Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Σε άτομα που ξέρω, δεν τους αναφέρουν καν πότε είναι υπόχρεοι κατάταξης ενώ έσπασαν την αναβολή, σε άλλους το άλλαξαν από Δ σε Α. ΤΙ ΣΤΟΝ Π@@@@Ο ΔΊΝΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΜΊΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την Δ εσσο ή εσσο Σεπτεμβρίου που λεγαμε καποτε ειναι κλασσικο το κολπο. Επειδη ξεμένουν απο κοσμο το καλοκαίρι βγαζουν μια φημη ραδιο αρβυλα περι θητείας κλπ βαζουν και προθεσμιες πλακωνονται ολοι και κοβουν αναβολες και μετα αφου ειναι υπερπληρης τους σπανε σε αλλες εσσο η ακυρα στρατόπεδα αναλογα τη ζητηση.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Με την Δ εσσο ή εσσο Σεπτεμβρίου που λεγαμε καποτε ειναι κλασσικο το κολπο. Επειδη ξεμένουν απο κοσμο το καλοκαίρι βγαζουν μια φημη ραδιο αρβυλα περι θητείας κλπ βαζουν και προθεσμιες πλακωνονται ολοι και κοβουν αναβολες και μετα αφου ειναι υπερπληρης τους σπανε σε αλλες εσσο η ακυρα στρατόπεδα αναλογα τη ζητηση.

Εφόσον ξέρουν ότι το καλοκαίρι δεν θα έχουν κόσμο γτ να μην βγάλουν αυτή την φήμη πριν το καλοκαίρι για να έχουν κόσμο και το καλοκαίρι :3 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Εφόσον ξέρουν ότι το καλοκαίρι δεν θα έχουν κόσμο γτ να μην βγάλουν αυτή την φήμη πριν το καλοκαίρι για να έχουν κόσμο και το καλοκαίρι :3 

Γιατι το καλοκαίρι δεν δουλευουν ουτε οι ιδιοι. Ειναι τυχαιο που εδω και χρονια καθε Σεπτέμβριο λενε και καλα οτι θα κανουν τη θητεία 12μηνη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jimmy1 είπε

29/07

Εγω ευτυχως ειμαι οκ... την ιδια μερα ειχαμε παει εγω πρωι αυτος προς το μεσημερι...

και εγώ 29/7 πριν τις 9 το πρωί. Πλάκα θα είχε να με πέταξαν φεβρουάριο επειδή άργησα λίγα λεπτά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, abcd1234 είπε

και εγώ 29/7 πριν τις 9 το πρωί. Πλάκα θα είχε να με πέταξαν φεβρουάριο επειδή άργησα λίγα λεπτά.

εε τσέκαρε αδερφέ και πες μας

Δημοσ.
43 minutes ago, abcd1234 said:

Δε ξέρω αν έχει κάποια σημασία, αλλά από περιέργεια. Για να κόψεις την αναβολή πήγες στο ΚΕΠ ή την έκοψες κατευθείαν από Στρατολογική Υπηρεσία; Έλεγα μήπως αν πήγες στο ΚΕΠ καθυστέρησε να πάει το αίτημα και να εγκριθεί από την στρατολογία κλπ, που δε το νομίζω. Όπως και να χει σίγουρα πολύ κακή η όλη φάση... Τουλάχιστον θα έπρεπε να ενημερώσουν όταν έκοβες την αναβολή ότι λόγω του πολύ κόσμου υπήρχε περίπτωση να σας αλλάξουν, για να είστε τουλάχιστον προετοιμασμένοι... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Δε ξέρω αν έχει κάποια σημασία, αλλά από περιέργεια. Για να κόψεις την αναβολή πήγες στο ΚΕΠ ή την έκοψες κατευθείαν από Στρατολογική Υπηρεσία; Έλεγα μήπως αν πήγες στο ΚΕΠ καθυστέρησε να πάει το αίτημα και να εγκριθεί από την στρατολογία κλπ, που δε το νομίζω. Όπως και να χει σίγουρα πολύ κακή η όλη φάση... Τουλάχιστον θα έπρεπε να ενημερώσουν όταν έκοβες την αναβολή ότι λόγω του πολύ κόσμου υπήρχε περίπτωση να σας αλλάξουν, για να είστε τουλάχιστον προετοιμασμένοι... 

εγώ μέσω ΚΕΠ το έκανα και την επομένη μ είχαν ήδη κατατάξει στην Δ

22 λεπτά πριν, Turbani είπε

Και εγω Φεβρουαριο...οχι ρε μαλακα.Τωρα τι;

πότε την έσπασες?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

εγώ μέσω ΚΕΠ το έκανα και την επομένη μ είχαν ήδη κατατάξει στην Δ

πότε την έσπασες?

Γυρω στα τελη Ιουλιου δεν θυμαμαι ακριβως.25-26;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Turbani είπε

Γυρω στα τελη Ιουλιου δεν θυμαμαι ακριβως.25-26;

Απ ότι έχουμε καταλάβει όλοι όσοι την έσπασαν τέλη έχουν πρόβλημα με την ημερομηνία

Δημοσ.

Έχω ένα φιλαράκι που θα παρουσιαστεί στρατό.αυτος είναι ολυμπιονίκης έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια πανευρωπαϊκό και παγκόσμια τουρνουά taekwondo όπως πχ στο Serbia open g1 και ήταν στους 3 καλύτερους.Τι ακριβώς δικαιούται γιατί σαφώς  ποιανεται ως ολυμπιονίκης και έχει συμμετοχές σε παγκόσμια τουρνουά?Κάτι άκουσα ότι για αυτούς αφού ορκίζονται παρουσιάζονται μια φορά τον μήνα στο στρατόπεδο δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται είναι κάτω των 20 ετών.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Απ ότι έχουμε καταλάβει όλοι όσοι την έσπασαν τέλη έχουν πρόβλημα με την ημερομηνία

Φιλος που εκοψε αναβολη μαζι μου ιδια μερα( ενα χρονο μεγαλυτερος) ειναι για Δ’.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε

Έχω ένα φιλαράκι που θα παρουσιαστεί στρατό.αυτος είναι ολυμπιονίκης έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια πανευρωπαϊκό και παγκόσμια τουρνουά taekwondo όπως πχ στο Serbia open g1 και ήταν στους 3 καλύτερους.Τι ακριβώς δικαιούται γιατί σαφώς  ποιανεται ως ολυμπιονίκης και έχει συμμετοχές σε παγκόσμια τουρνουά?Κάτι άκουσα ότι για αυτούς αφού ορκίζονται παρουσιάζονται μια φορά τον μήνα στο στρατόπεδο δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται είναι κάτω των 20 ετών.

φιλε μου ολυμπιονικης αφου δεν πηραμε μεταλλιο στους ολυμπιακους του 2016 και το παλικαρι τοτε ηταν 15 χρονων  δεν μπορει να ειναι οπως καταλαβαινεις. τα κριτηρια για τους αθλητες νομιζω ειναι  αρκετα αυστηρα. αν ο φιλος σου ειναι αθλητης της εθνικης ελλαδος τοτε να παρει να ρωτησει στην ομοσπονδια ταεκβοντο μπας και γινεται τιποτα. αλλιως κανονικος 9μηνος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...