zanskou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, babble tribe είπε Καλησπέρα πρόκειται να ξεκινήσω διδακτορικό και μπορώ να προσκομίσω χαρτί δυσλεξίας (από δημόσιο νοσοκομείο) το οποίο και μου δίνει παράταση αναβολής μέχρι και τα 33! Να φανταστώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα το διδακτορικό να έχει διάρκεια 5 χρόνια και όχι 3 σωστά? Επίσης η αναβολή που είχα τώρα μέχρι τα 28 δεν συνοδεύτηκε με χαρτί δυσλεξίας μιας που και η διάγνωση έγινε όταν ενηλικιώθηκα θα έχουν κάποιο πρόβλημα αν επικαλεστώ την δυσλεξίας τώρα ; Ευχαριστώ. Σορρυ αν φανεί άκομψη η ερώτηση αλλά η δυσλεξία (την οποία σέβομαι και δεν αμφισβητώ) δεν θα σε εμποδίσει να πιάσεις όπλο και να κάνεις υπηρεσίες στα 33, αλλά τώρα είναι τόσο σημαντική που θα σου δώσει αναβολή;
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Την ακτινογραφία θα πάμε να την κάνουμε με το σημείωμα κατάταξης, ή μπορούμε πχ και αύριο?
christakos07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε η κοινότητα του ινσομνια βεβαιώνει ότι οι σημερινοί πίνακες δεν έχουν καμία σχέση με το που θα παρουσιαστούμε; Επίσης, αν έχεις βεβαιωμένο πρόβλημα υγείας(χρόνιο), είναι αναγκαία η ακτινογραφία; Θα προσκομιστει αναλυτικό ιστορικό του προβλήματος,γνωματεύσεις απο μεγάλα δημόσια νοσοκομεία κτλ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07
nikosmon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Την ακτινογραφία θα πάμε να την κάνουμε με το σημείωμα κατάταξης, ή μπορούμε πχ και αύριο? Με το σημείωμα
Ieromnimon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Έχουμε κάποια ενημέρωση πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα?
takatakaros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, Ieromnimon said: Έχουμε κάποια ενημέρωση πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα? Λογικά αύριο αλλιώς από Δευτέρα.
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Ieromnimon είπε Έχουμε κάποια ενημέρωση πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα? Λογικά αφού βγήκε προχθές η εγκύκλιος είμαστε σε αναμονή αύριο-Δευτέρα.
nikosmon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί καιρό. Σκέφτομαι όταν θα έρθει το κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων να πάρει άτομα να δηλώσω.Αλλά έχω τις εξής 3 αμφιβολίες(και κυρίως την 3η): 1)Ο βασικός λόγος που θέλω να δηλώσω ε.δ. είναι επειδή είμαι γενικά άτομο πολύ δραστήριο που σιχαίνομαι απίστευτα να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα.Μ αρέσουν πολύ τα αθλήματα το τρέξιμο,κλπ και γουστάρω όλα αυτά που ακούω για αναρριχήσεις,πορείες στα βουνά,χειμερινή διαβίωση,κλπ. Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα; Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση στις ε.δ; Γιατί τώρα τελευταία μου έχουν πει πολλοί ότι απλά ρίχνουν πολλές βολές και κατά τα άλλα φουλ αγγαρείες και σκοπιές.Αν είναι έτσι δεν θα θελα να δηλώσω γι αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζετε. 2)Πηγαίνεις όπου δηλώνεις ή όπου θέλουν αυτοί σε στέλνουν; Εγώ θέλω να δηλώσω λοκ νάουσα,ρεντίνα και μετά αλεξιπτωτιστές αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι παίζει να σε στέλνουν απλά όπου είναι πιο κοντά στο σπίτι σου και επειδή είμαι από Θεσσαλία φοβάμαι ότι θα με στείλουν πεζοναύτες στο Βόλο. 3)Και τώρα το σημαντικότερο.Τι άτομα πηγαίνουν κυρίως στις ε.δ.; Εγώ είμαι 23 χρονών απόφοιτος πανεπιστημίου και ετοιμάζομαι για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό του χρόνου.Και το λέω αυτό όχι γιατί υποννοώ ότι όποιος δεν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου δεν είναι καλός χαρακτήρας ή κάτι τέτοιο(αλίμονο έχω γνωρίσει παιδιά χωρίς μόρφωση που ήταν τα καλύτερα παιδιά και μορφωμένους που ήταν για σκότωμα) αλλά ανησυχώ ότι δεν θα βρω άτομα στην ηλικία μου και στα ενδιαφέροντα μου να ταιριάξω και να κάνω παρέα να πούμε δυο πράγματα.Είναι φουλ στους 18χρονους; Είναι όλοι οι γνωστοί στρατόκαυλοι; Εγώ προσωπικά νιώθω τιμή να υπηρετήσω στις ε.δ αλλά οκ δεν είμαι και από αυτούς που γουστάρουν να φωνάζουν γ@@ώ την Τουρκία και πάμε να πάρουμε την Πόλη.Το ότι θα υπάρχουν τέτοιοι είναι σίγουρο και δεν με πειράζει(άλλωστε παντού θα υπάρχουν) αλλά φοβάμαι μην είναι όλοι έτσι. Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ
anterovgaltis2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Για πείτε γνώμη για Χίο... Τι παίζει;
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, anterovgaltis2015 είπε Για πείτε γνώμη για Χίο... Τι παίζει; Φοβερό νησί 1
thanoz13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 γνώμη για Γιαννενα? Στις 6/9/2019 στις 6:12 ΜΜ, Μάκαρος είπε Μπορειτε να κανετε αιτηση στη στρατολογια της περιοχης σας για να μπειτε με την επομενη ΕΣΣΟ. (Προτακτος νομιζω λεγεται) Βεβαια δεν σημαινει οτι θα γινει δεκτη αλλα δεν χανεται τπτ να το δοκιμασετε. την έκανα,ξέρεις πότε θα πάρω κάποια απάντηση και άν θα την πάρω?
leonkoum Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί καιρό. Σκέφτομαι όταν θα έρθει το κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων να πάρει άτομα να δηλώσω.Αλλά έχω τις εξής 3 αμφιβολίες(και κυρίως την 3η): 1)Ο βασικός λόγος που θέλω να δηλώσω ε.δ. είναι επειδή είμαι γενικά άτομο πολύ δραστήριο που σιχαίνομαι απίστευτα να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα.Μ αρέσουν πολύ τα αθλήματα το τρέξιμο,κλπ και γουστάρω όλα αυτά που ακούω για αναρριχήσεις,πορείες στα βουνά,χειμερινή διαβίωση,κλπ. Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα; Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση στις ε.δ; Γιατί τώρα τελευταία μου έχουν πει πολλοί ότι απλά ρίχνουν πολλές βολές και κατά τα άλλα φουλ αγγαρείες και σκοπιές.Αν είναι έτσι δεν θα θελα να δηλώσω γι αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζετε. 2)Πηγαίνεις όπου δηλώνεις ή όπου θέλουν αυτοί σε στέλνουν; Εγώ θέλω να δηλώσω λοκ νάουσα,ρεντίνα και μετά αλεξιπτωτιστές αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι παίζει να σε στέλνουν απλά όπου είναι πιο κοντά στο σπίτι σου και επειδή είμαι από Θεσσαλία φοβάμαι ότι θα με στείλουν πεζοναύτες στο Βόλο. 3)Και τώρα το σημαντικότερο.Τι άτομα πηγαίνουν κυρίως στις ε.δ.; Εγώ είμαι 23 χρονών απόφοιτος πανεπιστημίου και ετοιμάζομαι για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό του χρόνου.Και το λέω αυτό όχι γιατί υποννοώ ότι όποιος δεν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου δεν είναι καλός χαρακτήρας ή κάτι τέτοιο(αλίμονο έχω γνωρίσει παιδιά χωρίς μόρφωση που ήταν τα καλύτερα παιδιά και μορφωμένους που ήταν για σκότωμα) αλλά ανησυχώ ότι δεν θα βρω άτομα στην ηλικία μου και στα ενδιαφέροντα μου να ταιριάξω και να κάνω παρέα να πούμε δυο πράγματα.Είναι φουλ στους 18χρονους; Είναι όλοι οι γνωστοί στρατόκαυλοι; Εγώ προσωπικά νιώθω τιμή να υπηρετήσω στις ε.δ αλλά οκ δεν είμαι και από αυτούς που γουστάρουν να φωνάζουν γ@@ώ την Τουρκία και πάμε να πάρουμε την Πόλη.Το ότι θα υπάρχουν τέτοιοι είναι σίγουρο και δεν με πειράζει(άλλωστε παντού θα υπάρχουν) αλλά φοβάμαι μην είναι όλοι έτσι. Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ Νομιζεις οτι θα πας κατασκηνωση? Νομιζεις οτι θα κανεις 'αθλοπαιδιες'? Νομιζεις οτι θα κανεις ..' εξτριμ σπορ'? Νομιζεις οτι θα κανεις ελευθερο καμπινγκ? Απο ολα εχει ο μπαχτσες, αναλογα στην μοναδα, τα ατομα, τον διοικητη και την εποχη που θα πεσεις... Οι 'ειδικες δυναμεις' ΔΕΝ ειναι θεμα 'γυμνασμενων κορμιων'..ειναι θεμα ΘΕΛΗΣΗΣ, το σωμα ακομα και σε αυτες τις ηλικιες χτιζεται η αποφασηστικοτητα και το τσαγανο οχι! 'Η τοχεις ή δεν τοχεις.. Γιαυτο και θα δεις γυμνασμενα παιδια με σωματαρες και επιδοσεις (στα γυναστηρια..) να βαζουν τα κλαματα με το παραμικρο και να κλατερνουν, γιατι οι περισσοτεροι σε διαβεβαιωνω ειναι απλα 'καλομαθημενα μαμοθρευτα ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!!) Θα δεις και θα καταλαβεις οτι ολα ειναι θεμα 'μυαλου' και πολυ δευτερευοντος σωματικων προσοντνων Παλια τα πραματα ηταν πολυ 'σκληροτερα', τωρα ειναι -σχεδον- 'παιδικη χαρα'. Μην εχεις την εντυπωση οτι θα γινεις κατι μεταξυ SAS & Navy SEALs.. Tρεξιμο (κυριολεκτικως & μεταφορικως) πολυ θα χεις στην αρχη απο τους υπαξιωματικους και -ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΕΔΩ- απο τους 'παλιους' (εννιαμηνη θητεια ολη και ολη και θεωρουν τους εαυτους τους ..'παλιους' στο τετραμηνο..((!)) ) & αν εισαι τυχερος σε τιποτα πλωτα και το σκοινι.. Φυσικα και θα πας οπου θελουν αυτοι εκτος και αν εχεις 'βυσμα'.. Παλια στο μονο που σε ρωτουσαν ηταν εαν ηθελες να πας ΕΛΔΥΚ. Για τα αλεξιπτωτα θα σε ρωτησουν & θα χρειαστει επιπλεον εξετασεις. Καθε καρυδιας καρυδι θα βρεις...και χρυσα παιδια και κωλοπαιδα και τσογλανακια και στρατοκαυλους και εθνικια και 'πιθικια' και στοκους και κολλημενους και απλα..ηλιθιους. Μην νομιζεις οτι επειδη εχεις ενα κωλοπτυχιο θα εισαι και κατι.... Αλλα ολοκιολο 9 μηνες πατε, σιγα το πραγμα! Καλη 'βολτα'..... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από leonkoum
