Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα καλησπέρα! Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως εχει αναφερθεί ήδη (αν και έχω διαβάσει καμία 20αρια σελίδες μέχρι τώρα) οπότε ζητάω συγνώμη προκαταβολικά. Πείτε ότι απο Δευτέρα γίνεται ανανέωση στο κατάταξη.μπλαμπλα και δούμε που πάμε, εγώ για να κάνω τις εξετάσεις που ζητούν θα πρέπει να περιμένω να πάρω στα χέρια μου το σημείωμα καταταξης από την αστυνομία το οποίο μπορεί να με καλέσουν να το πάρω και 3 μέρες πριν παρουσιαστώ; Η με το που βγει η ανακοίνωση να καλέσω μετά από 2 3 μέρες στο Α.Τ. της περιοχής μου και να ρωτήσω αν έχει πάει το σημείωμα και να το πάρω ώστε να μην χάνω χρόνο; Επίσης μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου όσο πλησιάζει ο καιρός, η το έχετε πάθει και άλλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Severusvape Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μάγκες μου διαβάζω εδώ και μέρες το forum αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον απασχολεί το γεγονός ότι η επόμενη εσσο Ιανουαρίου πρόκειται να φάει 1 χρόνο θητεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Severusvape είπε Μάγκες μου διαβάζω εδώ και μέρες το forum αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον απασχολεί το γεγονός ότι η επόμενη εσσο Ιανουαρίου πρόκειται να φάει 1 χρόνο θητεία. υπαρχει κατι επισημο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Severusvape είπε Μάγκες μου διαβάζω εδώ και μέρες το forum αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον απασχολεί το γεγονός ότι η επόμενη εσσο Ιανουαρίου πρόκειται να φάει 1 χρόνο θητεία. Τα τελευταία 10 χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 hours ago, Mhtsian Manwlopoulos said: Καλησπέρα καλησπέρα! Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως εχει αναφερθεί ήδη (αν και έχω διαβάσει καμία 20αρια σελίδες μέχρι τώρα) οπότε ζητάω συγνώμη προκαταβολικά. Πείτε ότι απο Δευτέρα γίνεται ανανέωση στο κατάταξη.μπλαμπλα και δούμε που πάμε, εγώ για να κάνω τις εξετάσεις που ζητούν θα πρέπει να περιμένω να πάρω στα χέρια μου το σημείωμα καταταξης από την αστυνομία το οποίο μπορεί να με καλέσουν να το πάρω και 3 μέρες πριν παρουσιαστώ; Η με το που βγει η ανακοίνωση να καλέσω μετά από 2 3 μέρες στο Α.Τ. της περιοχής μου και να ρωτήσω αν έχει πάει το σημείωμα και να το πάρω ώστε να μην χάνω χρόνο; Επίσης μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου όσο πλησιάζει ο καιρός, η το έχετε πάθει και άλλοι; Εγώ όταν ανανεωθεί το σύστημα, θα περάσω από την στρατολογία να ρωτήσω αν μπορούν να μου δώσουν αυτοί το χαρτί πιο νωρίς (που νομίζω ότι μπορούν) για να μην περιμένω τελευταία στιγμή από το ΑΤ όπως λες. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, εγώ προσωπικά όχι δεν έχω χάσει τον ύπνο μου. Παρόλο που το θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου, το βλέπω σαν ένα mini διάλειμμα (τώρα αν θα είναι ευχάριστο ή όχι θα δείξει ) από τις υποχρεώσεις / σχολή κλπ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/9/2019 στις 12:52 ΜΜ, Δ ΕΣΣΟ είπε ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΆΩ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΡΕ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Φιλε, Λιτοχωρο ειμαι και ειναι πολυ χαλαρα κσι απο τα καλυτερα στρατοπεδα. Θα σαρεσει. 7 λεπτά πριν, takatakaros είπε Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, εγώ προσωπικά όχι δεν έχω χάσει τον ύπνο μου. Παρόλο που το θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου, το βλέπω σαν ένα mini διάλειμμα (τώρα αν θα είναι ευχάριστο ή όχι θα δείξει ) από τις υποχρεώσεις / σχολή κλπ 😁 Αν εισαι 9μηνο, θα τρως παρα πολλες απαλεψιες. Δεν ειναι ακριβως μινι διαλειμματακι οπως λες. Μονο λιγακι στα ΣΒΕΝ, ΣΠΕΝ (δλδ τους πρωτους 2 μηνες) περνας καλα και δεν βαριεσαι. Μετα ειναι που δεν παλευεται και ειναι χασιμο χρονου, οταν θα ξεκινησουν οι υπηρεσιες. Υπομονη!!! 5 ώρες πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Πείτε ότι απο Δευτέρα γίνεται ανανέωση στο κατάταξη.μπλαμπλα και δούμε που πάμε, εγώ για να κάνω τις εξετάσεις που ζητούν θα πρέπει να περιμένω να πάρω στα χέρια μου το σημείωμα καταταξης από την αστυνομία το οποίο μπορεί να με καλέσουν να το πάρω και 3 μέρες πριν παρουσιαστώ; Η με το που βγει η ανακοίνωση να καλέσω μετά από 2 3 μέρες στο Α.Τ. της περιοχής μου και να ρωτήσω αν έχει πάει το σημείωμα και να το πάρω ώστε να μην χάνω χρόνο; Επίσης μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου όσο πλησιάζει ο καιρός, η το έχετε πάθει και άλλοι; Το χαρτι καταταξης πηγαινεις και το παιρνεις εσυ απο το Α.Τ.της περιοχης σου καμια βδομαδα περιπου νωριτερα, ισως και παραπανω απο την καταταξη σου. Σου στελνουν μνμ στο κινητο ή στο μειλ, αν εχεις δηλωμενο καποιο, για να πας να το παρεις ή εσυ ή καποιος δικος σου (μανα, πατερας) με την ταυτοτητα του. Μετα πας με το φυλλο καταταξης σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και βγαζεις μια ακτινογραφια θωρακος τσαμπε. Αυτο ειναι ολο. Φιλε, κι εγω ετσι ημουν. Φουλ αγχος και κρυος ιδρωτας, αλλα δεν ειναι καθολου οπως το φανταζομαστε μερικοι. Τιποτα το τρομερο. Θα σαρεσει. Πιστεψε με! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Καλησπέρα καλησπέρα! Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως εχει αναφερθεί ήδη (αν και έχω διαβάσει καμία 20αρια σελίδες μέχρι τώρα) οπότε ζητάω συγνώμη προκαταβολικά. Πείτε ότι απο Δευτέρα γίνεται ανανέωση στο κατάταξη.μπλαμπλα και δούμε που πάμε, εγώ για να κάνω τις εξετάσεις που ζητούν θα πρέπει να περιμένω να πάρω στα χέρια μου το σημείωμα καταταξης από την αστυνομία το οποίο μπορεί να με καλέσουν να το πάρω και 3 μέρες πριν παρουσιαστώ; Η με το που βγει η ανακοίνωση να καλέσω μετά από 2 3 μέρες στο Α.Τ. της περιοχής μου και να ρωτήσω αν έχει πάει το σημείωμα και να το πάρω ώστε να μην χάνω χρόνο; Επίσης μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου όσο πλησιάζει ο καιρός, η το έχετε πάθει και άλλοι; Φιλε δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να ξερεις υπαρχουν πολυ δυσκολοτερα πραγματα στη ζωη για τα οποια θα χασεις τον υπνο σου.Ο στρατος ειδικα ετσι οπως εχει γινει τωρα ειναι σαν διακοπες 9 μηνες θα καθεσαι μετα ξεκινανε τα δυσκολα στη ζωη.Αμα χανεις απο τωρα τον υπνο σου οταν θα μπεις τι θα κανεις που θα πρεπει να κοιμηθεις ακουγοντας 25 διαφορετικα ροχαλητα; Αληθεια τι λετε για ωτοασπιδες στο στρατο;Κανει να παρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Horn είπε Ούτε κατά διαννοια Τόσο δύσκολο είναι; 5 ώρες πριν, chrisxpap είπε Γιατί όχι; Αν κρατήσει άδειες και τις πάρει τότε; Δηλαδή το πρόβλημα βρίσκεται για το αν θα είμαι παρών την περίοδο των εξετάσεων και όχι το ότι θα πάω να δηλώσω συμμετοχή ενώ είμαι στρατό, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, nikosmon είπε Φιλε δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να ξερεις υπαρχουν πολυ δυσκολοτερα πραγματα στη ζωη για τα οποια θα χασεις τον υπνο σου.Ο στρατος ειδικα ετσι οπως εχει γινει τωρα ειναι σαν διακοπες 9 μηνες θα καθεσαι μετα ξεκινανε τα δυσκολα στη ζωη. Αυτο το ειχε πει και ενας λοχαγος καποτε σε καποιον... Να ξερεις οτι μετα αρχιζουν τα δυσκολα που θα κανεις οικογενεια και θα τρεχεις συνεχεια λογω υποχρεωσεων και ευθυνων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, chrisxpap είπε Γιατί όχι; Αν κρατήσει άδειες και τις πάρει τότε; πως θα προετοιμαστει για τις πανελλαδικες? θα διαβαζει στις υπηρεσιες που θα κανει η μεσα στην ημερα που θα του ζαλιζει τα @@ ο καθε καγκουρας εποπ? να παρει αδεια να δωσει εκεινες τις ημερες ειναι το μονο ευκολο το θεμα ειναι πως θα διαβασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nikosmon είπε Φιλε δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να ξερεις υπαρχουν πολυ δυσκολοτερα πραγματα στη ζωη για τα οποια θα χασεις τον υπνο σου.Ο στρατος ειδικα ετσι οπως εχει γινει τωρα ειναι σαν διακοπες 9 μηνες θα καθεσαι μετα ξεκινανε τα δυσκολα στη ζωη.Αμα χανεις απο τωρα τον υπνο σου οταν θα μπεις τι θα κανεις που θα πρεπει να κοιμηθεις ακουγοντας 25 διαφορετικα ροχαλητα; Αληθεια τι λετε για ωτοασπιδες στο στρατο;Κανει να παρουμε 27 ειμαι και τα δύσκολα οπως και για τον καθένα εχουν ξεκινήσει νωρίτερα. Δεν αναφέρομαι στο ότι έχω χασει τον ύπνο μου από το άγχος του πότε θα μπω, πως και πότε θα πάρω το χαρτι, ότι είναι μια καινούργια κατάσταση όλο αυτό, και γενικά έιναι άγχος του πρωτόγνωρου! Ο κολλητός μου που είχε μπει πέρσι είχε πάρει μαζι του, δεν του είπαν κάτι. 2 ώρες πριν, Archilleo είπε Φιλε, Λιτοχωρο ειμαι και ειναι πολυ χαλαρα κσι απο τα καλυτερα στρατοπεδα. Θα σαρεσει. Αν εισαι 9μηνο, θα τρως παρα πολλες απαλεψιες. Δεν ειναι ακριβως μινι διαλειμματακι οπως λες. Μονο λιγακι στα ΣΒΕΝ, ΣΠΕΝ (δλδ τους πρωτους 2 μηνες) περνας καλα και δεν βαριεσαι. Μετα ειναι που δεν παλευεται και ειναι χασιμο χρονου, οταν θα ξεκινησουν οι υπηρεσιες. Υπομονη!!! Το χαρτι καταταξης πηγαινεις και το παιρνεις εσυ απο το Α.Τ.της περιοχης σου καμια βδομαδα περιπου νωριτερα, ισως και παραπανω απο την καταταξη σου. Σου στελνουν μνμ στο κινητο ή στο μειλ, αν εχεις δηλωμενο καποιο, για να πας να το παρεις ή εσυ ή καποιος δικος σου (μανα, πατερας) με την ταυτοτητα του. Μετα πας με το φυλλο καταταξης σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και βγαζεις μια ακτινογραφια θωρακος τσαμπε. Αυτο ειναι ολο. Φιλε, κι εγω ετσι ημουν. Φουλ αγχος και κρυος ιδρωτας, αλλα δεν ειναι καθολου οπως το φανταζομαστε μερικοι. Τιποτα το τρομερο. Θα σαρεσει. Πιστεψε με! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι πως ναι, θα περάσει. Όλα θέμα προσαρμογής είναι μωρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά από πόσες μέρες φτάνουν τα σημειώματα κατάταξης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Horn είπε πως θα προετοιμαστει για τις πανελλαδικες? θα διαβαζει στις υπηρεσιες που θα κανει η μεσα στην ημερα που θα του ζαλιζει τα @@ ο καθε καγκουρας εποπ? να παρει αδεια να δωσει εκεινες τις ημερες ειναι το μονο ευκολο το θεμα ειναι πως θα διαβασει Νταξει φαντάζομαι αυτό το ξέρει κ ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να κάνει σοβαρή προετοιμασία μέσα στο στρατό. Αλλά λίγο στις εξόδους λίγο στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει κάτι πιστεύω γίνεται να διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, chrisxpap είπε Νταξει φαντάζομαι αυτό το ξέρει κ ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να κάνει σοβαρή προετοιμασία μέσα στο στρατό. Αλλά λίγο στις εξόδους λίγο στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει κάτι πιστεύω γίνεται να διαβάσει. ειναι και που θα τυχει,μπορει να τυχει σε καποια ευνοικη μοναδα και να καθεται σε ενα γραφειο τα πρωινα και να εχει ησυχια και να μπορει να διαβαζει,αλλα μπορει να τυχει και καπου που θα τον τρεχουν ολη μερα και μετα απο μεσημερι-απογευμα θα ξεκιναει υπηρεσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Οι στρατέοι άλλωστε είναι γνωστό πόσο της καλής ζωής είναι, λογικό να θεωρουν πως τα δύσκολα είναι όταν κάνεις οικογένεια, δουλεύεις και γενικα είσαι παραγωγικός αντι να κάνεις γοπινγκ. Για αυτό εχουν ιδρυματοποιήσει τις ζωές τους απο τα 18 τους... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις