DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Εμενα με βαλαν πεζικο,ενω ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ Πληροφορικης. Θελω να ξερω με τι κριτηρια μπηκε οποιος μπηκε σε ειδικοτητες Ερευνας Πληροφορικης η Διαβιβαστων..... Εσύ δηλαδή φανταζεσαι ότι όλοι οι πτυχιούχοι Πληροφορικής θα κατέληγαν στο σώμα ΕΠ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, vaggelas13 είπε 511 Μ/Π ΤΠ/ΕΟΔ πεζικό στην Κομοτηνή, εχει κανεις ιδεα τι ειναι το ΕΟΔ?? μηχανοκινητο ταγμα πεζικου ειναι και με μια γρηγορη ματια στον θειο μου τον γκουγκλη το ΕΟΔ ειναι εκτος οργανικης δυναμης Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Horn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα παιδιά...μπαινω φαντάρος τον Οκτώβρη έχω 2 μαθήματα στη σχολή μου για πτυχίο...στη στρατολογία μου είπαν να δηλώσω επάγγελμα οικονομολόγος(αναλογικά με τη σχολή μου ακόμα και αν δεν την έχω τελειωσει) όμως καπου διαβασα οτι αν δε δείξεις πτυχιο κτλ έχει πρόστιμο...ξέρει κάποιος κάτι παραπανω? Αστεία πράματα. Στη θέση σου θα ισχυριζόμουν, ότι λόγω εσπευμένης κατάταξης δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τις σπουδές. Ούτε που θα ασχοληθούν βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelas13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Horn είπε μηχανοκινητο ταγμα πεζικου ειναι και με μια γρηγορη ματια στον θειο μου τον γκουγκλη το ΕΟΔ ειναι εκτος οργανικης δυναμης Ναι εψαξα και γω στον θειτσο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το εκτος οργανικης δυναμης, φανταζομαι οτι εννοει οτι δε θα μεινουμε μονιμα εκει και μας πουλευουν μετα τα ΣΠΕΝ ισως(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Horn είπε Οτι κανεις ΚΕΠΙΚ που ειναι υπηρεσια με ασυρματους και λαλακιες ουσιαστικα τα ξινεις σε ενα γραφειο αλλα λογικα θα βαρας και σκοπετα Γλιτώνω από το οτιδήποτε έχει κρύο, ορθοστασία κτλ, λόγω χρόνιου φλεγμονώδους ζητήματος. Οπότε γραφείο, στη χειρότερη, αν υπηρετησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Εσύ δηλαδή φανταζεσαι ότι όλοι οι πτυχιούχοι Πληροφορικής θα κατέληγαν στο σώμα ΕΠ ? εσυ δηλαδη φανταζεσαι οτι μονο οι πτυχιουχοι Πληροφορικης/Πολυτεχνειων κατεληξαν ΕΠ η ΔΒ ? Νομιζω ο Thresh το ειπε πολυ καλα πιο πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, vaggelas13 είπε Ναι εψαξα και γω στον θειτσο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το εκτος οργανικης δυναμης, φανταζομαι οτι εννοει οτι δε θα μεινουμε μονιμα εκει και μας πουλευουν μετα τα ΣΠΕΝ ισως(?) δεν ξερω, η αληθεια ειναι το 15 που υπηρετησα δεν ειχα ακουσει πουθενα τετοιο ορο ως ΕΟΔ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Horn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Με τόσους Computer Engineers, Προγραμματιστές κλπ, θα έπρεπε να είναι το ΕΠ να είναι το μεγαλύτερο σε κόσμο. Το να περιμένεις ΕΠ επειδή είσαι Πληροφορικάριος είναι σα να περιμένεις Αεροπορία επειδή το ζήτησες στα 18. Καλή προσπάθεια αλλά θέλει και μέσον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skerzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Πιστεύω πρώτα θα ρθει το χαρτί και μετά θα καταφέρω να μπω στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Skerzos είπε Πιστεύω πρώτα θα ρθει το χαρτί και μετά θα καταφέρω να μπω στο site. μπες καλύτερα στο stratologia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Skerzos είπε Πιστεύω πρώτα θα ρθει το χαρτί και μετά θα καταφέρω να μπω στο site. stratologia.gr είτε μέσω taxisnet, ή πληκτρολογώντας τα βασικά στοιχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, Δ ΕΣΣΟ said: μπες καλύτερα στο stratologia.gr Κι αυτό σέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, christakos07 είπε Γλιτώνω από το οτιδήποτε έχει κρύο, ορθοστασία κτλ, λόγω χρόνιου φλεγμονώδους ζητήματος. Οπότε γραφείο, στη χειρότερη, αν υπηρετησω. μπες να τελειωνεις εφοσον θα κανεις μονο ΚΕΠΙΚ εκτος βεβαια αν εχεις υποχρεωσεις σημαντικες,οσο το αφηνεις για αργα τοσο χειροτερο ειναι 10 ώρες πριν, takatakaros είπε Παιδιά εμένα τελικά μου έβγαλλε " Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, 'Ερευνας Πληροφορικής. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 485 ΤΔΒ (-)/ΕΟΔ (ΛΑΡΙΣΑ) στις 10-10-2019" Έχω μερικές απορίες: 1)Μπορεί να με έβγαλλε τώρα για ΕΠ (που είμαι ΟΚ) και όταν πάω εκεί να αλλάξει το σώμα ή θα παραμείνει ΕΠ; 2)Τι σημαίνει το 485 ΤΔΒ (-)/ΕΟΔ; 3)Μήπως το (2) είναι το στρατόπεδο που θα παρουσιαστούμε για ΣΥΠΟ? Αν ναι, τότε το στρατόπεδο στο οποίο θα πάμε για βασική εκπαίδευση και για ορκωμοσία θα το μάθουμε μόνο όταν πάμε εκεί; 1) ναι ειναι πιθανο να σε αλλαξουν αργοτερα δηλαδη να φαει ενα βυσμα τη θεση σου 2) λογικα ταγμα διαβιβαστων 3) στο 485 ταγμα διαβιβαστων λαρισα πρεπει να παρουσιαστεις ναι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaniotis12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, κανεις για λαγο εβρου; Τι παιζει εκει πανω ξερετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν ανοίξει το army, θα αναφέρει και μονάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις