Asevastos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 βδομάδες απ΄ότι λέγεται online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, Asevastos said: 3 βδομάδες απ΄ότι λέγεται online. Άρα 2-3 εβδομάδες μέχρι την ορκομωσία + 3 εβδομάδες ΣΠΕΝ, αν τα κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι έτσι κατάλαβα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μπαινουμε -> ΣΒΕΝ -> 1/11 ορκωμοσία -> 10 μέρες άδεια ορκωμοσίας -> ΣΠΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, takatakaros είπε Και πόσο καιρό διαρκεί το ΣΠΕΝ (όπου μετά από αυτό παίρνουμε την μετάθεση)? Ίδια διάρκεια με την βασική εκπαίδευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_rt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΆΩ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΡΕ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ οταν θα τελειωσεις στην εκπαιδευση και θα φυγεις απο εκει σχεδον σιγουρα θα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που εφυγες. μια χαρα ειναι, σχεδον σε οποια μοναδα του στρατοπεδου και θα πας θα κανεις τις καλυτερες μερες της θητειας σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ειδικοτητα σου ερχεται με το χαρτι καταταξης σου ? Και αν ναι,μπορει να αλλαξει απτην στιγμη που παρουσιαστεις και επειτα ? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Alastor192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, takatakaros είπε Και για αυτή τη δωρεάν πρώτη μετακίνηση πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσω το εισιτήριο της μετακίνησης; Ναι πρέπει να πας στο φριυραρχειο της περιοχής σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Alastor192 είπε Η ειδικοτητα σου ερχεται με το χαρτι καταταξης σου ? Και αν ναι,μπορει να αλλαξει απτην στιγμη που παρουσιαστεις και επειτα ? Με το φύλλο πορείας μετά την ορκομωσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Nα ρωτήσω ρε παιδιά, κανονικά εμένα η αναβολή μου έχει λήξει από φέτος την άνοιξη αλλά μπαίνοντας από τότε στο site μου λέει '' Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. '' Στο τηλέφωνο που παίρνω στη στρατολογική υπηρεσία δε το σηκώνει κανείς οπότε μόλις βρω χρόνο θα περάσω αλλά ως τότε έχει κανείς καμία εμπειρία για το πότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, adversus είπε Nα ρωτήσω ρε παιδιά, κανονικά εμένα η αναβολή μου έχει λήξει από φέτος την άνοιξη αλλά μπαίνοντας από τότε στο site μου λέει '' Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. '' Στο τηλέφωνο που παίρνω στη στρατολογική υπηρεσία δε το σηκώνει κανείς οπότε μόλις βρω χρόνο θα περάσω αλλά ως τότε έχει κανείς καμία εμπειρία για το πότε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Έμενα με θυμήθηκαν 1 χρόνο αφού είχε λήξει η αναβολή. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιωρ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια. είμαι για Δ εσσο τον οκτομβρη που είδατε για πίνακες κτλπ που θα παρουσιάστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelas13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιωρ είπε ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια. είμαι για Δ εσσο τον οκτομβρη που είδατε για πίνακες κτλπ που θα παρουσιάστουμε https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΝΩΗ6-ΖΧΘ και πατας ληψη αρχειου στο pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babble tribe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα πρόκειται να ξεκινήσω διδακτορικό και μπορώ να προσκομίσω χαρτί δυσλεξίας (από δημόσιο νοσοκομείο) το οποίο και μου δίνει παράταση αναβολής μέχρι και τα 33! Να φανταστώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα το διδακτορικό να έχει διάρκεια 5 χρόνια και όχι 3 σωστά? Επίσης η αναβολή που είχα τώρα μέχρι τα 28 δεν συνοδεύτηκε με χαρτί δυσλεξίας μιας που και η διάγνωση έγινε όταν ενηλικιώθηκα θα έχουν κάποιο πρόβλημα αν επικαλεστώ την δυσλεξίας τώρα ; Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, giorgos4ever είπε Έμενα με θυμήθηκαν 1 χρόνο αφού είχε λήξει η αναβολή. Άρα συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις