Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Galthazar7 είπε Στρατός ξηράς, Μηχανικό 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ) ΛΙΤΟΧΩΡΟ Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά; Καλά είναι; Εκεί θα κάτσω 2 μέρες και μετά στη μονάδα για τη βασική εκπαίδευση; Δεν μπορώ να μπω στο https://katataxi.army.gr/ για να δω τη βασική μονάδα. Μαζί παρουσιαζόμαστε αρχηγέ, με την διαφορά ότι είμαι τεθωρακισμένα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Δ ΕΣΣΟ δγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, AllNatural είπε Πρωτον πλεον ειναι ευκολο να παρεις αναβολη, δευτερον δεν υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν να κανεις κατι που δεν πρεπει εφοσον εχεις χαρτι γιατι πολυ απλα δεν προκειται να παρουν την ευθυνη. αλλο αναβολη και αλλο οριστικη απαλλαγη,επισης ναι ισχυει δεν διακυνδυνευουν να παρουν ευθυνη για κατι αλλα οπως εγραψα ειναι στην κριση την δικια τους να σε χωνουν σε πραγματα ακομα και να εχεις γιωτοχαρτα.εδωσα και χαρακτηριστικο παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dotbom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Όπλο-Σώμα Κατάταξης: ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ Μονάδα Τοποθέτησης: 565 ΤΠ/ΕΟΔ Έχουμε εικόνα για το στρατόπεδο? Αν υπάρχει κάποιος που είναι είδη ας μας διαφωτήσει ποιο πολύ σε θέμα κινητού και ανωτέρων. Μονάδα τοποθέτησης μου έχει πάλι εκεί οπότε δεν το γλιτώνουμε τον χειμώνα στον Έβρο τελικά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Galthazar7 είπε Στρατός ξηράς, Μηχανικό 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ) ΛΙΤΟΧΩΡΟ Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά; Καλά είναι; Εκεί θα κάτσω 2 μέρες και μετά στη μονάδα για τη βασική εκπαίδευση; Δεν μπορώ να μπω στο https://katataxi.army.gr/ για να δω τη βασική μονάδα. Εκεί θα είμαι κι εγώ! Λέγεται πως είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, Dotbom said: Όπλο-Σώμα Κατάταξης: ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ Μονάδα Τοποθέτησης: 565 ΤΠ/ΕΟΔ Έχουμε εικόνα για το στρατόπεδο? Αν υπάρχει κάποιος που είναι είδη ας μας διαφωτήσει ποιο πολύ σε θέμα κινητού και ανωτέρων. Μονάδα τοποθέτησης μου έχει πάλι εκεί οπότε δεν το γλιτώνουμε τον χειμώνα στον Έβρο τελικά 😂 Καλή θητεία!! Πως ακριβώς είδες την μονάδα τοποθέτησης σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 511 θα φατε φυλακια αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas__21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από εμένα. Δεν έχω δει κανέναν για Κιλκίς και αγχώνομαι. Μόνος θα πάω;;😂 595 αερομεταφερόμενο ταγμα πεζικου Ξερει κάνεις τι παίζει εκεί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve.gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Σχη (ΠΖ) Θεοδωράκη Ιωάννου» Μονάδα Τοποθέτησης 565 ΤΠ/ΕΟΔ στείλτε μου μήνυμα οποίος άλλος είναι για εκεί ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dotbom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, takatakaros είπε Καλή θητεία!! Πως ακριβώς είδες την μονάδα τοποθέτησης σου; Μπες στο katataxi.army.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα ξερω οτι ρωτανε ολοι αλλα καταταγομαι στο 221 ταγμα εθνοφυλακης πυροβολικο στην Μυτιληνη (221 ΤΕ) . Γνωριζουμε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, Dotbom said: Μπες στο katataxi.army.gr Μου βγάζει "τα στοιχεία που δηλώσατε δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dotbom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, takatakaros είπε Μου βγάζει "τα στοιχεία που δηλώσατε δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο" ... Το ΣΑ θα βάζεις λάθος τσέκαρε τις οδηγίες πριν πατήσεις θέλει και κάτι μηδενικα έξτρα να βάλεις Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Dotbom Ορθογραφικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ορκομωσια 1 Νοεμβρίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, anterovgaltis2015 είπε Ορκομωσια 1 Νοεμβρίου; Λογικά Γνωρίζουμε πότε έρχονται τα κλιμάκια για έλεγχο? Πχ προεδρική φρουρά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά με στείλανε στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΖΩΓΚΟΥ και μονάδα τοποθέτησης αερομεταφερόμενο τάγμα πεζικού (595 Α/Μ Τ/Π) ( Κιλκίς). Είμαι ειδικότητα τεθωρακισμένα, ξέρει κανείς τι εκπαίδευση κάνουν στα τεθωρακισμένα και αν σε στέλνουν σε άλλη πόλη για εκπαίδευση όπως πχ. Αυλώνα και Κομοτηνή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις