Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, christakos07 είπε

Αν υπάρχει ενδεχόμενο απαλλαγής για λόγους υγείας, γνωρίζει κανείς ποια ακριβώς η διαδικασία;

Παρουσιάζομαι στο στρατόπεδο και με εξετάζει εκεί η υγειονομική επιτροπή, ή πρέπει να ενημερώσω το φρουραρχείο που ανήκω;

ειναι αρκετα δυσκολο να σου δωσουν απαλλαγη για λογους υγειας αλλα εξαρταται και το θεμα που εχει ο καθενας.για αρχη την 1η μερα καταταξης σου παιρνουν ιστορικο καποιοι γιατροι εκει(μπορει να ειναι και στρατιωτης γιατρος που ετυχε να κανει την θητεια του εκει) απο εκει και περα τις επομενες μερες θα σε στειλουν σε δικο τους στρατιωτικο νοσοκομειο να σε εξετασουν και απο την εμπειρια μου ειναι σκετη ταλαιπωρια αυτο το πραγμα.οποτε και 3 χειρουργια να εχεις στο ποδι ας πουμε απο τροχαιο σε βγαζουν ι4 και κανεις κανονικα θητεια με θαλαμοφυλικι και κεπικ.

μονο στα ψυχολογικα ζητηματα νομιζω σε καλουν 3 φορες ανα διαστηματα και μετα σου δινουν οριστικη απαλλαγη και ι5.

10 ώρες πριν, wantedwtf01 είπε

Καλησπερα, παρουσιαζομαι πυροβολικο στην Κομοτηνή 

Μια ερωτηση, στο στρατόπεδο που παρουσιαζεσαι κάνεις και την υπολοιπη θητεία η γίνεται μετάθεση όπως γινόταν στα κέντρα πιο παλιά;

αυτο καλο ειναι να μας το απαντησει καποιος που απολυθηκε προσφατα

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το που παρουσιαζομαστε πρωτη μερα, ειναι καποια ενδειξη του που γεωγραφικα θα καταληξουμε αργοτερα? Δηλαδη καθε ΣΥΠΟ στελνει σε γεωγραφικα κοντινες μοναδες κοσμο ? Η μπορει καποιος απο Λημνο να παει ξερω γω Λαρισα ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Το που παρουσιαζομαστε πρωτη μερα, ειναι καποια ενδειξη του που γεωγραφικα θα καταληξουμε αργοτερα? Δηλαδη καθε ΣΥΠΟ στελνει σε γεωγραφικα κοντινες μοναδες κοσμο ? Η μπορει καποιος απο Λημνο να παει ξερω γω Λαρισα ?

μπα οτι επικρατει στην ελληνικη κοινωνια επικρατει και στο στρατο,εσυ ας πουμε αξιοκρατικα σου αξιζει να υπηρετησεις σχετικα κοντα στον τοπο διαμονης σου αλλα ενα βυσμα θα σε φαει και θα πας στου διαολου τη μανα επειδη εχουν αναγκη εκει απο στρατιωτες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Horn είπε

ειναι αρκετα δυσκολο να σου δωσουν απαλλαγη για λογους υγειας αλλα εξαρταται και το θεμα που εχει ο καθενας.για αρχη την 1η μερα καταταξης σου παιρνουν ιστορικο καποιοι γιατροι εκει(μπορει να ειναι και στρατιωτης γιατρος που ετυχε να κανει την θητεια του εκει) απο εκει και περα τις επομενες μερες θα σε στειλουν σε δικο τους στρατιωτικο νοσοκομειο να σε εξετασουν και απο την εμπειρια μου ειναι σκετη ταλαιπωρια αυτο το πραγμα.οποτε και 3 χειρουργια να εχεις στο ποδι ας πουμε απο τροχαιο σε βγαζουν ι4 και κανεις κανονικα θητεια με θαλαμοφυλικι και κεπικ.

Βάσει ΦΕΚ είμαι Ι4. Βέβαια δεν προσδιορίζεται τι συμβαίνει αν κάποιος λαμβάνει ισχυρά ανοσοκατασταλτικά πράγματα, όπως συμβαίνει με τους ρευματοπαθείς.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια 15/10 στο 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) γνωριζουμε τιποτα για εκει? Επισής μεχρι τι ωρα πρεπει να παρουσιαστεις στο στρατοπεδο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas155 είπε

Καλησπερα παιδια 15/10 στο 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ) γνωριζουμε τιποτα για εκει? Επισής μεχρι τι ωρα πρεπει να παρουσιαστεις στο στρατοπεδο?

8-13 nmz einai

• Like 1
Δημοσ.

Βάσει ΦΕΚ είμαι Ι4. Βέβαια δεν προσδιορίζεται τι συμβαίνει αν κάποιος λαμβάνει ισχυρά ανοσοκατασταλτικά πράγματα, όπως συμβαίνει με τους ρευματοπαθείς.

Γενικα ναι οπως προειπα ειναι πολυ δυσκολο να παρεις απαλλαγη εκτος αν ειναι ψυχολογικα ζητηματα,και αυτο γιατι αρκετοι υποστηριζουν πως εχουν καποιο προβλημα για να εχουν καλυτερη μεταχειριση στη θητεια τους αλλα ουσιαστικα δεν εχουν,και επισης οι καραβαναδες δεν σε ξεχωριζουν αμα εισαι ι1 η ι4 για αυτους ολα τα π**στοφανταρα ειναι το ιδιο τα εξιλαστηρια θυματα για χωσιμο εκτος αν εχεις τα γνωστα *γιωτοχαρτα* μαζι σου,αλλα και να τα εχεις σε κοζαρουν στην θητεια σου αν εισαι ικανος για αρκετα πραγματα,δηλαδη δεν μπορεις να του πεις δεν μαζευω σκουπιδια επειδη εχω τη μεση μου ενω 2-3 μηνες εισαι ενεργος στο στρατοπεδο if you know what i mean

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

8-13 nmz einai

γνωριζεις γενικα για το στρατοπεδο πως ειναι? Επισης ποσο καιρο καθεσαι τωρα μεχρι να ερθει η μεταθεση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Horn είπε

Γενικα ναι οπως προειπα ειναι πολυ δυσκολο να παρεις απαλλαγη εκτος αν ειναι ψυχολογικα ζητηματα,και αυτο γιατι αρκετοι υποστηριζουν πως εχουν καποιο προβλημα για να εχουν καλυτερη μεταχειριση στη θητεια τους αλλα ουσιαστικα δεν εχουν,και επισης οι καραβαναδες δεν σε ξεχωριζουν αμα εισαι ι1 η ι4 για αυτους ολα τα π**στοφανταρα ειναι το ιδιο τα εξιλαστηρια θυματα για χωσιμο εκτος αν εχεις τα γνωστα *γιωτοχαρτα* μαζι σου,αλλα και να τα εχεις σε κοζαρουν στην θητεια σου αν εισαι ικανος για αρκετα πραγματα,δηλαδη δεν μπορεις να του πεις δεν μαζευω σκουπιδια επειδη εχω τη μεση μου ενω 2-3 μηνες εισαι ενεργος στο στρατοπεδο if you know what i mean

Γενικά δεν χαμπαριάζω. Θα προσκομίσω τις γνωματεύσεις από τα δημόσια νοσοκομεία που με παρακολοθούν και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά δεν χαμπαριάζω. Θα προσκομίσω τις γνωματεύσεις από τα δημόσια νοσοκομεία που με παρακολοθούν και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

δεν τους λενε τιποτα οι γνωματευσεις,θα σε τρεχουν σε δικα τους στρατιωτικα να παρεις και απο εκει γνωματευσεις.

δικια μου εμπειρια: με τρεχανε απο αρτα-θεσσαλονικη για να με εξετασουν στα ματια ενω ειχα γνωματευση πριν μιας βδομαδας.το αστειο ξερεις ποιο ειναι?οτι επρεπε να περιμενω αλλα 40 ατομα που ο καθενας τους μπορει να ειχαν να πανε σε 5-6 διαφορετικους γιατρους.συνοψη: 1 μιση μερα ταλαιπωριας και αυπνιας στο στρατιωτικο θεσσαλονικης για να μου ελεγξουν τα ματια.

Επεξ/σία από Horn
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Domtoreto είπε

Παιδια και εγω 511 Κομοτηνη αλλα δε λεει "ΕΟΔ" μονο 511 Μ/Π ΤΠ... Σημαινει κατι?

Οχι δεν λεει κατι,μηχανοκινητο ταγμα πεζικου ειναι και αυτο και ειναι ευλογο να αγχωνεστε αλλα δειτε το σαν μια εμπειρια με τα καλα της και τα κακα της και θα τα δειτε ολα απο μονοι σας μεσα,ολα τα αλλα ειναι υποθετικα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Horn είπε

Πρωτον πλεον ειναι ευκολο να παρεις αναβολη, δευτερον δεν υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν να κανεις κατι που δεν πρεπει εφοσον εχεις χαρτι γιατι πολυ απλα δεν προκειται να παρουν την ευθυνη.

• Like 1
Δημοσ.

Στρατός ξηράς, Μηχανικό

592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ) ΛΙΤΟΧΩΡΟ 

Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά; Καλά είναι; Εκεί θα κάτσω 2 μέρες και μετά στη μονάδα για τη βασική εκπαίδευση; Δεν μπορώ να μπω στο https://katataxi.army.gr/ για να δω τη βασική μονάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...