Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Σταμάτησε και σε καναν άλλο να δείχνει μονάδα τοποθέτησης το katataxi.army.gr ενώ τις προηγούμενες μέρες του έδειχνε; 

Nαι, και σε μένα.

Μάλλον γίνονται μαγειρεματάκια, ή απλώς δνε ήταν δόκιμο να σου λέει ΤΩΡΑ τη μονάδα, ενώ με τη νέα δομή των συπο που είναι και μονάδες ψιλοκαθίσταται obsolete πλην εξαιρέσεων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Και εγώ 282 14/10. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Υπάρχει και  αυτό

Και γω για 14/10. Μην καθεστε και διαβαζετε τι λενε. Οπου και να παμε θα την παλεψουμε σιγα. Ετσι και αλλιως θα φυγουμε για αλλο στρατοπεδο την ιδια μερα κατα 90%.

23 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Εγω περασα και (δυστυχως) εμεινα εκει το 2015. Το δυστυχως παει στο οτι μπηκα στη αλλαγη κυβερνοντων και μενοντας στο λοχο μετα ειμασταν 3 κ ο κουκος. Κατα τα αλλα σαν κεντρο ειναι ζωαρα. Καλα θα περασετε απλα για τα κινητα σαν γενικη συμβουλη γιατι και τοτε που μπηκα εγω επαιξαν μακρυχερηδες,εαν εχεις κατι φτηνο να κανεις τη δουλεια σου την πρωτη βδομαδα τουλαχιστον μεχρι να δεις τι παιζει με τα ατομα που ειστε μαζι παρε το και στο επισκεπτηριο ας σου φερουν το κανονικο σου, αλλα γενικα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα.

Σχετικά με τους ΄μακρυχέρηδες', αν το έχω κλειδωμένο στην βαλίτσα μου όταν δεν το έχω πάνω μου, θεωρητικά δεν θα έχω θέμα έτσι δεν είναι;

Μαγκες,κατασταση επιβιβασης βγαζουμε μονο απο στρατολογια με το χαρτι καταταξης ? Επισης,εχω δικαιωμα να χρησιμοποιησω ΚΤΕΛ+πλοιο πχ την ιδια μερα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Alastor192 said:

Μαγκες,κατασταση επιβιβασης βγαζουμε μονο απο στρατολογια με το χαρτι καταταξης ? Επισης,εχω δικαιωμα να χρησιμοποιησω ΚΤΕΛ+πλοιο πχ την ιδια μερα ?

Από όσο έχω καταλάβει δε τη βγάζουμε από την στρατολογία αλλά από το Φρουραρχείο στο οποίο ανήκουμε έχοντας μαζί μας το χαρτί της κατάταξης (όταν το πάρουμε από το Αστυνομικό Τμήμα). 

Επεξ/σία από takatakaros
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, billycob είπε

Σχετικά με τους ΄μακρυχέρηδες', αν το έχω κλειδωμένο στην βαλίτσα μου όταν δεν το έχω πάνω μου, θεωρητικά δεν θα έχω θέμα έτσι δεν είναι;

Οχι δεν νομιζω να παιξει θεμα,μπαινοντας βαλ'το σε κανα ζευγαρι καλτσες μεσα να το περασεις στη ζουλα(μην τυχει και πεσεις σε κανεναν ultra βλαμμενο) και μεσα απλα μην το φορτιζεις χωρις να εισαι εκει. Η φορτιση ειναι η μεγαλη τους ευκαιρια για βουτα.

• Thanks 1

36 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Παιδια τι προτείνετε να αγοράσω για το στρατό?

κοντομανικα μπλουζακια παραλλαγης , φουτερ (απλο και κανενα ισοθερμικο), καλτσες, εσωρουχα, ανατομικους πατους gel για αρβυλες, πετσετα μπανιου να εχεις και μια δικια σου, υπνοσακο, γω πηρα και ενα σακ βουαγιαζ παραλλαγης να ειμαι καλυμμενος μην τυχει κανενας περιεργος, λουκετα( περιπου 5 ειναι καλα νομιζω), μπογια για αρβυλες. Μπορει να εχω ξεχασει και κατι  :P  

• Like 1

16 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

"Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) στις 10-10-2019 ."

Ξέρουμε τι παίζει στη μονάδα και γενικά από "Διαβιβάσεις";
Με λίγο γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα άκρη, άλλος λέει ζωάρα, άλλος μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή, βρήκα και κάτι άρθρα περί κακοποίησης φαντάρων :P

Το 297 θεωρείται το "μαύρο" στρατόπεδο της Χίου, αλλά δεδομένου ότι είσαι Διαβιβαστής, το πιο πιθανό είναι απλά να κάτσεις κάποιες μέρες εκεί και μετά να σε στείλουν στην Ταξιαρχία (μέσα στην πόλη) όπου γενικά είναι αρκετά καλά.

• Like 2
  • Thanks 1

17 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

"Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) στις 10-10-2019 ."

Ξέρουμε τι παίζει στη μονάδα και γενικά από "Διαβιβάσεις";
Με λίγο γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα άκρη, άλλος λέει ζωάρα, άλλος μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή, βρήκα και κάτι άρθρα περί κακοποίησης φαντάρων :P

Από όσο ξέρω, Διαβιβαστές υπάρχουν μόνο στην Ταξιαρχία της Χίου. Άρα λογικά μετά από τα ΣΥΠΟ - ΣΠΕΝ στο 297, θα βρεθείς στην Ταξιαρχία η οποία είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στην Χιο. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, νορμάλ στελέχη, καλό φαγητό και το σημαντικότερο. Είναι στο κέντρο της πόλης που σημαίνει ότι σε 10 λεπτά με τα πόδια βρίσκεσαι στο λιμάνι ενώ όλοι οι άλλοι πρέπει ή να κάνουν ταξίδια ή να αναγκαστούν να βγουν έξοδο στα κοντινά χωριά.

Γενικά και από άποψη ειδικότητας και από άποψη μονάδος τοποθέτησης, θα έλεγα ότι είσαι πάρα πολύ καλά και να μην αγχώνεσαι. Καλή θητεία.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες ξερεις κανεις τιποτα για Μυτιληνη? Εγω συγκεκριμενα ειμαι πυροβολικο αλλα το στρατοπεδο εκει εχει πεζικο

Επεξ/σία από kokorikoue

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...