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί καιρό. Σκέφτομαι όταν θα έρθει το κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων να πάρει άτομα να δηλώσω.Αλλά έχω τις εξής 3 αμφιβολίες(και κυρίως την 3η): 1)Ο βασικός λόγος που θέλω να δηλώσω ε.δ. είναι επειδή είμαι γενικά άτομο πολύ δραστήριο που σιχαίνομαι απίστευτα να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα.Μ αρέσουν πολύ τα αθλήματα το τρέξιμο,κλπ και γουστάρω όλα αυτά που ακούω για αναρριχήσεις,πορείες στα βουνά,χειμερινή διαβίωση,κλπ. Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα; Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση στις ε.δ; Γιατί τώρα τελευταία μου έχουν πει πολλοί ότι απλά ρίχνουν πολλές βολές και κατά τα άλλα φουλ αγγαρείες και σκοπιές.Αν είναι έτσι δεν θα θελα να δηλώσω γι αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζετε. 2)Πηγαίνεις όπου δηλώνεις ή όπου θέλουν αυτοί σε στέλνουν; Εγώ θέλω να δηλώσω λοκ νάουσα,ρεντίνα και μετά αλεξιπτωτιστές αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι παίζει να σε στέλνουν απλά όπου είναι πιο κοντά στο σπίτι σου και επειδή είμαι από Θεσσαλία φοβάμαι ότι θα με στείλουν πεζοναύτες στο Βόλο. 3)Και τώρα το σημαντικότερο.Τι άτομα πηγαίνουν κυρίως στις ε.δ.; Εγώ είμαι 23 χρονών απόφοιτος πανεπιστημίου και ετοιμάζομαι για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό του χρόνου.Και το λέω αυτό όχι γιατί υποννοώ ότι όποιος δεν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου δεν είναι καλός χαρακτήρας ή κάτι τέτοιο(αλίμονο έχω γνωρίσει παιδιά χωρίς μόρφωση που ήταν τα καλύτερα παιδιά και μορφωμένους που ήταν για σκότωμα) αλλά ανησυχώ ότι δεν θα βρω άτομα στην ηλικία μου και στα ενδιαφέροντα μου να ταιριάξω και να κάνω παρέα να πούμε δυο πράγματα.Είναι φουλ στους 18χρονους; Είναι όλοι οι γνωστοί στρατόκαυλοι; Εγώ προσωπικά νιώθω τιμή να υπηρετήσω στις ε.δ αλλά οκ δεν είμαι και από αυτούς που γουστάρουν να φωνάζουν γ@@ώ την Τουρκία και πάμε να πάρουμε την Πόλη.Το ότι θα υπάρχουν τέτοιοι είναι σίγουρο και δεν με πειράζει(άλλωστε παντού θα υπάρχουν) αλλά φοβάμαι μην είναι όλοι έτσι. Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ 1) Πεζοναύτες είναι πεζικό πολυτελείας. Έχει κάποια υποτυπώδη εκπαίδευση αλλά απο τη βασική και μετά σχεδόν τίποτα. Σίγουρα δε θα γίνεις έτοιμος για Αφγανισταν. 2) Όπου δηλώσεις, εφόσον βέβαια δηλώσεις μάχιμη μονάδα ή νησί κλπ. 3) Πολύ σοβαρός προβληματισμός. Πιστεύω εξαρτάται κι απο τις σειρές αλλά γενικά μη περιμένεις να βρεις άτομα να μιλάς για ακαδημαϊκά θέματα κλπ. Δεν είναι σα το Μηχανικό π.χ. που μαζεύει πτυχιούχους. Θα έχει και 18χρονους στρατόκαυλους, θα έχει και όσους το μεγαλύτερο κατόρθωμα στη ζωή τους είναι οι ΕΔ, θα έχει κι όσους θέλουν να γίνουν σεκιουριτάδες, ειδικοί φρουροί etc. Για να βρεις πτυχιουχο θα πρέπει να το έχει κι αυτός λίγο καύλα να πάει ειδικές. Καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για πιο πρωτόγονες καταστάσεις...
nikosmon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, leonkoum είπε Νομιζεις οτι θα πας κατασκηνωση? Νομιζεις οτι θα κανεις 'αθλοπαιδιες'? Νομιζεις οτι θα κανεις ..' εξτριμ σπορ'? Νομιζεις οτι θα κανεις ελευθερο καμπινγκ? Απο ολα εχει ο μπαχτσες, αναλογα στην μοναδα, τα ατομα, τον διοικητη και την εποχη που θα πεσεις... Οι 'ειδικες δυναμεις' ΔΕΝ ειναι θεμα 'γυμνασμενων κορμιων'..ειναι θεμα ΘΕΛΗΣΗΣ, το σωμα ακομα και σε αυτες τις ηλικιες χτιζεται η αποφασηστικοτητα και το τσαγανο οχι! 'Η τοχεις ή δεν τοχεις.. Γιαυτο και θα δεις γυμνασμενα παιδια με σωματαρες και επιδοσεις (στα γυναστηρια..) να βαζουν τα κλαματα με το παραμικρο και να κλατερνουν, γιατι οι περισσοτεροι σε διαβεβαιωνω ειναι απλα 'καλομαθημενα μαμοθρευτα ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!!) Θα δεις και θα καταλαβεις οτι ολα ειναι θεμα 'μυαλου' και πολυ δευτερευοντος σωματικων προσοντνων Παλια τα πραματα ηταν πολυ 'σκληροτερα', τωρα ειναι -σχεδον- 'παιδικη χαρα'. Μην εχεις την εντυπωση οτι θα γινεις κατι μεταξυ SAS & Navy SEALs.. Tρεξιμο (κυριολεκτικως & μεταφορικως) πολυ θα χεις στην αρχη απο τους υπαξιωματικους και -ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΕΔΩ- απο τους 'παλιους' (εννιαμηνη θητεια ολη και ολη και θεωρουν τους εαυτους τους ..'παλιους' στο τετραμηνο..((!)) ) & αν εισαι τυχερος σε τιποτα πλωτα και το σκοινι.. Φυσικα και θα πας οπου θελουν αυτοι εκτος και αν εχεις 'βυσμα'.. Παλια στο μονο που σε ρωτουσαν ηταν εαν ηθελες να πας ΕΛΔΥΚ. Για τα αλεξιπτωτα θα σε ρωτησουν & θα χρειαστει επιπλεον εξετασεις. Καθε καρυδιας καρυδι θα βρεις...και χρυσα παιδια και κωλοπαιδα και τσογλανακια και στρατοκαυλους και εθνικια και 'πιθικια' και στοκους και κολλημενους και απλα..ηλιθιους. Μην νομιζεις οτι επειδη εχεις ενα κωλοπτυχιο θα εισαι και κατι.... Αλλα ολοκιολο 9 μηνες πατε, σιγα το πραγμα! Καλη 'βολτα'..... Πρωτον εννοειται ξερω οτι δεν ειναι ουτε κατασκηνωση ουτε xtreme sports, εννοειται οτι ξερω τον ψυχολογικο πολεμο που σου κανουν και τα καψονια και δεν ειπα οτι θελω να τα γλυτωσω αυτα εννοειται οτι ειμαι ετοιμος να τα περασω απλα ρωτησα αν τουλαχιστον υπαρχουν ολα αυτα που ανεφερα(το τρεξιμο,η γυμναστικη,στιβος μαχης κλπ).Δευτερον δεν ειπα οτι με το πτυχιο μου ειμαι κατι ουτε οτι θα με σεβονται(γνωριζω απο φιλους μου που εχουν υπηρετησει ποια ειναι η κατασταση που επικρατει στο στρατο οτι αυτοι που πανε μπροστα ειναι μονο τα βυσματα και κανεις αλλος) απλα ρωτησα αν θα ειμαι σαν τη μυγα μες στο γαλα και δεν θα βρισκω κανενα ατομο της ηλικιας μου.Τριτον για το θεμα του που θα σε πανε εχω ακουσει αλλους να λενε οτι σε στελνουν οπου θελουν αλλους οτι σε πανε στο πιο κοντινο και αλλους οτι σε πανε εκει που δηλωνεις.Αν καποιος γνωριζει σιγουρα ας μου πει να ξερω.
anterovgaltis2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Φοβερό νησί Δεν λέω για Χίο γενικά το νησι για το στρατοπεδο Γεωργίου Αναστασίου λέω ξερουμε αν ειναι καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις