Gatilaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, billycob είπε Για πες βρε αδερφέ. Πότε πέρασες εσυ από Λαμία, τι παίζει με κινητά; Καμιά συμβουλή; Εγω περασα και (δυστυχως) εμεινα εκει το 2015. Το δυστυχως παει στο οτι μπηκα στη αλλαγη κυβερνοντων και μενοντας στο λοχο μετα ειμασταν 3 κ ο κουκος. Κατα τα αλλα σαν κεντρο ειναι ζωαρα. Καλα θα περασετε απλα για τα κινητα σαν γενικη συμβουλη γιατι και τοτε που μπηκα εγω επαιξαν μακρυχερηδες,εαν εχεις κατι φτηνο να κανεις τη δουλεια σου την πρωτη βδομαδα τουλαχιστον μεχρι να δεις τι παιζει με τα ατομα που ειστε μαζι παρε το και στο επισκεπτηριο ας σου φερουν το κανονικο σου, αλλα γενικα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georpapas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, jimis98 είπε καλα λενε Τον ηπιαμε δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Με τα κινητά τι γίνεται? Εγώ που δεν θα έχω επισκεπτήριο να ρισκάρω να το πάρω μέσα από την πρώτη βδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3254 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 ξερουμε τι σημαινει το εοδ? και τι πρακτικα ισχυει?? και ξερουμε καθολου γνωμη για το 297 μ/κ τπ της χιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από adversus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas__21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε ξερουμε τι σημαινει το εοδ? και τι πρακτικα ισχυει?? και ξερουμε καθολου γνωμη για το 297 μ/κ τπ της χιου? Το ΕΟΔ σημαίνει εκτός οργανικής δύναμης. Δλδ με απλά λόγια από όσα κατάλαβα, δεν θα μείνεις σε εκείνο το στρατόπεδο. Μετά την εκπαίδευση θα πας αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vak69 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, εγω παρουσιαζομαι στο κεπβ θηβας στις 10 οκτωβριου και ειμαι εξ αναβολης για λογους υγειας και μου μενουνε 4 μηνες θητειας ακομη, γνωριζει καποιος ποσες μερες θα κατσω θηβα μεχρι να παρω την μια και μοναδικη μεταθεση στη μοναδα που θα τελειωσω; Ειμαι διαβιβαστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδες εαν θελετε τιποτα σχετικα με Λαμια σφυρατε πμ. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn46 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, KooC είπε Μαγκες κανεις για 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) ; Η καποιος να ξερει τι παιζει; Και εγω για εκει 14/10 αλλα το μονο που εχω δει ειναι ενα δημοσιευμα για ενα καψωνι διοικητη που καποιοι ειχαν κλεψει και λενε τους εψαξαν και στον πρωκτο. Απο το δικτυο σπαρτακος το διαβασα οποτε κραταω και μια πισινη και θεωρω οτι θα ηταν μεμονωμενο περιστατικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, 15/10 μπαινω 221 Ταγμα Εθνοφυλακης Μυτιληνη. Γνωριζει κανεις κατι.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dj chris είπε Καλησπερα παιδια, 15/10 μπαινω 221 Ταγμα Εθνοφυλακης Μυτιληνη. Γνωριζει κανεις κατι.?? Και εγω εκει μπαινω στις 14. Πυροβολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) στις 10-10-2019 ." Ξέρουμε τι παίζει στη μονάδα και γενικά από "Διαβιβάσεις"; Με λίγο γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα άκρη, άλλος λέει ζωάρα, άλλος μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή, βρήκα και κάτι άρθρα περί κακοποίησης φαντάρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια οταν λενε 5 μερες πριν φρουραρχειο ενοουν εργασιμες? Πχ ειναι να μπω 11. Θα μπορεσω να παω στις 4 στο φρουραρχειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, georpapas είπε Τον ηπιαμε δλδ? ναι,εκτος και αν εχει αλλαξει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, JohnJohn46 είπε Και εγω για εκει 14/10 αλλα το μονο που εχω δει ειναι ενα δημοσιευμα για ενα καψωνι διοικητη που καποιοι ειχαν κλεψει και λενε τους εψαξαν και στον πρωκτο. Απο το δικτυο σπαρτακος το διαβασα οποτε κραταω και μια πισινη και θεωρω οτι θα ηταν μεμονωμενο περιστατικο Και εγώ 282 14/10. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Υπάρχει και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις