Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αναφορα για τα κινητα που ρωτατε ολοι θεωρητικα απαγορευοντε αλλα ολοι ειχαμε στο στρατο.το κρυβεις σε κανα μπατζακι την πρωτη μερα που σε ψαρευουν οι καραβαναδες αλλα και να στο βρουν τις επομενες μερες τα δινουν πισω σε ολους,αλλα και να μην τα δωσουν βρισκεις μια προφαση πως πρεπει να επικοινωνεις ανα τακτικα διαστηματα με τους δικους σου και ολα μελι γαλα

Επεξ/σία από Horn
  • Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sportyy είπε

Παιδιά με στείλανε στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΖΩΓΚΟΥ και μονάδα τοποθέτησης αερομεταφερόμενο τάγμα πεζικού (595 Α/Μ Τ/Π) ( Κιλκίς). Είμαι ειδικότητα τεθωρακισμένα, ξέρει κανείς τι εκπαίδευση κάνουν στα τεθωρακισμένα και αν σε στέλνουν σε άλλη πόλη για εκπαίδευση όπως πχ. Αυλώνα και Κομοτηνή ?

Άσσυρο θα σε στείλουν την ίδια μέρα. Εκπαίδευση και στελέχη δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sportyy είπε

Είναι δύσκολα ή όπως σε όλες τις ειδικότητες ? Έχω ακούσει ότι γιαλιζεις όλη μέρα το άρμα με πετρέλαιο 

Με όσους έχω μιλήσει δεν είχαν να πουν και τα καλύτερα. Υπάρχει γενικώς αρκετή αγγαρεία και οι υπηρεσίες είναι δύσκολα όπως είναι και σε όλες τις μονάδες. Επειδή θα μπείτε εσείς που είστε μεγάλη σειρά τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

άμα πάρουμε αμάξι που μπορούμε να το αφήσουμε?

Χρειαζεται να παρουσιασεις καποια χαρτια στο 1ο γραφειο, 3-4 εγγραφα ειναι που πρεπει να δωσεις, τιπποτα το σπουδαιο και το αφηνεις σε παρκινγκ μεσα της μοναδας σου. Εκτος και αν στο στρατοπεδο υπαρχει παρκινγκ καπου εξω και το παρκαρεις εκει περα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Χρειαζεται να παρουσιασεις καποια χαρτια στο 1ο γραφειο, 3-4 εγγραφα ειναι που πρεπει να δωσεις, τιπποτα το σπουδαιο και το αφηνεις σε παρκινγκ μεσα της μοναδας σου. Εκτος και αν στο στρατοπεδο υπαρχει παρκινγκ καπου εξω και το παρκαρεις εκει περα. 

Τι είδους χαρτιά? άδεια δίπλωμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες κανεις για 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) ;

Η καποιος να ξερει τι παιζει;

Επεξ/σία από KooC
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TakhsJB είπε

Παιδιά εγώ κατατάχτηκα ΕΛΔΥΚ πεζικό(με έδρα την Θήβα) αλλά δεν λέει πότε παρουσιάζομαι. Τι παίχτηκε;

Ούτε στο κατάταξη αρμι? Ούτε στη στρατολογία?

Το ΕΟΔ τι σημαίνει πρακτικά?? Με απλα κατανοητά λόγια 😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Domtoreto είπε

Παιδια και εγω 511 Κομοτηνη αλλα δε λεει "ΕΟΔ" μονο 511 Μ/Π ΤΠ... Σημαινει κατι?

Και. Εγώ  511 στις 15

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Ούτε στο κατάταξη αρμι? Ούτε στη στρατολογία?

Το ΕΟΔ τι σημαίνει πρακτικά?? Με απλα κατανοητά λόγια 😂

Στην στρατολογία μου λέει πως δεν έχω μπει στην εσσο που ακολουθεί ενώ τις προάλλες πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία και μου λένε είναι σιγουρακι ότι θα μπεις Οκτώβριο.... Δεν ξέρω τι γίνεται....

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης λέει            τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν εκεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TakhsJB είπε

Στην στρατολογία μου λέει πως δεν έχω μπει στην εσσο που ακολουθεί ενώ τις προάλλες πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία και μου λένε είναι σιγουρακι ότι θα μπεις Οκτώβριο.... Δεν ξέρω τι γίνεται....

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης λέει            τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν εκεί.

Φίλε αν έκοψες αναβολη μετά τις 25 Αυγούστου πας για Φλεβάρη...την έπαθε και ένας φίλος μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...