Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikos3254 είπε

Φίλε αν έκοψες αναβολη μετά τις 25 Αυγούστου πας για Φλεβάρη...την έπαθε και ένας φίλος μου

Ιούλη την έκοψα

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Φίλε αν έκοψες αναβολη μετά τις 25 Αυγούστου πας για Φλεβάρη...την έπαθε και ένας φίλος μου

Ιουλίου εννοείς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KooC είπε

Ναι φιλε 24 και μετα αν την εκοψες μπαινεις Φλεβαρη. Κανονικα πρεπει να σου εχει ερθει mail.

Δεν έχουν το σωστό εμαιλ μου😁

Δημοσ.

ΕΟΔ είναι Εκτός Οργανικής Δύναμης. Αν κατάλαβα καλά από διάφορα που διάβασα, σημαίνει ότι μετά την ορκομωσία δεν θα μείνεις εκεί, αλλά θα πάρεις μετάθεση.

Μην το πάρεις και δεδομένο, έτσι κατάλαβα, ίσως κάνω λάθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KooC είπε

Μαγκες κανεις για 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) ;

Η καποιος να ξερει τι παιζει;

Και εγω ειμαι 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) στις 11-10-2019 τι ημερα εισαι εσυ?

Δημοσ.

Μόνο σε μια μονάδα θα πάμε και θα τελειώσουμε τη θητεία μας? Δηλαδή όχι όπως παλιά που άλλαζαν 3-4 στρατόπεδα ? (Τεθωρακισμένα Νέα Σάντα) , και επίσης αν κάποιος ξέρει για την ειδικότητα οδηγού άρματος αν είναι δύσκολη όσο ακούγεται και ότι σε στέλνουν 3 βδομάδες Έβρο, είναι τυχαία ή εθελοντική η επιλογή ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georpapas είπε

Κανείς για 511 στρατόπεδο λοχαγού Παράσχου; επίσης γνωρίζει κανείς την κατάσταση εκει?

Και εγω εκει ειμαι.Εχει πολλα φυλακια λενε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sportyy είπε

Μόνο σε μια μονάδα θα πάμε και θα τελειώσουμε τη θητεία μας? Δηλαδή όχι όπως παλιά που άλλαζαν 3-4 στρατόπεδα ? (Τεθωρακισμένα Νέα Σάντα) , και επίσης αν κάποιος ξέρει για την ειδικότητα οδηγού άρματος αν είναι δύσκολη όσο ακούγεται και ότι σε στέλνουν 3 βδομάδες Έβρο, είναι τυχαία ή εθελοντική η επιλογή ?

Ο οδηγός βοηθάει πολύ στον όρχο γενικά, εγώ ως ΠΑΜΑ δεν είχα πολλά ιδιαίτερα πράγματα στον όρχο να κάνω σε σχέση με τον οδμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Α ρε ζωαρα θα περασετε Κευπ!!

Για πες βρε αδερφέ. Πότε πέρασες εσυ από Λαμία, τι παίζει με κινητά; Καμιά συμβουλή; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...