Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Απο οτι ξερω 11-15 ολη εκεινη την εβδομαδα παρουσιαζονται και το χαρτι καταταξης σου ερχεται αρχες οκτωβρη λογικα. 

10-18 λέει η πρόσκληση 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

10-18 λέει η πρόσκληση 

Αφού το έχεις δει τι ρωτας συνέχεια; Τι είμαστε εμείς να σου πούμε ποτέ θα μπεις, που θα μπεις και ποτέ θα σου έρθει εσένα το χαρτι;

Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τις αιμοδοτικές άδειες; Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή παίρνω αντιβίωση για κάποιο θέμα οπότε δε μπορώ να πάρω μέρος στην αιμοδοσία που θα γίνει τις επόμενες μέρες στο στρατόπεδο. Φίλος είπε ότι σε κάποια έξοδο πήγε κανονικά από μόνος του σε ένα νοσοκομείο και έδωσε αίμα. Στη συνέχεια, πήρε την αντίστοιχη "βεβαίωση" την οποία έδωσε στο διοικητή του και του έγραψε 2 μέρες άδεια. Γίνεται κάτι τέτοιο; Επίσης πρέπει να είναι σε "κοντινές" μέρες αναφορικά με την αιμοδοσία που γίνεται στο στρατόπεδο; Ευχαριστώ.

8 ώρες πριν, DiStress είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τις αιμοδοτικές άδειες; Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή παίρνω αντιβίωση για κάποιο θέμα οπότε δε μπορώ να πάρω μέρος στην αιμοδοσία που θα γίνει τις επόμενες μέρες στο στρατόπεδο. Φίλος είπε ότι σε κάποια έξοδο πήγε κανονικά από μόνος του σε ένα νοσοκομείο και έδωσε αίμα. Στη συνέχεια, πήρε την αντίστοιχη "βεβαίωση" την οποία έδωσε στο διοικητή του και του έγραψε 2 μέρες άδεια. Γίνεται κάτι τέτοιο; Επίσης πρέπει να είναι σε "κοντινές" μέρες αναφορικά με την αιμοδοσία που γίνεται στο στρατόπεδο; Ευχαριστώ.

δινεις οπου θελεις αιμα και σου δινουν εκει μια βεβαιωση, την πηγαινεις στον διοικητη και σου δινει τιμητικη 2 μερες. νομιζω οτι πρεπει να την αξιοποιησεις εντος 2 μηνων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Severusvape είπε

Μάγκες μου διαβάζω εδώ και μέρες το forum αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον απασχολεί το γεγονός ότι η επόμενη εσσο Ιανουαρίου πρόκειται να φάει 1 χρόνο θητεία

Α ειναι και γεγονος κιολας. Για πες

Επεξ/σία από tritonas00

Να ρωτησω με διανυκτερευση τι παιζει; Ποσα χιλιομετρα μπορει να απεχει το σπιτι σου απο το στρατοπεδο για να μπορεις να διανυκτερευεις εκτος; Και πρεπει οπωσδηποτε να ειναι σπιτι των γονιων σου ή οποιουδηποτε συγγενη;

1 ώρα πριν, nikosmon είπε

Να ρωτησω με διανυκτερευση τι παιζει; Ποσα χιλιομετρα μπορει να απεχει το σπιτι σου απο το στρατοπεδο για να μπορεις να διανυκτερευεις εκτος; Και πρεπει οπωσδηποτε να ειναι σπιτι των γονιων σου ή οποιουδηποτε συγγενη;

Για χιλιομετρα δεν γνωριζω αλλα το σπιτι μπορει να ειναι των γονιων σου εφοσον μενεις μαζι τους ή ακομα και αν νοικιαζεις μονος σου

28 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Για χιλιομετρα δεν γνωριζω αλλα το σπιτι μπορει να ειναι των γονιων σου εφοσον μενεις μαζι τους ή ακομα και αν νοικιαζεις μονος σου

Αν ειναι γιαγιας/παππου;

29 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Εν μεσω ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ δινονται αδειες για ορκομωσια πτυχιου ?

Γενικά ναι. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

3 ώρες πριν, nikosmon είπε

Αν ειναι γιαγιας/παππου;

Εαν δεν ειναι περιεργος ο διοικητής ναι. Ε πες κ εσυ κανα ψεματακι οτι εκεί μενεις κατα κυριο λογο κλπ κλπ

Παιδια με τους φακους επαφής και τη μυωπία τι γινεται; Υπαρχει συγκεκριμενο Ι αναλογα τη μυωπία; Μπορουμε να φοράμε φακους ή μονο γυαλιά; Τη μέρα της κατάταξης κάνουν ελέγχο; Να βαλω τοτε φακους ή γυαλια;

Καλησπέρα παιδιά , 

σκέφτομαι από του χρόνου να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και έπειτα να ξεκινήσω να δουλεύω εκτός Ελλάδας. Είμαι 21 και έχω πάρει αναβολή λόγω προπτυχιακών σπουδών.

Δεν θέλω να κάνω θητεία και θέλω να μάθω τις εναλλακτικές επιλογές που έχω (ή δεν έχω , δε ξέρω) .

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει και καλή συνέχεια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...