Jimmy1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω δεν ήξεραν οτι εχει υπογράφει η εγκύκλιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Εχω δεν ήξεραν οτι εχει υπογράφει η εγκύκλιος Εδώ δεν το ήξερε το ΓΕΣ που ρυθμίζει τους στρατεύσιμους, τι να λέμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιωρ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, steve.gr είπε Λοιπόν είναι ανά επίθετο για τους θεσσαλονικιώτες είναι από το Α έως το Λ είναι για Διδυμότειχο στις 15 έως 18 Οκτωβρίου. από το Μ έως το Ω είναι για Λήμνο από 10 έως 15 Οκτωβρίου. από το Α έως το Λ είναι για Λιτόχωρο στις 16 Οκτωβρίου και μόνο ειδικότητα αεροπορία στρατού. Για ΕΛΔΥΚ είναι όλοι για Θήβα στις 17 Οκτωβρίου. Για ειδικές δύναμης είναι όλοι για μεγάλο πεύκο στις 15 Οκτωβρίου. καλημέρα φίλε έχεις κάποιο λινκ να το τσεκάρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εφοσον ολοι οι στρατευσιμοι ενος νομου πηγαινουν στο ιδιο ΣΥΠΟ( ή εστω οι μισοι Α-Λ στο ενα και οι υπολοιποι Μ-Ω σε αλλο) για ποιον γαμημενο λογο μας βαζουν να δηλωνουμε σημειο προτιμησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikosmon είπε Εφοσον ολοι οι στρατευσιμοι ενος νομου πηγαινουν στο ιδιο ΣΥΠΟ( ή εστω οι μισοι Α-Λ στο ενα και οι υπολοιποι Μ-Ω σε αλλο) για ποιον γαμημενο λογο μας βαζουν να δηλωνουμε σημειο προτιμησης; το ίδιο αναρωτιόμουν και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιωρ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nikosmon είπε Εφοσον ολοι οι στρατευσιμοι ενος νομου πηγαινουν στο ιδιο ΣΥΠΟ( ή εστω οι μισοι Α-Λ στο ενα και οι υπολοιποι Μ-Ω σε αλλο) για ποιον γαμημενο λογο μας βαζουν να δηλωνουμε σημειο προτιμησης; είναι σίγουρο αυτό ρε φίλε δεν είδα κάποια ανακοίνωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HouZer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 8 minutes ago, nikosmon said: Εφοσον ολοι οι στρατευσιμοι ενος νομου πηγαινουν στο ιδιο ΣΥΠΟ( ή εστω οι μισοι Α-Λ στο ενα και οι υπολοιποι Μ-Ω σε αλλο) για ποιον γαμημενο λογο μας βαζουν να δηλωνουμε σημειο προτιμησης; 4 minutes ago, Γιωρ said: είναι σίγουρο αυτό ρε φίλε δεν είδα κάποια ανακοίνωση Δεν είναι απαραίτητα έτσι, απ'ότι μου ειπαν στην στρατολογία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στα καλά νέα της ημέρας! https://www.reader.gr/news/koinonia/305223/oristiko-den-ayxanetai-i-stratiotiki-thiteia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Στα καλά νέα της ημέρας! https://www.reader.gr/news/koinonia/305223/oristiko-den-ayxanetai-i-stratiotiki-thiteia Σιγά το νέο. Όποιος πίστευε ότι θα αυξηθεί μάλλον δεν ζει Ελλάδα 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, christos1011 είπε Eυχαριστώ φίλε , να σαι καλά Επειδή είμαι σε παρόμοια φάση το έχω ψάξει αρκετά. Συν οτι ξέρω πολύ κόσμο που ζει μόνιμα έξω και έχει γράψει τους καραβανάδες στα παλαιότερα των υποδημάτων του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Σιγά το νέο. Όποιος πίστευε ότι θα αυξηθεί μάλλον δεν ζει Ελλάδα Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα αυξηθεί αλλά τώρα που το επιβεβαίωσαν έχω μια ανακούφιση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Με ενα γρηγορο γκουγκλι ετσι για το χαβαλε απο ποτε λενε για αυξηση της θητειας https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/277602/kleidonei-i-auxisi-tis-thiteias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα αυξηθεί αλλά τώρα που το επιβεβαίωσαν έχω μια ανακούφιση! Αμα πιστευαμε οτιδήποτε έλεγε η κάθε κυβέρνηση θα είμαι σαλτάρει ομαδικός 1 λεπτό πριν, Gatilaras είπε Με ενα γρηγορο γκουγκλι ετσι για το χαβαλε απο ποτε λενε για αυξηση της θητειας https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/277602/kleidonei-i-auxisi-tis-thiteias Να την κλειδώσουν καλά μην τους φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumin100 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δουλεύει το katataxi army gr?? Η ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lumin100 είπε Δουλεύει το katataxi army gr?? Η ακόμα Γιατί να μην δουλεύει αδερφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις