Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, AllNatural είπε

Μάλλον επειδή είσαι Νοέμβρη δεν έχει βγει απλά ακόμα η κατάταξη σου επειδή προς το παρόν βγαίνει για την εσσο του σεπτεμβριου. Φαντάζομαι θα ανανεωθεί η καρτέλα σου στην στρατολογία όταν γίνει η κατάταξη. 

Ευχαριστώ για την απάντηση.Η καρτέλα μου δείχνει ακόμα ότι έχω αναβολή όμως.Δεν δείχνει καν ότι είναι να μπω Νοέμβρη.Ενώ σε φίλο που κόψαμε την αναβολή ίδια μέρα,μετά απο μερικές μέρες του έβγαλε για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου..Και μιλάμε για ακριβώς ένα μήνα από τότε που έκοψα την αναβολή

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, salonika91 είπε

Στην στρατολογια ρωτησες?

Αύριο πρωί θα πάω στη Στρατολογία της Λάρισας (Δεν ανήκω σε αυτή) .Τηλέφωνα έχω κάνει ούτε εγώ πόσα.Και σε άλλες στρατολογίες.Κανείς δε το σήκωσε

Δημοσ.

Τοτε ναι καλου κακου πηγαινε απο καποιο στρατολογικο κεντρο, δεν εχει σημασια αν ανηκεις ή οχι ολα εξυπηρετουν τους παντες.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AllNatural είπε

Τοτε ναι καλου κακου πηγαινε απο καποιο στρατολογικο κεντρο, δεν εχει σημασια αν ανηκεις ή οχι ολα εξυπηρετουν τους παντες.

Ευχαριστω.Θα ενημερωσω...

Δημοσ.

Έχω αναβολή μέχρι το 2020 από σχολή που δεν τελείωσα ποτέ, τελείωσα όμως το 17 από κολλέγιο που αναγνωρίζεται (επαγγελματικά, όχι ακαδημαϊκά) σαν πτυχίο πανεπιστημίου από δικατσα και εργαζομαι απο πριν τελειώσω.

Θα πάω για Ι5. Μπορώ να την διακόψω τώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία του Ι5 που θέλει 3 χρόνια περίπου ή να περιμένω να λήξει;

Θα έχω θέματα με πρόστιμα κλπ λόγω του ότι δεν τελειώσα την σχολή που μου έδωσε την αναβολή (ήμουν 2 έτη περίπου, μετά την παράτησα);

Σε ποιον επίσημο φορέα θα μπορούσα να απευθυνθώ για αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ :P

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Elmago1925 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ.Επειδή για την ώρα δεν μπορώ να πάρω επίσημη απάντηση σας γράφω την περίπτωση μου να μου πείτε τη πιστεύετε.Έκοψα την αναβολή 30/7 με σκοπό να παρουσιαστώ το Νοέμβριο.Μέχρι σήμερα η κατάσταση μου στο stratologia.gr δείχνει ότι έχω αναβολή.Και άρχισα να ψάχνομαι.Είδα οτι ο ΣΑ μου είναι 205 άρα ΣΥ Δυτικής Ελλάδας-Πάτρα και για κάποιο λόγο που εδώ και πολύ ώρα δε μπορώ να καταλάβω,η υπάλληλος στο ΚΕΠ έστειλε τα χαρτιά της αναβολής μου στη ΣΥ Πελοποννήσου-Τρίπολη.Ψυλλιάζομαι ότι γιαυτό δείχνει ότι έχω ακόμα αναβολή,δηλαδή τα χαρτιά μου στάλθηκαν σε λάθος ΣΥ άρα η αναβολή που έχω στα χέρια μου θεωρείται άκυρη(;)Υ.Τι έχετε να πείτε;Και αν υπήρξε παρόμοια περίπτωση σε κάποιον απο εσάς τι κάνατε; (Μένω Λάρισα και τα ΚΕΠ είναι κλειστά σήμερα το απόγευμα γιατί έχει αναπόδες μέρες με ανοιχτή αγορά εδώ η πόλη σε περίπτωση που κάποιος αναρωτηθεί γιατί δεν πάω να ρωτήσω)

Παραθέτω εδώ λοιπόν την τελικη κατάταξη της υπόθεσης.Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τη στρατολογία Λάρισας.Επικοινώνησαν οι ίδιοι με τη ΣΥ Δυτικής Ελλάδας και επιβεβαιώθηκε ότι τα χαρτιά μου δεν πήγαν ποτέ εκεί,άρα επιβεβαιώθηκα και εγώ.Μου είπαν να παω στο ΚΕΠ που έκοψα την αναβολή μιας και κρατάνε αρχείο,όπως και έγινε.Η υπάλληλος (πέρα βρέχει και αυτή) κατευθείαν με έστειλε στον προϋστάμενο ο οποίος είναι εξαιρετικός.Καταρχάς τρελάθηκε με το ότι η υπάλληλος αυθαίρετα έστειλε τα χαρτιά μου σε άλλω ΣΥ.Συγκεκριμένα,εκείνη είδε οτι το μητρώο μου ειναι στο Μουζάκι Πύργου και είπε θα τα στείλω Τρίπολη.Τι Πάτρα τι Τρίπολη ένα τσιγάρο δρόμος.Με τα πολλά,το αίτημα διακοπής αναβολής ξαναστάλθηκε στη σωστή ΣΥ.Έχω επιβαβαιώσει ήδη ότι το παρέλαβαν και μπαίνω Νοέμβρη με γκολ στο 95.Στο τέλος μάλιστα τους έδειξα και πως θα μπαίνουν να βλέπουν τον ΑΣΜ ώστε τα χαρτιά να στέλνονται σωστά.Αυτά τα ολίγα,τέλος καλό όλα καλά.Εύχομαι να μη περάσει κανείς αυτή τη διαδικασία στο μέλλον

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Καλησπέρα,υπάρχει κάποιος να γνωρίζει κάτι;

Γνωρίζει κάποιος κάτι; Καλησπέρα

IMG_20180831_210225.jpg

Επεξ/σία από Mariosx77
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Elmago1925 είπε

Παραθέτω εδώ λοιπόν την τελικη κατάταξη της υπόθεσης.Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τη στρατολογία Λάρισας.Επικοινώνησαν οι ίδιοι με τη ΣΥ Δυτικής Ελλάδας και επιβεβαιώθηκε ότι τα χαρτιά μου δεν πήγαν ποτέ εκεί,άρα επιβεβαιώθηκα και εγώ.Μου είπαν να παω στο ΚΕΠ που έκοψα την αναβολή μιας και κρατάνε αρχείο,όπως και έγινε.Η υπάλληλος (πέρα βρέχει και αυτή) κατευθείαν με έστειλε στον προϋστάμενο ο οποίος είναι εξαιρετικός.Καταρχάς τρελάθηκε με το ότι η υπάλληλος αυθαίρετα έστειλε τα χαρτιά μου σε άλλω ΣΥ.Συγκεκριμένα,εκείνη είδε οτι το μητρώο μου ειναι στο Μουζάκι Πύργου και είπε θα τα στείλω Τρίπολη.Τι Πάτρα τι Τρίπολη ένα τσιγάρο δρόμος.Με τα πολλά,το αίτημα διακοπής αναβολής ξαναστάλθηκε στη σωστή ΣΥ.Έχω επιβαβαιώσει ήδη ότι το παρέλαβαν και μπαίνω Νοέμβρη με γκολ στο 95.Στο τέλος μάλιστα τους έδειξα και πως θα μπαίνουν να βλέπουν τον ΑΣΜ ώστε τα χαρτιά να στέλνονται σωστά.Αυτά τα ολίγα,τέλος καλό όλα καλά.Εύχομαι να μη περάσει κανείς αυτή τη διαδικασία στο μέλλον

Η αιτηση αναβολης φαινεται οτι εγινε σημερα η στις 30 ιουλιου?Στο λεω γιατι αυτη η εσσο εχει πολλες κομμενες αναβολες και οι τελευταιοι μπορει να πανε για γεναρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Tronis20 είπε

Η αιτηση αναβολης φαινεται οτι εγινε σημερα η στις 30 ιουλιου?Στο λεω γιατι αυτη η εσσο εχει πολλες κομμενες αναβολες και οι τελευταιοι μπορει να πανε για γεναρη...

30 Ιουλίου 100%.Μου το είπαν και απο τη στρατολογία πριν πάω στο ΚΕΠ να μη γίνει νέο αίτημα αλλά το ήδη υπάρχον να σταλεί εκεί που πρέπει.Το χα και εγώ στο νου μου γιατί και πέρυσι έγινε το ίδιο,αν θυμάμαι καλά μπήκαν Νοέμβρη όσοι την έκοψαν πριν τις 22 Αυγούστου

Επεξ/σία από Elmago1925
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2018 στις 12:24 ΜΜ, tolhc1234 είπε

Έχω αναβολή μέχρι το 2020 από σχολή που δεν τελείωσα ποτέ, τελείωσα όμως το 17 από κολλέγιο που αναγνωρίζεται (επαγγελματικά, όχι ακαδημαϊκά) σαν πτυχίο πανεπιστημίου από δικατσα και εργαζομαι απο πριν τελειώσω.

Θα πάω για Ι5. Μπορώ να την διακόψω τώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία του Ι5 που θέλει 3 χρόνια περίπου ή να περιμένω να λήξει;

Θα έχω θέματα με πρόστιμα κλπ λόγω του ότι δεν τελειώσα την σχολή που μου έδωσε την αναβολή (ήμουν 2 έτη περίπου, μετά την παράτησα);

Σε ποιον επίσημο φορέα θα μπορούσα να απευθυνθώ για αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ :P

Όχι. Από τη στιγμή που τελείωσες κάτι (κολλέγιο) δεν έχεις θέμα. Όταν θα πας να σπάσεις την αναβολή, θα πας το χαρτί του Κολλεγίου και καθάρισες. Αλλά και τίποτα να μην είχες τελειώσει και απλά να κ@λοβαρούσες, θα σου ρίξουν 1 μήνα φυλακή (δηλαδή υπηρετείς +1 μήνα) ο οποίος θα είναι εξαγοράσιμος προς 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Κλαιν μαιν. Πληρώνεις και δεν υπηρετείς τον μήνα.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.

Παρουσιαζομαι τον Σεπτεμβριο με την Ε' ΕΣΣΟ. Θα ηθελα να ρωτησω αν θελω να ζητησω αδεια για εξωτερικο για τον Νοεμβριο ποτε θα πρεπει να την ζητησω? Ισχυει οτι πρεπει 2 μηνες πριν καθως εχει μεγαλη διαδικασια? Ευχαριστω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Caiden είπε

Παρουσιαζομαι τον Σεπτεμβριο με την Ε' ΕΣΣΟ. Θα ηθελα να ρωτησω αν θελω να ζητησω αδεια για εξωτερικο για τον Νοεμβριο ποτε θα πρεπει να την ζητησω? Ισχυει οτι πρεπει 2 μηνες πριν καθως εχει μεγαλη διαδικασια? Ευχαριστω

Δύσκολη υπόθεση η άδεια εξωτερικού εχει μεγαλη διαδικασια όντως..   Δεν ξέρω και πότε ξεκινάει η ΕΣΣΟ σου τα σπεν και πότε τα τελειώνει.. Λογικά τέλη Οκτωβρίου τελειώνετε σπεν..  Δύσκολη άδεια αλλά ζητά την από την μονάδα σου όταν πας την δεύτερη μέρα της κατάταξης.. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...