Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην τα πηγαίνουν αλφαβητικά γιατί εμένα το επώνυμο μου ξεκινάει από Ε, οπότε είναι σχετικά στην αρχή αρα έχουμε ακόμα δρόμο... 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος μου που μίλησε με ΓΕΣ πριν λίγο, του είπαν από Δευτέρα-Τρίτη. Όποιος έχει χρονο ας πάρει να ρωτήσει μήπως ακουστεί και 2η γνώμη 

Επεξ/σία από Δ ΕΣΣΟ
Ξδξχξδ
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anterovgaltis2015 είπε

Δεν λέω για Χίο γενικά το νησι για το στρατοπεδο Γεωργίου Αναστασίου λέω ξερουμε αν ειναι καλα;

Εκεί παρουσιάστηκε ο μικρός μου ο γιος το 2018, μια χαρά ήταν τότε, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι και η ορκωμοσία έγινε στην ταξιαρχία στην πόλη της Χίου. 

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, Δ ΕΣΣΟ said:

Φίλος μου που μίλησε με ΓΕΣ πριν λίγο, του είπαν από Δευτέρα-Τρίτη. Όποιος έχει χρονο ας πάρει να ρωτήσει μήπως ακουστεί και 2η γνώμη 

On 11/09/2019 at 14:53, Δ ΕΣΣΟ said:

Καλησπέρα. Από το ΓΕΣ σημερα:1) Η κατάταξη αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή 10/10, 2)η πρόσκληση αναμένεται τέλη του Σεπτέμβρη το ίδιο και η ανανέωση του συστήματος. Το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε οι ίδιοι για νωρίτερη κλήση είναι προφανής.. 

Πόσο πιστεύουμε το ΓΕΣ μετά απο αυτα; 

Πάντως η στρατολογία της περιοχής μου το πρωί είπε σε φίλο οτι περιμένουν μέσα στην μέρα τα αποτελέσματα. Τώρα βέβαια αφού εχει πάει 2, δεν περιμένω και πολλά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HouZer είπε

Πόσο πιστεύουμε το ΓΕΣ μετά απο αυτα; 

Πάντως η στρατολογία της περιοχής μου το πρωί είπε σε φίλο οτι περιμένουν μέσα στην μέρα τα αποτελέσματα. Τώρα βέβαια αφού εχει πάει 2, δεν περιμένω και πολλά.

Το πιο τραγικό είναι ότι η εγκύκλιος υπογράφτηκε την Τρίτη στις 10/10 και αυτοί στο ΓΕΣ στις 11 έλεγαν δεν ξέρουν. Ειλικρινά, απ το κακο στο χειρότερο αυτό το κράτος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως γινεται να εχουν παρει ατομα τα οποια εκοψαν μετα τις 25 Ιουλιου ενω εβγαλαν ανακοινωση οτι δε θα τους παρουν.Παρεπιπτόντως εμένα με πήγαν για Α εσσο του 2020 ενώ έκοψα στις 26 Ιουλίου ξέροντας,όταν την έκοψα,οτι είμαι μέσα στις ημερομηνίες που ανέφεραν τότε(μέχρι και 31 Ιουλίου δλδ).Γενικά κάνουν ότι θέλουν,αλλά δε μπορώ να βλέπω να παιρνουν ατομα μετα τις 25,αναιρει την ανακοίνωση με τις ημερομηνίες,είναι σαν να διάλεξαν στη τυχη,δε ξερω τι να πω Ελλαδιστάν

Επεξ/σία από thanoz13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanoz13 είπε

πως γινεται να εχουν παρει ατομα τα οποια εκοψαν μετα τις 25 Ιουλιου ενω εβγαλαν ανακοινωση οτι δε θα τους παρουν.Παρεπιπτόντως εμένα με πήγαν για Α εσσο του 2020 ενώ έκοψα στις 26 Ιουλίου ξέροντας,όταν την έκοψα,οτι είμαι μέσα στις ημερομηνίες που ανέφεραν τότε(μέχρι και 31 Ιουλίου δλδ).Γενικά κάνουν ότι θέλουν,αλαλ δε μ ποορώ να βλέπω να παιρνουν ατομα μετα τις 25,αναιρει την ανακοίνψση με τις ημερομηίες,είναι σαν να διάλεξαν στη τυχη,δε ξερω τι να πω Ελλαδιστάν

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις?

τι να ρωτήσω ακριβώς αφού υποτίθεται οτι αυτοματα κοβεσαι μετα τις 25 συμφωνα με την ανακοινωση,τουλαχιστον αυτο καταλαβα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanoz13 είπε

τι να ρωτήσω ακριβώς αφού υποτίθεται οτι αυτοματα κοβεσαι μετα τις 25 συμφωνα με την ανακοινωση,τουλαχιστον αυτο καταλαβα

Να ρωτήσεις γιατί κόπηκες εσύ που την έκοψες στις 26 και γτ πήραν κάποιον πχ που την έσπασε στις 27

Δημοσ.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι πηραν στη τυχη,δε ξερω αν εβαλαν καποιο βισμα και το παιζουν ιστορια οτι τους πηραν(θελω να πιστευω πως οχι),εστειλα μια αιτηση για να με παρουν τωρα και απλα περιμενω μηπως και...δε νομιζω να μπορω να κανω κατι αλλο

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanoz13 είπε

αυτο που καταλαβα ειναι οτι πηραν στη τυχη,δε ξερω αν εβαλαν καποιο βισμα και το παιζουν ιστορια οτι τους πηραν(θελω να πιστευω πως οχι),εστειλα μια αιτηση για να με παρουν τωρα και απλα περιμενω μηπως και...δε νομιζω να μπορω να κανω κατι αλλο

Φιλε καμια τυχη δεν επαιξε ρολο η απαντηση ειναι απλουστατη:Βυσματα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosmon είπε

Φιλε καμια τυχη δεν επαιξε ρολο η απαντηση ειναι απλουστατη:Βυσματα

Άρα όσοι είπαν από εδώ μέσα ότι τους πήραν μετά τις 25 Ιουλίου,έβαλαν βίσμα,μάλιστα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε

Βγήκε και αυτό: http://www.army.gr/el/anakoinoseis-typoy/katataxi-sto-strato-xiras-tin-2019-desso

Αντε τωρα να ανανεώσουν το katataxi γιατι εχω βαρεθει να το βλεπω μισο ολη μερα...

έχω κάνει κοντά στις 1000-1100 ανανεώσεις απ την ωρα που ξυπνησα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...