takatakaros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ μάλλον Αεροπορία Στρατού στην Λάρισα την 1η μέρα. Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά 😁
hmmy92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος πως βγαίνουν τα συμπεράσματα?
Aris St Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, takatakaros είπε Εγώ μάλλον Αεροπορία Στρατού στην Λάρισα την 1η μέρα. Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά 😁 Μαζί σου. Ξέρει κανείς όμως τι σκατά κάνουμε στην ΑΣ; Υπάρχει περίπτωση να μας μοιράσουν σε άλλα σώματα εκεί; 1
Skerzos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Κανείς για Σουφλί? Τι γλώσσα μιλάνε εκεί?
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Skerzos είπε Κανείς για Σουφλί? Τι γλώσσα μιλάνε εκεί? Τέρμα Θεού αρχες Αλλάχ 😂😂😂
lightsout Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Skerzos είπε Κανείς για Σουφλί? Τι γλώσσα μιλάνε εκεί? Γκατζολίτικα, θα τα μάθεις κι εσύ. Εσωθερμικά πάρε από τώρα για να μην κλαις αργότερα.
nikosmon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο. 2
Ieromnimon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, nikosmon είπε Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο. Μετά από πόσο καιρό από την εγκύκλιο σου βγήκε το οριστικό μέρος?
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο. ΜΑΚΑΡΙ 4 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο. Τι είχες δηλώσει βασικά;
christakos07 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια δε θελω να σας το χαλασω αλλα αυτος ο πινακας παιζει να ειναι οτι να ναι .Τον ιουλιο που μου ηρθε για γ εσσο ο πινακας εβγαζε οτι παω ή λαρισα ή ξανθη(οπως και τωρα) αλλα τελικα μου ηρθε για κομοτηνη. Μην το παιρνετε δεδομενο. Μα Ξάνθη και Κομοτηνή, είναι στον ίδιο πίνακα.
Asevastos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Σε αυτόν τον πίνακα. Μπορεί σε αυτόν της δικιάς του ΕΣΣΟ να μην ήταν. 1
nikosmon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3-4 μερες μετα την εγκυκλιο νομιζω ειχε βγει οριστικα.Κομοτηνη ειχα δηλωσει.Ειναι στον ιδιο πινακα η ξανθη και η κομοτηνη αλλα εχει διαχωριστικο στη μεση αλλους λεει για ξανθη και αλλους για κομοτηνη.
Asevastos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Για όποιον έχει "μέσο", σε ποια χρονική φάση γίνεται η μετάθεση; Μετά τα ΣΥΠΟ; 1
Alastor192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια επειδη βλεπω διαφορετικες ημερομηνιες παρευρεσης για διαφορετικες ειδικοτητες,τις ειδικοτητες δηλαδη θα τις γνωριζουμε ηδη με το που ερθει το χαρτι καταταξης? Νομιζα επρεπε να πας εκει για να σε χωρισουν αναλογως
Jimmy1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Asevastos είπε Για όποιον έχει "μέσο", σε ποια χρονική φάση γίνεται η μετάθεση; Μετά τα ΣΥΠΟ; Αμα εχεις μεσο ξερεις ηδη το ΣΥΠΟ και μπαινεις κοντα στη μοναδα που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις