Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα με βαλαν πεζικο,ενω ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ Πληροφορικης. Θελω να ξερω με τι κριτηρια μπηκε οποιος μπηκε σε ειδικοτητες Ερευνας Πληροφορικης η Διαβιβαστων.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά εμένα τελικά μου έβγαλλε " Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, 'Ερευνας Πληροφορικής. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 485 ΤΔΒ (-)/ΕΟΔ (ΛΑΡΙΣΑ) στις 10-10-2019"

Έχω μερικές απορίες:
1)Μπορεί να με έβγαλλε τώρα για ΕΠ (που είμαι ΟΚ) και όταν πάω εκεί να αλλάξει το σώμα ή θα παραμείνει ΕΠ;

2)Τι σημαίνει το  485 ΤΔΒ (-)/ΕΟΔ;

3)Μήπως το (2) είναι το στρατόπεδο που θα παρουσιαστούμε για ΣΥΠΟ? Αν ναι, τότε το στρατόπεδο στο οποίο θα πάμε για βασική εκπαίδευση και για ορκωμοσία θα το μάθουμε μόνο όταν πάμε εκεί;

• Super Moderators
8 minutes ago, Alastor192 said:

Εμενα με βαλαν πεζικο,ενω ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ Πληροφορικης. Θελω να ξερω με τι κριτηρια μπηκε οποιος μπηκε σε ειδικοτητες Ερευνας Πληροφορικης η Διαβιβαστων.....

Βύσμα>>>PhD>Master>Πτυχίο 😛

• Like 3
  • Thanks 1

26 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Ενώ δεν είμαι πτυχιούχος ακόμη(ΗΜΜΥ) και ούτε πρόκειται λόγω της εσπευμένης κατάταξης, με έβαλαν διαβιβαστών. Δίχως μέσο.

15 ώρες πριν, mitkos123 είπε

Καλημέρα, είναι να μπώ τον Φεβρουάριο και μάλλον υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξω που θα πάω. Αεροπορία και διαβιβάσεις έχω ακούσει τα καλύτερα, επειδή δεν έχω ιδέα όμως, έχετε να προτείνετε κάτι?

οτι και να σου πουμε εμεις ολα ειναι σχετικα,δηλαδη ακομα και γερο βυσμα να εχεις ολα ειναι σχετικα σε τι μοναδα θα πας-τι διοικητη θα εχεις και τι προσωπικο και πως θα βγαινουν οι υπηρεσιες.

θα σου δωσω ενα παραδειγμα: με εστειλαν εβρο το 15 και με ειχε πιασει καταθλιψη αλλα μετα δεν ηταν και τοσο ασχημα ηταν μια ωραια εμπειρια και οι υπηρεσιες πηγαιναν 1 μεσα μια εξω αντε βαρια 2 μεσα μια εξω,μετα αναγκαστικα τους τελευταιες 3 μηνες σε στελνουν στον τοπο κατοικιας σου διοτι εχεις υπηρετησει παραμεθοριο,ελα μου ομως που εγω νομιζω οτι θα παιρνω μερα παρα μερα διανυκτευρεση?τους τελευταιους 3 μηνες πηγαινε 15 μεσα και μια εξω που σημαινει οτι επαιρνες μονο υπηρεσιακο για να βγεις για ενα καφε μεσα στην πολη και ΑΝ ειχες την ορεξη απο την αυπνια,εχω ακουσει και περιπτωσεις να πηγαινει 30 μεσα και μια εξω αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα με τους ποσους στρατιωτες εχει η καθε μοναδα και πως βγαινουν οι υπηρεσιες.

ΥΓ: διαβιβασεις ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν θελω να παω Κύπρο; Ετσι κ αλλιως δεν το ειχα δηλώσει πουθενα.

Καλησπέρα παιδιά...μπαινω φαντάρος τον Οκτώβρη έχω 2 μαθήματα στη σχολή μου για πτυχίο...στη στρατολογία μου είπαν να δηλώσω επάγγελμα οικονομολόγος(αναλογικά με τη σχολή μου ακόμα και αν δεν την έχω τελειωσει) όμως καπου διαβασα οτι αν δε δείξεις πτυχιο κτλ έχει πρόστιμο...ξέρει κάποιος κάτι παραπανω?

10 ώρες πριν, christakos07 είπε

Κομοτηνή, ΔΙαβιβάσεις, 11/10.

Τι ξέρουμε για Διαβιβάσεις 😛 ?

Οτι κανεις ΚΕΠΙΚ που ειναι υπηρεσια με ασυρματους και λαλακιες ουσιαστικα τα ξινεις σε ενα γραφειο αλλα λογικα θα βαρας και σκοπετα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...