδο γενικά. 1
Alastor192 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτο που εκανες καποιους μηνες παραμεθοριο και μετα ειχες δικαιωμα να μετατεθεις καπου κοντα στον τοπο διαμονης σου ισχυει ακομα παιδες ? Και αν ισχυει,ισχυει κατι αντιστοιχο για θητεια 8μηνου η 6μηνου ?
pban Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Jayci είπε Καλησπέρα παιδιά, αν μπαίνει κανείς 565 Λαγό, 18/10 ας στείλει. Και επίσης αν ξέρει κανείς τι παίζει με το τμήμα έρευνας και πληροφορικής ή το στρατόπεδο γενικά. Καλησπέρα και γώ το ίδιο φίλε 565ΤΠ/ΕΟΔ στο Λαγό, Έρευνα πληροφορικής. Ελπίζω να μας κρατήσουν και να μην φύγουμε για Διαβιβάσεις.
Jayci Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, pban είπε Καλησπέρα και γώ το ίδιο φίλε 565ΤΠ/ΕΟΔ στο Λαγό, Έρευνα πληροφορικής. Ελπίζω να μας κρατήσουν και να μην φύγουμε για Διαβιβάσεις. Και εγώ το ελπίζω τρελέ μου αν και χωρίς βύσμα δεν μας βλέπω και πολύ καλά απ'ότι ακούγεται. 😅
jimis98 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, georpapas είπε Είχες γνωστό ή ήσουν εσύ ο ίδιος εκει; και πριν ποσο καιρο? ημουν σε αλλη μοναδα αλλα ξερω πως ηταν πριν 1 χρονο
djcat Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, billycob είπε Σχετικά με τους ΄μακρυχέρηδες', αν το έχω κλειδωμένο στην βαλίτσα μου όταν δεν το έχω πάνω μου, θεωρητικά δεν θα έχω θέμα έτσι δεν είναι; Aν το βάλει στο μάτι κάποιος δε σε σώζει η κλειδωμένη βαλίτσα. Δε μπορείς να ξέρεις σε τι άτομα θα πέσεις. 1
dj chris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, djcat είπε Aν το βάλει στο μάτι κάποιος δε σε σώζει η κλειδωμένη βαλίτσα. Δε μπορείς να ξέρεις σε τι άτομα θα πέσεις. για κινητο απλο με πληκτρα χωρις καμερα για να το περασω να το εχω πανω μου ή να το βαλω στη βαλιτσα καπου να μη φαινεται.??
billycob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Παιδια τι προτείνετε να αγοράσω για το στρατό? 2 σεντόνια Χαρτιά υγείας Μαξιλαροθήκες Πετσέτες Φακο Νυχοκόπτη μπογιά για αρβύλες Σπρει για μύκητες Αντισηπτικό Σαμπουάν Αποσμητικό Ακτίνες θώρακα! Power Bank Σλιπιν μπαγκ Κλειδαριές Φανελάκια Κάλτσες (μάλλινες) Σλιπιν μπαγκ Κορδόνια για αρβύλες Πατους για αρβύλες Καμία χοντρή μπλούζα πράσινη Πολύμπριζο ή ταφ 2 1
Jimmy1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, billycob είπε 2 σεντόνια Χαρτιά υγείας Μαξιλαροθήκες Πετσέτες Φακο Νυχοκόπτη μπογιά για αρβύλες Σπρει για μύκητες Αντισηπτικό Σαμπουάν Αποσμητικό Ακτίνες θώρακα! Power Bank Σλιπιν μπαγκ Κλειδαριές Φανελάκια Κάλτσες (μάλλινες) Σλιπιν μπαγκ Κορδόνια για αρβύλες Πατους για αρβύλες Καμία χοντρή μπλούζα πράσινη Πολύμπριζο ή ταφ Με τι σακο να παμε; Πρεπει να ειναι παραλλαγη;
Andy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 ξερει κανεις που ειναι η επιτροπη απαλλαγων στον εβρο? θα μπω στο στρατοπεδο του βογιατζη εκει και θα θελα να μαθω ποσο μακρια θα πρεπει να παω για να εξεταστω για την αναβολη
Gatilaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dj chris είπε για κινητο απλο με πληκτρα χωρις καμερα για να το περασω να το εχω πανω μου ή να το βαλω στη βαλιτσα καπου να μη φαινεται.?? Για απλο κινητο εχε το πανω σου κανονικα δεν παιζει θεμα.
dj chris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Για απλο κινητο εχε το πανω σου κανονικα δεν παιζει θεμα. εγινε φιλε μου !! σε ευχαριστω
cjs13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Andy είπε ξερει κανεις που ειναι η επιτροπη απαλλαγων στον εβρο? θα μπω στο στρατοπεδο του βογιατζη εκει και θα θελα να μαθω ποσο μακρια θα πρεπει να παω για να εξεταστω για την αναβολη Ναι, η επιτροπή απαλλαγών είναι στο ΚΙΧΝΕ (στρατιωτικό νοσοκομείο), που είναι μέσα στην Αλεξανδρούπολη, απόσταση 30-35 χιλιόμετρα από του Βογιατζή. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από cjs13 1
billycob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Jimmy1 είπε Με τι σακο να παμε; Πρεπει να ειναι παραλλαγη; Όχι, με απλό σάκο ή μικρή βαλιτσούλα.
Nikos3254 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Όσο αναφορά τα πτυχία γερμανικών η αγγλικών θέλουν μετάφραση? Η απλά καταθετω φωτοτυπία τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις