Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας, μετα απο 2 αναβολες για κοινωνικους λογους μου παν οτι ειναι να μπω οκτωβρη. Ομως εγω θελω να παρω απαλλαγη Ι5 (εχω ηδη χαρτι απο γιατρο). Το προβλημα μου ειναι οτι μενω εξωτερικο και ερχομαι Ελλαδα για 10 μερες στα τελη σεπτεμβρη. Θα μπορεσω να καταφερω τιποτα εκεινο το διαστημα ωστε να γλυτωσω το προστιμο για ανυποτακτους?

Επεξ/σία από Andy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα. Από το ΓΕΣ σημερα:1) Η κατάταξη αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή 10/10, 2)η πρόσκληση αναμένεται τέλη του Σεπτέμβρη το ίδιο και η ανανέωση του συστήματος. Το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε οι ίδιοι για νωρίτερη κλήση είναι προφανής.. 

• Confused 2

25 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Καλησπέρα. Από το ΓΕΣ σημερα:1) Η κατάταξη αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή 10/10, 2)η πρόσκληση αναμένεται τέλη του Σεπτέμβρη το ίδιο και η ανανέωση του συστήματος. Το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε οι ίδιοι για νωρίτερη κλήση είναι προφανής.. 

Δλδ ποτε υπολογιζουμε το σημειωμα αν ειναι ετσι;

Μόλις τώρα, Jimmy1 είπε

Δλδ ποτε υπολογιζουμε το σημειωμα αν ειναι ετσι;

Ε αν ισχύουν αυτά που μου είπαν έως και την τελευταία.. Ασχέτως αν πρέπει να πας στου διαόλου το κέρατο 

1 λεπτό πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Ε αν ισχύουν αυτά που μου είπαν έως και την τελευταία.. Ασχέτως αν πρέπει να πας στου διαόλου το κέρατο 

Πφφφφφ... Πως γινεται σε ολες τις προηγουμενες ΕΣΣΟ τετοιες μερες να μαθαινουν και τωρα να παει τοσο αργα;; Ελπιζω να κανουν λιγο πιο γρηγορα απο αυτο που ειπαν! 

1 λεπτό πριν, Asevastos είπε

Τι εννοείς τελευταία; Σήμερα σημείωμα αύριο μπαίνω;

Αδερφέ, ότι είπαν από το ΓΕΣ σου λέω. Μακάρι να σηκωθούμε αύριο και να βγει η πρόσκληση. Τι να σου πω 

• Sad 1

Παιδια καλησπερα, 

Μπαινω Οκτωβρη κι απο αυτα πιυ γραφονται εδω γιατι εγω προσπαθησα να επικοινωνησω με την στρστολογια αλλα δεν το σηκωσαν ειναι τα εξης : α) Πρωτα θα βγει η προκηρυξη τελη σεπτεμβρη και μετα θα μαθουμε που θα παμε ? β) ποτε θα προλαβουμε δηλαδη να κανουμε ακτινογραφιες με το χαρτι που θα μας ερθει ? Ή ερχεται πιο νωρις το χαρτι στρατευσης ? 

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω:

1)αν η ακτινογραφία θωρακος που πρέπει να κάνουμε είναι δωρεάν εάν πάμε με το χαρτί (όταν το πάρουμε) σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο

2)αν δικαιούμαστε δωρεάν το πρώτο εισιτήριο για εκεί που πρέπει να παρουσιαστούμε (σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν είναι, αν πάμε εκεί είτε με τραίνο, είτε με λεωφορείο, είτε με αεροπλάνο) και αν πρέπει να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη διαδικασία. 

22 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω:

1)αν η ακτινογραφία θωρακος που πρέπει να κάνουμε είναι δωρεάν εάν πάμε με το χαρτί (όταν το πάρουμε) σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο

2)αν δικαιούμαστε δωρεάν το πρώτο εισιτήριο για εκεί που πρέπει να παρουσιαστούμε (σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν είναι, αν πάμε εκεί είτε με τραίνο, είτε με λεωφορείο, είτε με αεροπλάνο) και αν πρέπει να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη διαδικασία. 

1) Ναι είναι δωρέαν σε όλα τα δημόσια και στρατιωτικά νοσοκομεία. Καλύτερα πριν πας να κάνεις ένα τηλέφωνο για ώρες λειτουργίας κτλ

2) Δικαιούσαι δωρεάν πρώτη μετακίνηση άλλα όχι με μέσο της επιλογής σου. Η στρατολογία θα καθορίσει το μέσο που θα χρησιμοποιήσεις και αυτό θα είναι προφανώς το πιο φθηνό.

• Like 1
  • Thanks 1

13 minutes ago, hynofu said:

1) Ναι είναι δωρέαν σε όλα τα δημόσια και στρατιωτικά νοσοκομεία. Καλύτερα πριν πας να κάνεις ένα τηλέφωνο για ώρες λειτουργίας κτλ

2) Δικαιούσαι δωρεάν πρώτη μετακίνηση άλλα όχι με μέσο της επιλογής σου. Η στρατολογία θα καθορίσει το μέσο που θα χρησιμοποιήσεις και αυτό θα είναι προφανώς το πιο φθηνό.

Και για αυτή τη δωρεάν πρώτη μετακίνηση πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσω το εισιτήριο της μετακίνησης; 

Παιδιά τι κούρεμα επιτρέπεται στο στρατό; Πόσοι πόντοι στα πάνω και πόσοι στα πλαινά; Και είναι ίδιοι οι κανονισμοί για όλα τα σώματα και για ειδικές δυνάμεις;

Με τα ΜΜΜ στην Αθήνα και τους φαντάρους τι ισχύει; Δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση; Μπορούν να βγάλουν αντίστοιχη κάρτα όπως οι άνεργοι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...