Μάκαρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Archilleo είπε Για το Κυλικειο της μοναδος που με εχουν χωσει πλεον, καποιος μου ειπε οτι σου δινουν τιμητικη στο τελος ως κυλικειαρχης. Ισχυει; Γενικα ναι. Αναλογα και τον διοικητη βεβαια. Εμας το παιδι που ειχε αναλαβει το κυλικειο και απολυθηκε πριν λιγες μερες, συνολικα πηρε 92 μερες αδεια σε ολη του τη θητεια (9μηνος). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Γενικα ναι. Αναλογα και τον διοικητη βεβαια. Εμας το παιδι που ειχε αναλαβει το κυλικειο και απολυθηκε πριν λιγες μερες, συνολικα πηρε 92 μερες αδεια σε ολη του τη θητεια (9μηνος). 3 μηνες; Οτι καλυτερο!!! Χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 ΝΑ θυμάστε ότι στον στρατό ευδοκιμούν τα πιο μεγάλα φίδια!!!Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΝΑ θυμάστε ότι στον στρατό ευδοκιμούν τα πιο μεγάλα φίδια!!!Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε!!!! Αν εννοεις γι αυτο που εγραψα για τις 92 μερες αδεια, ουτε κι εγω το πιστευα μεχρι που μου εδειξε τα αδειοχαρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Αν εννοεις γι αυτο που εγραψα για τις 92 μερες αδεια, ουτε κι εγω το πιστευα μεχρι που μου εδειξε τα αδειοχαρτα. Μπας και ήταν ανιψιός του;χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μεγάλες άδειες κατά 99.9% είναι βίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, djcat είπε Μεγάλες άδειες κατά 99.9% είναι βίσματα. Ή ρουφιάνοι , συνήθως τα 2 είδη συνδυάζονται και δημιουργούν το νέο είδος φιδιού που υπάρχει σε αφθονία στα Ελληνικά στρατόπεδα. Αν βρείτε κάποιον που δεν κάνει ποτέ 2-4 ,μαγειρια, τουαλέτες και ο κύκλος του έχει φάει καμιά 20αρια Φ μακριά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 41 λεπτά πριν, geomos είπε Ή ρουφιάνοι , συνήθως τα 2 είδη συνδυάζονται και δημιουργούν το νέο είδος φιδιού που υπάρχει σε αφθονία στα Ελληνικά στρατόπεδα. Αν βρείτε κάποιον που δεν κάνει ποτέ 2-4 ,μαγειρια, τουαλέτες και ο κύκλος του έχει φάει καμιά 20αρια Φ μακριά!!! Ειναι περιεργες καμια φορα οι ισορροπίες. Πχ ειχαμε εναν που δεν εκανε ποτε υπηρεσία αλλα ολοι τον σεβοντουσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 https://www.militaire.gr/trimini-ayxisi-thiteias-ston-strato-xiras-fernei-i-kyvernisi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν σας χάλασε Η σειρά μου 306 ηταν η μοναδικη που έκανε 11 μηνο, η 307 η μοναδική που έκανε 10 μηνο και απο την 308 αρχισε το 9 μηνο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Anuminas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsuyoshi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Παιδιά ξέρει κανείς τι σημαίνει το ΜΥ/ΥΠΕΘΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Έχω κόψει την αναβολή περίπου από μέσα Ιουνίου και ειμαι για κατάταξη με την Δ ΕΣΣΟ. Αρχικα κάπου διάβασα υπολογίζεται να μπούμε Οκτώβρη, ισχύει(;) γιατί μου είπαν στην στρατολογία Νοέμβριο και έχω υπολογίσει την ορκομωσια που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα Οκτώβρη! Αν μπούμε τότε μπορώ να πάρω άδεια για την ορκωμοσία; Τώρα ουσιαστικά παρουσιαζομαστε στην μονάδα πάνω στα σύνορα που είναι οι περισσότερες ή στα νησιά και μετά μας πανε αλλού ή μένουμε στην μονάδα στην οποία μπήκαμε; Και κάτι τελευταίο ειμαι πολύτεκνος και δικαιούμαι εξάμηνη θητεία (πλεον γιατι παλια δεν μπορουσα ημουν ο 4ος κατα σειρα) χρειάζεται οικογενειακή κατάσταση και πιστοποιητικό πολυτεκνιας να δώσω όταν παρουσιαστώ; Αν αυξηθεί η θητεία πάει το εξάμηνο ή εγώ που εχω κόψει την αναβολή δεν θα με πιάσει; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από anterovgaltis2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δεν νομιζω να προλαβει αυτη την ΕΣΣΟ το 12μηνο. Μεχρι να παει στη Βουλη, να ψηφιστει κτλ κτλ, απο Γεναρη το κοβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Αν πάει και δεν είναι για άλλη μια χρονιά η κλασική ράδιο αρβύλα που διαδίδουν επίτηδες για να κόβει ο κόσμος τις αναβολές... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Κλασσικά :από την επόμενη ΕΣΣΟ 12μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις