Lumin100 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Γιατί να μην δουλεύει αδερφέ; Βγάζει forbidden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Lumin100 είπε Βγάζει forbidden Ε σιγά, αφού όλοι μέσα είμαστε πέφτει ο σερβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Ε σιγά, αφού όλοι μέσα είμαστε πέφτει ο σερβερ Έλεος με την κουβεντούλα. Δ ΕΣΣΟ έχεις κουράσει απίστευτα. Περιμένουμε και άλλοι να παρουσιάσουμε πτυχιακές, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Ηρεμήστε, δεν μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για τσατάρισμα. Όταν με το καλό ενημερωθεί το katataxi, ελάτε να μας το πείτε. ΕΛΕΟΣ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εμφανίζεται και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μολις ανανεώθηκε η υπολοιπη μιση σελιδα. Λογικα τωρα θα ανεβάσουν και την κατάταξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn46 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, μολις ενημερωθηκα οτι παρουσιαζομαι 282 μηχανοκινητο ταγμα πεζικου στο λινοποτι κω στις 10/10. Εχουμε καμια πληροφορια για αυτο τι στρατοπεδο και γενικα το ταγμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Βγήκανε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10/10 κομοτηνη εγω και μετα στο 511 Μ/Π ΤΠ/ΕΟΔ( ουτε που ξερω τι σημαινουν αυτα) Πείτε καμια πληροφορια οποιος ξερει για αυτο το στρατοπεδο Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από nikosmon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα που με έβαλαν να παρουσιαστώ ειδικές δυνάμεις στην Νέα ΠΕΡΑΜΟ 11/10, ενώ ΔΕΝ έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και το κυριότερο είναι ότι δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, τι μπορώ να κάνω; Να φύγω από την χώρα; 🤣 Ενημερώστε με αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κινηθώ, αν μπορώ βασικά, και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλη θητεία σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Κάποιες φορές τυχαία σε βάζουν Ειδικές και ας μη το έχεις δηλώσει. Τώρα κανονικά πρέπει να πας εκεί και να τους πεις εκεί ότι δε θέλεις. Αλλά πάρε τηλ για σιγουριά ρώτα Εγώ Στρδο «Υπλγου Καρδαμήλα Δημητρίου» ΛΕΣΒΟΥ - ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ. Που θα πάω ρε παιδιά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Οσοι μπαινουμε 11/10 η ορκωμοσια ποτε θα ειναι; Υπολογιζουμε αυτην την Παρασκευη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μονάδα 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ)/ΕΟΔ στο Λιτόχωρο! Ειδικότητα, Διαβιβάσεις. Γιααα πείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Εμένα που με έβαλαν να παρουσιαστώ ειδικές δυνάμεις στην Νέα ΠΕΡΑΜΟ 11/10, ενώ ΔΕΝ έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και το κυριότερο είναι ότι δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, τι μπορώ να κάνω; Να φύγω από την χώρα; 🤣 Ενημερώστε με αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κινηθώ, αν μπορώ βασικά, και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλη θητεία σε όλους Θα πας εκει να παρουσιαστεις και λογικα θα μεινεις μεχρι την ορκωμωσια οπου ρωτανε ποιοι θελουν να μεινουν και ποιοι οχι.Μεχρι τοτε δεν νομιζω να κανεις τιποτα σπουδαιο σε εκπαιδευση(ετσι νομιζω δηλ) οτι θα εκανες και στο πεζικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Μονάδα 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ)/ΕΟΔ στο Λιτόχωρο! Ειδικότητα, Διαβιβάσεις. Γιααα πείτε! Λιτόχωρο τεθωρακισμενα 14/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Κομοτηνή, ΔΙαβιβάσεις, 11/10. Τι ξέρουμε για Διαβιβάσεις 😛 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις