Μάκαρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Ξεκίνησαν ολα λογω των εκλογών με τη Β ΕΣΣΟ που τη φώναξαν νωριτερα ωστε στις εκλογες να εχουν αδεια και να πανε να ψηφίσουν. Πηρε η μπάλα τη Γ και τωρα τη Δ για να μην εχουν πανω απο 4 μηνες διαφορα και πεφτει η δυναμη. Η Β ΕΣΣΟ δεν μπηκε νωριτερα. Αντιθετως μπηκε 2 μηνες αργοτερα (Μαιο αντι για Μαρτιο) επειδη επεσε πανω στην αλλαγη απο 6 σε 4 ΕΣΣΟ. Πλεον τους καλουν 1 μηνα νωριτερα γτ με 4 ΕΣΣΟ δεν τους βγαινουν τα ατομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Από βδομάδα θα παω να κόψω την αναβολή. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς για τίποτα σχετικά με την κατάταξη, όπως έγινε και τώρα με την Δ. Απ την στιγμή που σπάει κάποιος την αναβολή είναι στην υπηρεσία του κράτους ανά πάσα στιγμή. Πάντως για Φεβρουάριο πολύ δύσκολο, αν σκεφτείς ότι η κατάταξή μας θα ξεκινήσει 10/10. Πολύ πιθανό έως και σίγουρο για μέσα Γενάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Horn είπε υπαρχει ι3 ενοπλο και ι3 αοπλο,στην περιπτωση που εισαι ενοπλο δεν εχει καμια διαφορα με το ι1 στο πεζικο,δηλαδη κανονικα θα τρως χωσιμο για σκοπιες edit: αν θελεις την δικια μου συμβουλη προσπαθησε να βγεις αοπλο και θα κανεις μονο θαλαμοφυλικι(δηλαδη απλα θα καθεσαι σε ενα γραφειο 2 ωρες και θα τα ξυνεις) αλλα το αοπλο σημαινει κιολας οτι μπορει να σε στειλουν και σε τπτ μαγειρια για αγγαρια(τα μαγειρια ειναι το χειροτερο ειδικα αν εχει και πολλα ατομα το στρατοπεδο) Έσπασα τον μοιραίο σχετικά πρόσφατα(8 μήνες) και από ότι είχα ρωτήσει μου είπαν λογικά άοπλος θα βγω απλά μετά την θητεία στα χαρτιά αυτό θα φαίνεται. Μετά όμως θα είναι δύσκολο να με πάρουν σε κάποια προκήρυξη στο δημόσιο για παράδειγμα.. άλλον περιορισμό που έχω ακούσει ότι έχει είναι ότι δεν θα μπορώ να βγάλω διπλώματα μεγαλύτερα από Γ κατηγορίας .. τι άλλους περιορισμούς μπορεί να έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς για τίποτα σχετικά με την κατάταξη, όπως έγινε και τώρα με την Δ. Απ την στιγμή που σπάει κάποιος την αναβολή είναι στην υπηρεσία του κράτους ανά πάσα στιγμή. Πάντως για Φεβρουάριο πολύ δύσκολο, αν σκεφτείς ότι η κατάταξή μας θα ξεκινήσει 10/10. Πολύ πιθανό έως και σίγουρο για μέσα Γενάρη Να με καλέσουν Γενάρη ακόμα καλύτερα να τελειώνω,απλα πχ.αν την κόψω τώρα είναι σίγουρο πως θα μπω Α ΕΣΣΟ έτσι? (Νωρίτερα σίγουρα όχι,πιο πολύ φοβάμαι το αργότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε Να με καλέσουν Γενάρη ακόμα καλύτερα να τελειώνω,απλα πχ.αν την κόψω τώρα είναι σίγουρο πως θα μπω Α ΕΣΣΟ έτσι? (Νωρίτερα σίγουρα όχι,πιο πολύ φοβάμαι το αργότερα) Νωρίτερα από την Α ΕΣΣΟ δεν γίνεται, καθώς σε 20 μέρες θα μπούμε και έχει βγει ήδη η πρόσκληση, αργότερα πάλι απίθανο διότι δεν έχει ούτε 10 μέρες που ξεκίνησε η διαδικασία για την Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Δ ΕΣΣΟ είπε Νωρίτερα από την Α ΕΣΣΟ δεν γίνεται, καθώς σε 20 μέρες θα μπούμε και έχει βγει ήδη η πρόσκληση, αργότερα πάλι απίθανο διότι δεν έχει ούτε 10 μέρες που ξεκίνησε η διαδικασία για την Α Τέλεια άρα απο βδομάδα θα πάω να την κόψω για να είμαι σίγουρος, άμα μπούμε και Γενάρη καλύτερα να τελειώνουμε με αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, TakhsJB είπε Έσπασα τον μοιραίο σχετικά πρόσφατα(8 μήνες) και από ότι είχα ρωτήσει μου είπαν λογικά άοπλος θα βγω απλά μετά την θητεία στα χαρτιά αυτό θα φαίνεται. Μετά όμως θα είναι δύσκολο να με πάρουν σε κάποια προκήρυξη στο δημόσιο για παράδειγμα.. άλλον περιορισμό που έχω ακούσει ότι έχει είναι ότι δεν θα μπορώ να βγάλω διπλώματα μεγαλύτερα από Γ κατηγορίας .. τι άλλους περιορισμούς μπορεί να έχω; Μην ακούς τι σου λέει ο κάθε μπάρμπας, που υπηρέτησε το 80. Το μόνο ζήτημα που υπάρχει είναι με το ι5 ψυχολογικό και τα σώματα ασφαλείας. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TakhsJB είπε Έσπασα τον μοιραίο σχετικά πρόσφατα(8 μήνες) και από ότι είχα ρωτήσει μου είπαν λογικά άοπλος θα βγω απλά μετά την θητεία στα χαρτιά αυτό θα φαίνεται. Μετά όμως θα είναι δύσκολο να με πάρουν σε κάποια προκήρυξη στο δημόσιο για παράδειγμα.. άλλον περιορισμό που έχω ακούσει ότι έχει είναι ότι δεν θα μπορώ να βγάλω διπλώματα μεγαλύτερα από Γ κατηγορίας .. τι άλλους περιορισμούς μπορεί να έχω; στο χαρτι στο τελος δεν φαινεται αν εισαι αοπλος η ενοπλος απο οτι θυμαμαι,γραφει οτι εκπληρωσες τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις αναμεσα σε ι1 και ι4. αυτο που λες για τις προκηρυξεις ειναι αν εχεις παρει χαρτι ι5 μονο. edit: Καλο ειναι ολα αυτα να τα ρωτησεις σε στρατολογια της περιοχης για να σιγουρευτεις,μπορει να εχουν αλλαξει απο το 15 που απολυθηκα εγω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Horn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 πότε καταθέτουμε τα χαρτιά για την μειωμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείς και αφού έχεις ήδη ξεκινήσει τη θητεία σου. Πχ. Προεδρική φρουρά έπρεπε να είσαι ι1 και πλήρους θητείας (9μηνο) Κάποιοι όμως εμφάνισαν τα χαρτιά μετά τον 7ο μήνα οπότε απολύονταν σε λιγότερο από μήνα Προσοχή: δικαιουσαι λιγότερες κανονικές ημέρες άδειας οπότε μην πας εκ του πονηρού να τις πάρεις όλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 50 minutes ago, Δ ΕΣΣΟ said: πότε καταθέτουμε τα χαρτιά για την μειωμένη? Αφού καταταγείς, σε μια Στρατολογική Υπηρεσία. Μπορεί να πάει κι άλλος αντί για σένα, απλώς σε αυτή την περίπτωση φροντισε να γνωρίζει τη μονάδα που υπηρετείς καθώς εκεί θα σταλεί η μειωμένη θητεία μόλις εγκριθεί, για να περαστεί στον φάκελο σου. 1 hour ago, Horn said: στο χαρτι στο τελος δεν φαινεται αν εισαι αοπλος η ενοπλος απο οτι θυμαμαι,γραφει οτι εκπληρωσες τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις αναμεσα σε ι1 και ι4. αυτο που λες για τις προκηρυξεις ειναι αν εχεις παρει χαρτι ι5 μονο. edit: Καλο ειναι ολα αυτα να τα ρωτησεις σε στρατολογια της περιοχης για να σιγουρευτεις,μπορει να εχουν αλλαξει απο το 15 που απολυθηκα εγω. Πράγματι, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες πέρα από το πότε κατατάχθηκες και πότε απολύθηκες - και τις αντίστοιχες μονάδες ασφαλώς. Για να φαίνεται οτιδήποτε επιπλέον, πρέπει να το ζητήσεις ρητώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Αφού καταταγείς, σε μια Στρατολογική Υπηρεσία. Μπορεί να πάει κι άλλος αντί για σένα, απλώς σε αυτή την περίπτωση φροντισε να γνωρίζει τη μονάδα που υπηρετείς καθώς εκεί θα σταλεί η μειωμένη θητεία μόλις εγκριθεί, για να περαστεί στον φάκελο σου. Πράγματι, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες πέρα από το πότε κατατάχθηκες και πότε απολύθηκες - και τις αντίστοιχες μονάδες ασφαλώς. Για να φαίνεται οτιδήποτε επιπλέον, πρέπει να το ζητήσεις ρητώς. Μέσω κεπ? Όταν βγει στο σύστημα ΣΥΠΟ και μονάδα δεν μπορώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, Δ ΕΣΣΟ said: Μέσω κεπ? Όταν βγει στο σύστημα ΣΥΠΟ και μονάδα δεν μπορώ? Όχι, μόνο στη ΣΥ και μετά την κατάταξη. Φυσικά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της θητείας, ωστόσο μη το αφήνεις για το τελευταίο 5ημερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Μετά από πόσες μέρες φτάνουν τα σημειώματα κατάταξης; 1-2 βδομαδες νωριτερα απο την προβλεπομενη ημερα καταταξης... Τι αγχωνεσαι τοσο... καποια στιγμη θα μπεις, δεν το γλιτωνεις... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Archilleo είπε 1-2 βδομαδες νωριτερα απο την προβλεπομενη ημερα καταταξης... Τι αγχωνεσαι τοσο... καποια στιγμη θα μπεις, δεν το γλιτωνεις... 😂 ας το ξανα πώ. Καίγομαι ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις