giorgos4ever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, FatCap είπε Έχει κανένας να μου προτείνει καμία πίο "μάχιμη" μονάδα από Αλεξίπτωτα...... ΕΔ, Κύπρος 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλημέρες, μου ήρθε μετάθεση για 96 μα/απ στη Χίο. Ξέρεις κανείς πως είναι τα πράγματα εκεί; επίσης είναι μεταθεσιμο; τους τελευταίους μήνες θα μπορώ να γυρίσω κοντά στο σπίτι μου;
t3llis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Έχω έναν φίλο που μένει μόνιμα Ελλάδα αλλά έχει ελληνική και κυπριακή υπηκοότητα. Αν υπηρετήσει 3μηνο στην Κύπρο πρέπει να συμπληρώσει τους υπόλοιπους μήνες θητείας στην Ελλάδα; Ευχαριστώ
akiz90 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, t3llis είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω έναν φίλο που μένει μόνιμα Ελλάδα αλλά έχει ελληνική και κυπριακή υπηκοότητα. Αν υπηρετήσει 3μηνο στην Κύπρο πρέπει να συμπληρώσει τους υπόλοιπους μήνες θητείας στην Ελλάδα; Ευχαριστώ Για ρίξε μία ματιά εδώ να δεις σε ποιά κατηγορία είναι ο φίλος σου: http://www.army.gov.cy/el/page/meiomeni-thiteia-katigories
chrisxpap Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, giorgos4ever είπε ΕΔ, Κύπρος Έχει να μαζέψει πευκοβελονες 😛
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Το φύλλο πορείας όταν έρθει η ώρα πως το παίρνουμε;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Καλησπέρα. Το φύλλο πορείας όταν έρθει η ώρα πως το παίρνουμε; Απο την στρατολογία,μπορεί και να είναι ομαδικό οπότε δεν παίρνεις κάτι στο χέρι.
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο την στρατολογία,μπορεί και να είναι ομαδικό οπότε δεν παίρνεις κάτι στο χέρι. Δηλαδή θα κάνω 75 χλμ για να πάρω ένα χαρτί; 😂 ευχαριστώ πάντως
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Δηλαδή θα κάνω 75 χλμ για να πάρω ένα χαρτί; 😂 ευχαριστώ πάντως Μηπως τότε εννοείς το σημείωμα κατάταξης;
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως τότε εννοείς το σημείωμα κατάταξης; Οιι, το φύλλο πορείας σε περιπτωση που με καλέσουν σε νησί
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Δ ΕΣΣΟ είπε Οιι, το φύλλο πορείας σε περιπτωση που με καλέσουν σε νησί Ενώ ήδη υπηρετείς;Σε κάθε μονάδα υπάρχει και τμήμα στρατολογίας.
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ενώ ήδη υπηρετείς;Σε κάθε μονάδα υπάρχει και τμήμα στρατολογίας. Δεν έγινα εγώ σαφής. Από μέρα σε μέρα περιμενω το σημείωμα κατάταξης. Εάν πρέπει να ταξιδέψω πχ Χίο για να παρουσιαστώ, από που μπορώ να πάρω το φύλλο πορείας προκειμένου να μην πληρώσω έστω στην αρχή το εισιτήριο
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Δ ΕΣΣΟ είπε Δεν έγινα εγώ σαφής. Από μέρα σε μέρα περιμενω το σημείωμα κατάταξης. Εάν πρέπει να ταξιδέψω πχ Χίο για να παρουσιαστώ, από που μπορώ να πάρω το φύλλο πορείας προκειμένου να μην πληρώσω έστω στην αρχή το εισιτήριο Με το σημειωμα κατάταξης δεν καλύπτεσαι;Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την στρατολογία και να ρωτήσεις.Δεν ξέρω τι ισχύει να σου πω την αλήθεια.
chrisxpap Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με το σημειωμα κατάταξης δεν καλύπτεσαι;Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την στρατολογία και να ρωτήσεις.Δεν ξέρω τι ισχύει να σου πω την αλήθεια. Νομίζω πρέπει να πας στρατολογια για αυτό. Εγώ είχα πάει με δικά μου έξοδα οπότε δεν ξέρω σίγουρα αλλά από όσο είχα ρωτήσει στρατολογια ή φριυραρχειο 16 ώρες πριν, giorgos4ever είπε 18 ώρες πριν, FatCap είπε Έχει κανένας να μου προτείνει καμία πίο "μάχιμη" μονάδα από Αλεξίπτωτα η τουλάχιστον μια μοναδα που να έχεις λιγότερες σκοπιές και ανούσιες αγγαρείες ,αλλά πιο ουσιώδη πράγματα; Έχω διαβάσει ότι παίζουν ρόλο και στο που θα πας πχ Ναουσα ΛΟΚ , Σαμος Αμφιβιοι κλπ.Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα για το που μπορεί να είναι καλύτερα από αυτήν την αποψη τον ευχαριστώ. Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εχω καταλαβει καλα τι ειναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) ; Μπορεις να κανεις την θητεια σου εκει;Σας ευχαριστω . ΟΥΚ? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από chrisxpap
skel13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ξέρει κανείς από παραμεθόριο υπάρχει περίπτωση να ρθει μετάθεση στους 4μηνες ή είναι για όλους στο 5μηνο ? Αναφέρομαι για τους 8μηνους στρατιώτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις