anterovgaltis2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mclein² είπε https://athens.indymedia.org/post/1558368/ Στην 2η φωτογραφία φαίνεται ο Στρατιωτικός Αριθμός αλλά και τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν! Νομίζω δεν είναι και πολύ νόμιμο να φαίνονται τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν λόγω προσωπικών δεδομένων! Ο ΣΑ μπορεί να είναι δικός σου και να μην έχεις θέμα! Δεν το παίζω έξυπνος απλά νομίζω ότι δεν επιτρέπεται! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από anterovgaltis2015
mclein² Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, anterovgaltis2015 είπε Στην 2η φωτογραφία φαίνεται ο Στρατιωτικός Αριθμός αλλά και τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν! Νομίζω δεν είναι και πολύ νόμιμο να φαίνονται τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν λόγω προσωπικών δεδομένων! Ο ΣΑ μπορεί να είναι δικός σου και να μην έχεις θέμα! Δεν το παίζω έξυπνος απλά νομίζω ότι δεν επιτρέπεται! απο google search ειναι οι φωτογραφιες.
anterovgaltis2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Τότε μια χαρά!! Να ρωτήσω υπάρχει κάπου κάποια λίστα με το τι μπορούμε να πάρουμε ακριβώς;
Fortwths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, anterovgaltis2015 είπε Τότε μια χαρά!! Να ρωτήσω υπάρχει κάπου κάποια λίστα με το τι μπορούμε να πάρουμε ακριβώς; Εχει διαφορα βιντεο στο youtube απο παιδια που πήγαν και προσφατα. Αμα γραψεις τι να παρω στο στρατο θα στα βγαλει, για να δεις περιπου.
Jimmy1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μηπως εχει ρωτησει κανεις τη στρατολογια ποτε θα βγουν; Βαρεθηκα να κοιταω καθε μερα... 1
Γιωρ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Μηπως εχει ρωτησει κανεις τη στρατολογια ποτε θα βγουν; Βαρεθηκα να κοιταω καθε μερα... και εγώ το ίδιο ρε φίλε βαρέθηκα να περιμένω
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε Μηπως εχει ρωτησει κανεις τη στρατολογια ποτε θα βγουν; Βαρεθηκα να κοιταω καθε μερα... Από το ΥΠΕΘΑ εξαρτάται ποτέ θα εκδοσει την πρόσκληση..
panos.mark4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 8. Έχω ήδη κατανεμηθεί για να υπηρετήσω τη θητεία μου σε συγκεκριμένο Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατό Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό). Μπορώ να ζητήσω να υπηρετήσω τη θητεία μου σε άλλον Κλάδο από εκείνον που αρχικά κατανεμήθηκα; Μπορείς να ζητήσεις μόνο εάν έχεις ειδικά προσόντα και γνώσεις που απαιτούνται για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Κλάδου στον οποίο επιθυμείς να υπηρετήσεις. Στην περίπτωση αυτή, το αίτημά σου θα εξεταστεί από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Εφόσον όμως είσαι πτυχιούχος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού μεταφέρεσαι στο Πολεμικό Ναυτικό, αυτεπάγγελτα, από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ). Ομοίως, αν είσαι πτυχιούχος χειριστής αεροπλάνων και ελικοπτέρων της Σχολής Πολιτικής Αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α) ή άλλης σχολής του εσωτερικού ή του εξωτερικού, εγκεκριμένης ή αναγνωρισμένης αντίστοιχα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, μεταφέρεσαι αντίστοιχα στην Πολεμική Αεροπορία και στον Στρατό Ξηράς, εφόσον δεν είχες κατανεμηθεί στους κλάδους αυτούς, κατόπιν αιτήματός σου, που υποβάλεις στην αρμόδια ΣΥ. Και ρωτώ εγώ,όταν αποφοιτήσω απ τη σχολή πιλότων και μπω στρατό (τον Φλεβάρη λογικά) ξέρει κανείς αν θα μου αλλάξουν σώμα (απο στρατό ξηράς να με πάνε αεροπορία) και τι ειδικότητα πιθανόν να έχω?
tilted54 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή δεν έχω καταλάβει, το σύστημα τώρα πώς είναι? Πας σε ένα απο τα κέντρα πχ Θήβα ή Λαμία, για ρούχα εξοπλισμό κλπ και την επόμενη μέρα σε στέλνουν σε μονάδα, όπου κάνεις εκεί εκπαίδευση και μετα θητεία κανονικά? Μπορεί δηλαδή κάποιος με γερό βύσμα να πάει πχ εθνική άμυνα απο την 2η μέρα στρατού?
MadPax Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε Εφόσον όμως είσαι πτυχιούχος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού μεταφέρεσαι στο Πολεμικό Ναυτικό, αυτεπάγγελτα, από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ). Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό και αν το κάνουν. Είμαι πτυχιούχος ΑΕΝ Μηχανικών και εργάζομαι και ως μηχανικός πλοίων, υπηρέτησα όμως ως στρατιώτης πυροβολικού το 1989 στη Χίο και στη Λήμνο. Ομοίως και ο μεγάλος μου γιος απόφοιτος ΑΕΝ Σύρου Πλοιάρχων και υπηρέτησε στο πυροβολικό Θήβα, Νέα Πέραμο και Έβρο.
panos.mark4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, MadPax είπε Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό και αν το κάνουν. Είμαι πτυχιούχος ΑΕΝ Μηχανικών και εργάζομαι και ως μηχανικός πλοίων, υπηρέτησα όμως ως στρατιώτης πυροβολικού το 1989 στη Χίο και στη Λήμνο. Ομοίως και ο μεγάλος μου γιος απόφοιτος ΑΕΝ Σύρου Πλοιάρχων και υπηρέτησε στο πυροβολικό Θήβα, Νέα Πέραμο και Έβρο. Αυτό βγήκε τώρα σαν απόφαση το 2015 νομίζω. 1
george_rt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, tilted54 είπε Επειδή δεν έχω καταλάβει, το σύστημα τώρα πώς είναι? Πας σε ένα απο τα κέντρα πχ Θήβα ή Λαμία, για ρούχα εξοπλισμό κλπ και την επόμενη μέρα σε στέλνουν σε μονάδα, όπου κάνεις εκεί εκπαίδευση και μετα θητεία κανονικά? Μπορεί δηλαδή κάποιος με γερό βύσμα να πάει πχ εθνική άμυνα απο την 2η μέρα στρατού? Πρώτα Σ.ΥΠ.Ο οπου παιρνεις ρουχα σε καταγραφουν κλπ, μετα πηγαινεις στη μοναδα οπου θα κανεις σχολειο βασικης εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων (ΣΒΕΝ) για 3 εβδομαδες, μετα 10 ημερες αδεια και μετα 3 εβδομαδες ΣΠΕΝ. Μετα τα ΣΠΕΝ μπαινεις σε μοναδα οπου μπορεις να μεινεις και μονιμα Να ρωτησω κατι ασχετο με την καταταξη, γνωριζει κανεις αν το Συνταγμα σαν σχηματισμος(πρεπει να ειναι λιγο πιο κατω απο ταξιαρχια) εχει ΓΕΠ;
Asevastos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είσαι σίγουρος; Αφού καταργήθηκαν τα Κέντρα Εκπαίδευσης... Νομίζω πας ΣΥΠΟ για λίγες μέρες και μετά κατευθείαν στη μονάδα σου όπου και κάνεις την εκπαίδευση και όλα τα άλλα μέχρι να απολυθείς. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Asevastos
Gatilaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Το Ι5 για τους φιλους που ρωτησαν δεν φαινεται πουθενα.Απλα φαινονται εκπληρωμενες οι στρατιωτικες υποχρεωσεις.Στα σωματα ασφαλειας,απ'οσο γνωριζω,παιζει ρολο το Ι του στρατου.Επισης λογω οτι αποτελει ευαισθητο προσωπικο δεδομενο δεν μπορει να εχει ο καθενας προσβαση σε τετοια πληροφορια.
ForeignOffice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, george_rt είπε Πρώτα Σ.ΥΠ.Ο οπου παιρνεις ρουχα σε καταγραφουν κλπ, μετα πηγαινεις στη μοναδα οπου θα κανεις σχολειο βασικης εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων (ΣΒΕΝ) για 3 εβδομαδες, μετα 10 ημερες αδεια και μετα 3 εβδομαδες ΣΠΕΝ. Μετα τα ΣΠΕΝ μπαινεις σε μοναδα οπου μπορεις να μεινεις και μονιμα Να ρωτησω κατι ασχετο με την καταταξη, γνωριζει κανεις αν το Συνταγμα σαν σχηματισμος(πρεπει να ειναι λιγο πιο κατω απο ταξιαρχια) εχει ΓΕΠ; Ταξιαρχίες και μεραρχίες έχουν γεπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις