Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Και πόσο καιρό διαρκεί το ΣΠΕΝ (όπου μετά από αυτό παίρνουμε την μετάθεση)? 

Ίδια διάρκεια με την βασική εκπαίδευση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΆΩ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΡΕ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

οταν θα τελειωσεις στην εκπαιδευση και θα φυγεις απο εκει σχεδον σιγουρα θα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που εφυγες. μια χαρα  ειναι, σχεδον σε οποια μοναδα του στρατοπεδου και θα πας θα κανεις τις καλυτερες μερες της θητειας σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ειδικοτητα σου ερχεται με το χαρτι καταταξης σου ? Και αν ναι,μπορει να αλλαξει απτην στιγμη που παρουσιαστεις και επειτα ?

Επεξ/σία από Alastor192

23 ώρες πριν, takatakaros είπε

Και για αυτή τη δωρεάν πρώτη μετακίνηση πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσω το εισιτήριο της μετακίνησης; 

Ναι πρέπει να πας στο φριυραρχειο της περιοχής σου 

• Like 1

2 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Η ειδικοτητα σου ερχεται με το χαρτι καταταξης σου ? Και αν ναι,μπορει να αλλαξει απτην στιγμη που παρουσιαστεις και επειτα ?

Με το φύλλο πορείας μετά την ορκομωσια 

Nα ρωτήσω ρε παιδιά, κανονικά εμένα η αναβολή μου έχει λήξει από φέτος την άνοιξη αλλά μπαίνοντας από τότε στο site μου λέει
'' Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. '' 
Στο τηλέφωνο που παίρνω στη στρατολογική υπηρεσία δε το σηκώνει κανείς οπότε μόλις βρω χρόνο θα περάσω αλλά ως τότε έχει κανείς καμία εμπειρία για το πότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, adversus είπε

Nα ρωτήσω ρε παιδιά, κανονικά εμένα η αναβολή μου έχει λήξει από φέτος την άνοιξη αλλά μπαίνοντας από τότε στο site μου λέει
'' Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. '' 
Στο τηλέφωνο που παίρνω στη στρατολογική υπηρεσία δε το σηκώνει κανείς οπότε μόλις βρω χρόνο θα περάσω αλλά ως τότε έχει κανείς καμία εμπειρία για το πότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Έμενα με θυμήθηκαν 1 χρόνο αφού είχε λήξει η αναβολή. :P

Επεξ/σία από giorgos4ever

2 λεπτά πριν, Γιωρ είπε

ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια. είμαι για Δ εσσο τον οκτομβρη που είδατε για πίνακες κτλπ που θα παρουσιάστουμε 

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΝΩΗ6-ΖΧΘ  και πατας ληψη αρχειου στο pdf

Καλησπέρα πρόκειται να ξεκινήσω διδακτορικό και μπορώ να προσκομίσω χαρτί δυσλεξίας (από δημόσιο νοσοκομείο) το οποίο και μου δίνει παράταση αναβολής μέχρι και τα 33! Να φανταστώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα το διδακτορικό να έχει διάρκεια 5 χρόνια και όχι 3 σωστά? Επίσης η αναβολή που είχα τώρα μέχρι τα 28 δεν συνοδεύτηκε με χαρτί δυσλεξίας μιας που και η διάγνωση έγινε όταν ενηλικιώθηκα θα έχουν κάποιο πρόβλημα αν επικαλεστώ την δυσλεξίας τώρα ; Ευχαριστώ.

• Like 1

3 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Έμενα με θυμήθηκαν 1 χρόνο αφού είχε λήξει η αναβολή. :P

Άρα συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...