Μάκαρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, Ertypo είπε Επίσης κάτι άλλο.Οταν μας έδωσαν το λουκανικο δεν το άνοιξα καθόλου μέχρι να ορκιστώ παρά μόνο για να πάρω τον μπερέ.Τωρα που έχω άδεια το ψαχουλεψα να δω τι εχει και είδα ότι μου λείπουν καποια πραγματα.Οπως ένα χιτώνιο σκρατς από ότι είδα δεν έχει το μπουφάν που σε όλους από ότι είχα δει είχε,κοντομανικες μπλούζες δεν ξέρω πόσες δίνουν σε εμένα είχε μία.Αν τα αιτηθω από την μονάδα μου τώρα θα μου δώσουν τίποτα η θα πάρω τον μπ@υλο? Κακως που δεν τα ελεγξες την μερα που τα πηρες. (Στο ΣΥΠΟ δλδ). Οταν τα παιρνεις, μετα υπογραφεις οτι παρελαβες τα παντα. Οποτε λογικα οτι δεν γυρισεις, θα πρεπει να τα πληρωσεις. Παιδια, την υπογραφη μας και το αλλο μας προσεχουμε που τα βαζουμε, φιλικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 28 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Κακως που δεν τα ελεγξες την μερα που τα πηρες. (Στο ΣΥΠΟ δλδ). Οταν τα παιρνεις, μετα υπογραφεις οτι παρελαβες τα παντα. Οποτε λογικα οτι δεν γυρισεις, θα πρεπει να τα πληρωσεις. Παιδια, την υπογραφη μας και το αλλο μας προσεχουμε που τα βαζουμε, φιλικα. Ναι όντως απλά ξες ακόμη και στην ορκωμωσια που μας είπαν βάλτε την δεύτερη αλλάξια σας εγώ έδωσα για πλύσιμο αυτήν που φορούσαμε συνέχεια και είχα αυτήν.Αλλα όπως είπα έχω κάτι παλιά από ένα παιδί που πάνω κάτω συμπληρώνουν αυτά που μου λείπουν και αν δεν κάνω λάθος με τα δικά του δεν μου λείπει τιποτα. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για ένα παιδί που παρουσιάζεται την δεύτερς στην μονάδα.Υπαρχει πρόβλημα αν παρουσιαστή στην μονάδα ποιο νωρίς γιατί το χαρτί λέει ότι μέχρι τις 8 το πρωί πρέπει να είσαι εκεί (δεν μιλάω για την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι διότι πρακτικά πας ότι ώρα θες,μιλάω για την μονάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georg3b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Ertypo είπε Ναι όντως απλά ξες ακόμη και στην ορκωμωσια που μας είπαν βάλτε την δεύτερη αλλάξια σας εγώ έδωσα για πλύσιμο αυτήν που φορούσαμε συνέχεια και είχα αυτήν.Αλλα όπως είπα έχω κάτι παλιά από ένα παιδί που πάνω κάτω συμπληρώνουν αυτά που μου λείπουν και αν δεν κάνω λάθος με τα δικά του δεν μου λείπει τιποτα. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για ένα παιδί που παρουσιάζεται την δεύτερς στην μονάδα.Υπαρχει πρόβλημα αν παρουσιαστή στην μονάδα ποιο νωρίς γιατί το χαρτί λέει ότι μέχρι τις 8 το πρωί πρέπει να είσαι εκεί (δεν μιλάω για την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι διότι πρακτικά πας ότι ώρα θες,μιλάω για την μονάδα) Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν φτάνει πριν τις 6 καλό θα ήταν να πάρει ένα τηλ στην μονάδα ώστε να τον περιμένει ο ΑΥΔΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, georg3b είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν φτάνει πριν τις 6 καλό θα ήταν να πάρει ένα τηλ στην μονάδα ώστε να τον περιμένει ο ΑΥΔΜ. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι ενημέρωσαν και άλλους που πήραν λογικά και αυτοί να ρωτήσουν επειδή δεν βολεύουν οι ώρες για να είναι στις 8 το πρωί εκεί και είπαν ότι δεν πειράζει εγώ θα πάω κατά τις 11 λογικά θα έχω φτάσει στρατόπεδο θα τους ενημερώσω στην πύλη σχετικά με αυτό ότι πήρα τηλ και μου είπαν αυτό και αυτό.Ας με περάσουν να πάω για ύπνο κατευθείαν και να ξυπνήσω το πρωί κύριος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 8/8/2019 στις 1:04 ΠΜ, Neoss είπε Αναλογα τι θα πιεις. Αν πιεις δυο ραντλερ ή δυο κανονικες (και οχι μεγαλες) μπυρες, ακομα και σπάνια να πινεις, δεν θα επηρεαστεις σχεδον καθολου. Τωρα αν γινει επιστημονικη καταγραφη, οκ θα υπαρξει επιρροη, σχεδον μηδαμινη ομως. το ιδιο και δυο ποτηρια κρασι. Αν πιεις δυο σκετες βοτκες ή δυο ουισκια, ε αλλαζει το θεμα και ας ειναι "μονο δυο". Καλυτερα να μην οδηγησεις αν δεν εισαι "προπονημενος" κιολας (σοβαρα ξερω κοσμο που μονο δύο, ουτε καν ελαφρώς ζάλη δεν τους προκαλούν). Αυτο προσπαθησα να πω. Γνωριζω τον εαυτο μου και ξερω ποσο μπορω να πιω και πως θα μου τη "βαρεσει". Για παραδειγμα, με Ρετσινα, μου τη σκαει περιεργα και κανω βλακειες. Με μπυριτσα οδηγαω πολυ κουλ. Καθε Παρασκευη πινω αρκετη μπυρα, αραλικι και ποτε δεν ετρεχα. Ακομα και αλλος να κανει μαλακια να πεταχτει μπροστα μου, τα προσεχω ολα. Αν πιω πολυ και αισθανομαι οτι δεν ειμαι ικανος να παω ως την τουαλετα χωρις να σκονταψω στα σκαλια, το αφηνω και παω ποδαρατος. Απλα μερικοι τα αναλυουν λιγο παραπανω απο οσο χρειαζεται τα πραγματα και χανουν το νοημα. Γενικα το λεω. Αυτο ισχυει για ολα. Ουτε μαλωνω, τσακωνομαι, κανω μαλακιες κτλ. Πιστευω οτι εαν η ψυχοσυνθεση σου και τα κομπλεξ σου ειναι τετοια που με μια μπυρα αρχιζεις να βαρας σκουπιδοτενεκεδες γυρνοντας σπιτι, να μλωνεις, να οδηγας σαν τρελος, τοτε δεν κανει να πινεις καθολου. Παιζει και αυτο ρολο. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poli361 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 8/8/2019 στις 10:56 ΜΜ, Neoss είπε Δηλαδη 4 το πρωι? Οχι. Τι παει να πει δεν το ανοιξες? Στο σβεν δεν φορουσατε εξαρτυση, κρανος και γεμιστηρες πχ? Οκ ημουν σε μαχιμη μοναδα αλλα και παλι ολοι λογικα θα τα χρησιμοποιησαν. Ετοιμο στο δωσαν το λουκανικο, δεν ησουν παρών όταν τα επαιρνες ενα ενα? Για το τι σου λειπει, να κοιταξεις τα χαρτια που σου δωσαν (και τα οποια ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ) και λενε πανω τι ακριβως πηρες και πόσα. Μπουλο ισως οχι, λογικα κατι θα σου δωσουν (αναλογως βεβαια) αλλα ισως πληρωσεις τιποτα, οσο ναναι εχασες κατι υποτιθεται. Ασχετο, πηρες λουκανικο μαζι? Εμας μονο οσοι φυγαν αλλου πχ δοκιμοι, στρατονομια κτλπ. Οι υπολοιποι τα αφησαμε μεσα στη μοναδα. Βαλε αυτο που σπουδαζεις, πως θα λεγεσαι μετα την αποφοιτηση. Εσεις συνηθως πατε Ερευνας Πληροφορικης, οχι παντα ομως αν δεν θελουν άλλα ατομα... Εισαι φοιτητης ομως. Αν δεν δουν πτυχιο, δεν τους νοιαζει. Νοεμβρη δεν θα μπεις με τιποτα. Μέσα Οκτώβρη θα μπειτε. Υπαρχει και μικρη πιθανοτητα για τελη Σεπτεμβρη αρχες Οκτώβρη. Παντως γενικα σίγουρα Οκτώβρη. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αρχικά . Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς , Νοεμβριο ειναι η ΕΣΣΟ για τον στρατό ξηράς , πως θα μπούμε πιο πριν ? Εννοείς θα το αλλάξουν και θα μας πιάσει και εμάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiStress Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όσοι παίρνουμε μετάθεση από άλλο στρατόπεδο με νέο φύλλο πορείας τι ώρα μπαίνουμε στο νέο μας στρατόπεδο; Επίσης υπάρχει να μην υπάρχει περίοδος προσαρμογής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weniko Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όσοι κόψατε αναβολή για να μπείτε Νοέμβριο κατά 90% θα καταταγείτε τον Οκτώβριο διότι δεν υπάρχουν άτομα. Καλύτερα για εσάς θα είναι γτ θα απολυοσασταν τον Αύγουστο αλλά άμα μπείτε Οκτώβριο θα απολυθείτε 1 μηνα νωρίτερα τον Ιούλιο. Οπότε μισό καλοκαίρι θα το φάτε έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weniko Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Θέλω να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έκοψε αναβολή ενώ έκανε θητεία; Αν ναι τι είπατε και τι σας ζήτησαν οι γιατροί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, poli361 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αρχικά . Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς , Νοεμβριο ειναι η ΕΣΣΟ για τον στρατό ξηράς , πως θα μπούμε πιο πριν ? Εννοείς θα το αλλάξουν και θα μας πιάσει και εμάς ? Ας λεει, με το νεο συστημα (λιγοτερες εσσο ανα ετος) ξεμενουν απο ανδρες. Δεν εχουν τηρησει ως τωρα το χρονοδιαγραμμα ουτε μια φορα. Μας πηραν εναν μηνα νωριτερα εμας (οσοι ειχαν προγραμματισει κατι σημαντικο ασε τους διελυσε). Αρα και σας νωριτερα. Δεν αλλαζει επισημα κατι, απλα λογω εκτατων υπηρεσιακων αναγκών θα κληθειτε νωριτερα. ΔΕΝ ειναι εικασια. Στρατο ειμαι, θεωρειται δεδομενο οτι θα μπειτε σιγουρα Οκτώβρη, τώρα το πότε ειναι το θεμα. Μέσα του μηνα μαλλον. Με λιγη γκαντεμιά, ισως και νωριτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στην μονάδα όταν έχεις άδεια μπορείς να αφήσεις τα πράγματα σου εκει.Θελω να αφήσω το λουκάνικο συγκεκριμένα όταν έχω άδεια για να μην κουβαλάω πολλά πράγματα γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenzoKenzo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σας Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αν δεν ειναι με συγχωρειτε .Παρ ολα αυτα θα ηθελα να κανω μια ακρως σημαντικη ερωτηση για τον στρατο και την υγεια μου Εχω προβλημα στη μεση με κηλες σε σπονδυλους και στραβο σπονδυλο. Το προβλημα μου λοιπον ειναι μεγαλο καθως σε καταστασεις υγρασιας βροχης ορθοστασιας η μεση μου "μαγκωνει" με αποτελεσμα οι πονοι να ειναι αφορητοι,ξερω αν δεν το εχει περασει κανενας δεν μπορει να καταλαβει αλλα μπορω ισως να εξηγησω.Κανονικα κοιμαμαι σε κρεβατι ανατομικο με ανατομικα μαξιλαρια.| Μια μερα που με πηρε ο υπνος καταλαθος στον καναπε προσπαθησα να σηκωθω μετα και ειχε μαγκωσει η μεση μου με αποτελεσμα να ποναω λες μου σπανε τα κοκκαλα,απ τον πονο φανταστειτε οτι δεν καταφερα να αναπνευσω εκεινη τη στιγμη.Εκτος λοιπον του υπνου μπορω να φτασω και σε σημειο που να μην μπορω καν να περπατησω. Απ οσο ξερω τα κρεβατια του στρατου εινα αθλια και η υγρασια σε υψηλα επιπεδα ποσο μαλλον σε καποιο νησι η στην παραμεθοριο. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης,επειδη δεν μπορω να κινδυνεψω να παθω κατι ποσο μαλλον στην μεση ποσο πιθανο ειναι να παρω ι5 απαλλαγη? υ.γ δεν γινεται χειρουργειο γιατι το σημειο ειναι ακρως επικυνδινο και οι πιθανοτητες να παθεις μεγαλυτερο προβλημα ειναι πολλες Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από KenzoKenzo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Ertypo είπε Στην μονάδα όταν έχεις άδεια μπορείς να αφήσεις τα πράγματα σου εκει.Θελω να αφήσω το λουκάνικο συγκεκριμένα όταν έχω άδεια για να μην κουβαλάω πολλά πράγματα γίνεται? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παρουσιάζομαι Πόρο (Ναυτικό) και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα πράγματα που θα πρέπει να πάρω μαζί φανελάκια, πετσέτες, σεντόνια, κάλτσες, εσώρουχα τι χρώμα πρέπει να είναι; από τα παραπάνω μας δίνουν κάτι εκεί (και σε τι ποσότητες) ή θα είναι όλα δικά μου; τι γίνεται με το πλύσιμο κλπ; έχει πλυντήρια εκεί ή τα δίνουμε έξω; sleeping bag επιτρέπεται (και είναι απαραίτητο);; ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από christos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στη μονάδα τη Δευτέρα μπαίνω με πολιτικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις