Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Ε σιγά, αφού όλοι μέσα είμαστε πέφτει ο σερβερ

Έλεος με την κουβεντούλα. Δ ΕΣΣΟ έχεις κουράσει απίστευτα.

Περιμένουμε και άλλοι να παρουσιάσουμε πτυχιακές, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Ηρεμήστε, δεν μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για τσατάρισμα.

Όταν με το καλό ενημερωθεί το katataxi, ελάτε να μας το πείτε. ΕΛΕΟΣ

Επεξ/σία από christakos07
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, μολις ενημερωθηκα οτι παρουσιαζομαι 282 μηχανοκινητο ταγμα πεζικου στο λινοποτι κω στις 10/10. 

Εχουμε καμια πληροφορια για αυτο τι στρατοπεδο και γενικα το ταγμα ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/10 κομοτηνη εγω και μετα στο 511 Μ/Π ΤΠ/ΕΟΔ( ουτε που ξερω τι σημαινουν αυτα)

Πείτε καμια πληροφορια οποιος ξερει για αυτο το στρατοπεδο

Επεξ/σία από nikosmon

Εμένα που με έβαλαν να παρουσιαστώ ειδικές δυνάμεις στην Νέα ΠΕΡΑΜΟ 11/10, ενώ ΔΕΝ έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και το κυριότερο είναι ότι δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, τι μπορώ να κάνω; Να φύγω από την χώρα; 🤣

Ενημερώστε με αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κινηθώ, αν μπορώ βασικά, και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλη θητεία σε όλους 

Κάποιες φορές τυχαία σε βάζουν Ειδικές και ας μη το έχεις δηλώσει. Τώρα κανονικά πρέπει να πας εκεί και να τους πεις εκεί ότι δε θέλεις. Αλλά πάρε τηλ για σιγουριά ρώτα

Εγώ Στρδο «Υπλγου Καρδαμήλα Δημητρίου» ΛΕΣΒΟΥ - ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ.

Που θα πάω ρε παιδιά; :P

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε

Εμένα που με έβαλαν να παρουσιαστώ ειδικές δυνάμεις στην Νέα ΠΕΡΑΜΟ 11/10, ενώ ΔΕΝ έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και το κυριότερο είναι ότι δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, τι μπορώ να κάνω; Να φύγω από την χώρα; 🤣

Ενημερώστε με αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κινηθώ, αν μπορώ βασικά, και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλη θητεία σε όλους 

Θα πας εκει να παρουσιαστεις και λογικα θα μεινεις μεχρι την ορκωμωσια οπου ρωτανε ποιοι θελουν να μεινουν και ποιοι οχι.Μεχρι τοτε δεν νομιζω να κανεις τιποτα σπουδαιο σε εκπαιδευση(ετσι νομιζω δηλ) οτι θα εκανες και στο πεζικο.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...