xxb95 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδη ρε παιδια εβαλαν βυσμα και αλλαξαν τα χαρτια τους απο α για δ εσσο ενω τους ειχαν αλλαξει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, xxb95 said: Δηλαδη ρε παιδια εβαλαν βυσμα και αλλαξαν τα χαρτια τους απο α για δ εσσο ενω τους ειχαν αλλαξει? Δε θα μου έκανε εντύπωση τίποτα σε αυτή τη χώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, xxb95 είπε Δηλαδη ρε παιδια εβαλαν βυσμα και αλλαξαν τα χαρτια τους απο α για δ εσσο ενω τους ειχαν αλλαξει? Το παράξενο που σου φαίνεται ας πούμε? Αφού όλα με βύσμα λειτουργούν σ' αυτή την χώρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Το παράξενο που σου φαίνεται ας πούμε? Αφού όλα με βύσμα λειτουργούν σ' αυτή την χώρα Σαν το στρατο δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Τα τελευταία 10 χρονια. https://www.pagenews.gr/2019/09/14/ellada/auksanetai-i-thiteia-ston-strato/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε https://www.pagenews.gr/2019/09/14/ellada/auksanetai-i-thiteia-ston-strato/ μέχρι να φτάσει στην Βουλή κλπ κλπ θα έχουν απολυθεί άλλες 2 ΕΣΣΟ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε μέχρι να φτάσει στην Βουλή κλπ κλπ θα έχουν απολυθεί άλλες 2 ΕΣΣΟ Καλά, προφανώς και δε θα γίνει αύριο, αλλά φαίνεται ότι ίσως τελικά αυτή τη φορά γίνει. Αν και όντως ακούγεται κάθε φορά που αλλάζει κυβέρνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το εχουν αποφασισει μπορει να μπει και τον επομενο μηνα στην Βουλη η 12μηνη θητεια,αυτο ειναι το ευκολο. Το θεμα ειναι πως το οτι το εγραψε καποιο site δεν σημαινει τιποτα απολυτως,καθε χρονο απο καποιο site εγραφε για αυξηση. Μονο αν ειπωθει απο κυβερνητικο εκπροσωπο επισημως παει προς αυξηση. Απο κει και περα,για να στειλαν κοσμο στην ΕΣΣΟ Α 2020,λογικα ειμαστε σχετικα πληρεις σε στελεχωση οσοι μπαινουμε Δ 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Επίσης μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου όσο πλησιάζει ο καιρός, η το έχετε πάθει και άλλοι; Μην αγχωνεσαι. Ο στρατος πλεον ειναι κολεγιο. Στο λεω εγω που ειμαι ηδη 4 μηνες μεσα. 6 ώρες πριν, Severusvape είπε Μάγκες μου διαβάζω εδώ και μέρες το forum αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον απασχολεί το γεγονός ότι η επόμενη εσσο Ιανουαρίου πρόκειται να φάει 1 χρόνο θητεία. Εδω καλα καλα δεν το εχουν παει στη Βουλη. Ας το πανε πρωτα και βλεπουμε. Καθε χρονο λενε για αλλαγες στο στρατο και ακομα τις φερνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HouZer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν διαψευσθεί και οι τελευταίες φήμες για αύξηση: Quote Διευκρινίσεις για τη στρατιωτική θητεία και το κατά πόσο είναι πιθανό το ενδεχόμενο αύξησής της έδωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε: «Δεν είπα τίποτα τέτοιο (σ.σ. για αύξηση της στρατιωτικής θητείας) στην τοποθέτησή μου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Επομένως, προγραμματικά για το Yπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν υφίσταται ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας». Πηγή Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από HouZer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Καλήσπερα,παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα αρκετό καιρό....έχω τρείς ερωτήσεις... 1ον) Γιατί όσοι μπαίνουν τώρα με τη Δ ΕΣΣΟ μπαίνουν Οκτώβριο και όχι Νοέμβριο όπως λέει μέσα το site της στρατολογίας; 2ον) Εγώ που θέλω οπωσδήποτε να μπώ με την Α ΕΣΣΟ 2020 πρέπει να κόψω την αναβολή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ή αν παω τόσο αργά μπορεί και να με βάλουν Β ΕΣΣΟ; 3ον) Άν η Α ΕΣΣΟ θα ειναι Ιανουάριο ή Φεβρουάριο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε Καλήσπερα,παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα αρκετό καιρό....έχω τρείς ερωτήσεις... 1ον) Γιατί όσοι μπαίνουν τώρα με τη Δ ΕΣΣΟ μπαίνουν Οκτώβριο και όχι Νοέμβριο όπως λέει μέσα το site της στρατολογίας; 2ον) Εγώ που θέλω οπωσδήποτε να μπώ με την Α ΕΣΣΟ 2020 πρέπει να κόψω την αναβολή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ή αν παω τόσο αργά μπορεί και να με βάλουν Β ΕΣΣΟ; 3ον) Άν η Α ΕΣΣΟ θα ειναι Ιανουάριο ή Φεβρουάριο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Ξεκίνησαν ολα λογω των εκλογών με τη Β ΕΣΣΟ που τη φώναξαν νωριτερα ωστε στις εκλογες να εχουν αδεια και να πανε να ψηφίσουν. Πηρε η μπάλα τη Γ και τωρα τη Δ για να μην εχουν πανω απο 4 μηνες διαφορα και πεφτει η δυναμη. Τωρα με τη Α ή θα ισχύσει παλι τη 4μηνο ή επειδη τωρα ειναι υπερπλήρης η Δ ΕΣΣΟ και αλλαζει το ετος μπορει και να σας φωνάξουν την ωρα που πρεπει. Ειλικρινά κανεις δεν ξερει τι ειναι πιο πιθανο. Αν εχεις αποφασισει ο,τι θας πας, κόψε αναβολη το νωριτερο να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Επισης υπολόγισε να μπεις στο διαστημα μεταξύ μεσα Γεναρη με μεσα Φλεβαρη. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Jimmy1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.mark4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Ξεκίνησαν ολα λογω των εκλογών με τη Β ΕΣΣΟ που τη φώναξαν νωριτερα ωστε στις εκλογες να εχουν αδεια και να πανε να ψηφίσουν. Πηρε η μπάλα τη Γ και τωρα τη Δ για να μην εχουν πανω απο 4 μηνες διαφορα και πεφτει η δυναμη. Τωρα με τη Α ή θα ισχύσει παλι τη 4μηνο ή επειδη τωρα ειναι υπερπλήρης η Δ ΕΣΣΟ και αλλαζει το ετος μπορει και να σας φωνάξουν την ωρα που πρεπει. Ειλικρινά κανεις δεν ξερει τι ειναι πιο πιθανο. Αν εχεις αποφασισει ο,τι θας πας, κόψε αναβολη το νωριτερο να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Επισης υπολόγισε να μπεις στο διαστημα μεσα Γεναρη με μεσα Φλεβαρη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Από βδομάδα θα παω να κόψω την αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, chrisxpap είπε Νταξει φαντάζομαι αυτό το ξέρει κ ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να κάνει σοβαρή προετοιμασία μέσα στο στρατό. Αλλά λίγο στις εξόδους λίγο στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει κάτι πιστεύω γίνεται να διαβάσει. 3 ώρες πριν, Horn είπε ειναι και που θα τυχει,μπορει να τυχει σε καποια ευνοικη μοναδα και να καθεται σε ενα γραφειο τα πρωινα και να εχει ησυχια και να μπορει να διαβαζει,αλλα μπορει να τυχει και καπου που θα τον τρεχουν ολη μερα και μετα απο μεσημερι-απογευμα θα ξεκιναει υπηρεσιες Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με βγάλουν ι3 λόγο ορθοπαιδικων προβλημάτων. Εκεί πιστεύω θα είναι πιο χαλαρά και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάβασμα εξάλλου είναι η δεύτερη χρονιά οπότε μία Α προετοιμασία την έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TakhsJB είπε Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με βγάλουν ι3 λόγο ορθοπαιδικων προβλημάτων. Εκεί πιστεύω θα είναι πιο χαλαρά και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάβασμα εξάλλου είναι η δεύτερη χρονιά οπότε μία Α προετοιμασία την έχω! υπαρχει ι3 ενοπλο και ι3 αοπλο,στην περιπτωση που εισαι ενοπλο δεν εχει καμια διαφορα με το ι1 στο πεζικο,δηλαδη κανονικα θα τρως χωσιμο για σκοπιες edit: αν θελεις την δικια μου συμβουλη προσπαθησε να βγεις αοπλο και θα κανεις μονο θαλαμοφυλικι(δηλαδη απλα θα καθεσαι σε ενα γραφειο 2 ωρες και θα τα ξυνεις) αλλα το αοπλο σημαινει κιολας οτι μπορει να σε στειλουν και σε τπτ μαγειρια για αγγαρια(τα μαγειρια ειναι το χειροτερο ειδικα αν εχει και πολλα ατομα το στρατοπεδο) παντως οπως ξαναειπα και πανω ειναι ολα σχετικα σε τι μοναδα θα σε στειλουν,δεν μπορουμε να σου πουμε τιποτα με σιγουρια.αλλα δεν ειναι εφικτο κατα τη γνωμη μου να διαβασεις σε τετοιες συνθηκες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Horn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις