Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, billycob είπε

Για πες βρε αδερφέ. Πότε πέρασες εσυ από Λαμία, τι παίζει με κινητά; Καμιά συμβουλή; 

Εγω περασα και (δυστυχως) εμεινα εκει το 2015. Το δυστυχως παει στο οτι μπηκα στη αλλαγη κυβερνοντων και μενοντας στο λοχο μετα ειμασταν 3 κ ο κουκος. Κατα τα αλλα σαν κεντρο ειναι ζωαρα. Καλα θα περασετε απλα για τα κινητα σαν γενικη συμβουλη γιατι και τοτε που μπηκα εγω επαιξαν μακρυχερηδες,εαν εχεις κατι φτηνο να κανεις τη δουλεια σου την πρωτη βδομαδα τουλαχιστον μεχρι να δεις τι παιζει με τα ατομα που ειστε μαζι παρε το και στο επισκεπτηριο ας σου φερουν το κανονικο σου, αλλα γενικα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα.

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

59 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

ξερουμε τι σημαινει το εοδ? και τι πρακτικα ισχυει??
και ξερουμε καθολου γνωμη για το 297 μ/κ τπ της χιου?

Το ΕΟΔ σημαίνει εκτός οργανικής δύναμης. Δλδ με απλά λόγια από όσα κατάλαβα, δεν θα μείνεις σε εκείνο το στρατόπεδο. Μετά την εκπαίδευση θα πας αλλου

Καλησπερα, εγω παρουσιαζομαι στο κεπβ θηβας στις 10 οκτωβριου και ειμαι εξ αναβολης για λογους υγειας και μου μενουνε 4 μηνες θητειας ακομη, γνωριζει καποιος ποσες μερες θα κατσω θηβα μεχρι να παρω την μια και μοναδικη μεταθεση στη μοναδα που θα τελειωσω; Ειμαι διαβιβαστης

22 ώρες πριν, KooC είπε

Μαγκες κανεις για 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) ;

Η καποιος να ξερει τι παιζει;

Και εγω για εκει 14/10 αλλα το μονο που εχω δει ειναι ενα δημοσιευμα για ενα καψωνι διοικητη που καποιοι ειχαν κλεψει και λενε τους εψαξαν και στον πρωκτο. Απο το δικτυο σπαρτακος το διαβασα οποτε κραταω και μια πισινη και θεωρω οτι θα ηταν μεμονωμενο περιστατικο

2 ώρες πριν, dj chris είπε

Καλησπερα παιδια, 15/10 μπαινω 221 Ταγμα Εθνοφυλακης Μυτιληνη. Γνωριζει κανεις κατι.??

Και εγω εκει μπαινω στις 14. Πυροβολικο

"Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) στις 10-10-2019 ."

Ξέρουμε τι παίζει στη μονάδα και γενικά από "Διαβιβάσεις";
Με λίγο γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα άκρη, άλλος λέει ζωάρα, άλλος μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή, βρήκα και κάτι άρθρα περί κακοποίησης φαντάρων :P

13 ώρες πριν, JohnJohn46 είπε

Και εγω για εκει 14/10 αλλα το μονο που εχω δει ειναι ενα δημοσιευμα για ενα καψωνι διοικητη που καποιοι ειχαν κλεψει και λενε τους εψαξαν και στον πρωκτο. Απο το δικτυο σπαρτακος το διαβασα οποτε κραταω και μια πισινη και θεωρω οτι θα ηταν μεμονωμενο περιστατικο

Και εγώ 282 14/10. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Υπάρχει και  αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...