Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Εγώ μάλλον Αεροπορία Στρατού στην Λάρισα την 1η μέρα. Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά 😁

Μαζί σου. Ξέρει κανείς όμως τι σκατά κάνουμε στην ΑΣ; Υπάρχει περίπτωση να μας μοιράσουν σε άλλα σώματα εκεί;

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skerzos είπε

Κανείς για Σουφλί? Τι γλώσσα μιλάνε εκεί?

Γκατζολίτικα, θα τα μάθεις κι εσύ. Εσωθερμικά πάρε από τώρα για να μην κλαις αργότερα. 

Δημοσ.

Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosmon είπε

Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο.

Μετά από πόσο καιρό από την εγκύκλιο σου βγήκε το οριστικό μέρος?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosmon είπε

ΜΑΚΑΡΙ

4 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Τι είχες δηλώσει βασικά; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Μα Ξάνθη και Κομοτηνή, είναι στον ίδιο πίνακα.

Δημοσ.

3-4 μερες μετα την εγκυκλιο νομιζω ειχε βγει οριστικα.Κομοτηνη ειχα δηλωσει.Ειναι στον ιδιο πινακα η ξανθη και η κομοτηνη αλλα εχει διαχωριστικο στη μεση αλλους λεει για ξανθη και αλλους για κομοτηνη.

Δημοσ.

Παιδια επειδη βλεπω διαφορετικες ημερομηνιες παρευρεσης για διαφορετικες ειδικοτητες,τις ειδικοτητες δηλαδη θα τις γνωριζουμε ηδη με το που ερθει το χαρτι καταταξης? Νομιζα επρεπε να πας εκει για να σε χωρισουν αναλογως

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Για όποιον έχει "μέσο", σε ποια χρονική φάση γίνεται η μετάθεση; Μετά τα ΣΥΠΟ;

Αμα εχεις μεσο ξερεις ηδη το ΣΥΠΟ και μπαινεις κοντα στη μοναδα που θες ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...