Neoss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Ertypo είπε Ναι το χαρτί γράφει διαβιβαστης-οδηγος αυτοκινήτου.Γενικα πως είναι τα πρςγματα από συνθήκες εγκαταστάσεις εκπαίδευση?Δεν θα κάτσω για όλη μου την θητεία εκεί γιατι θα ζητήσω μετάθεση αλλά να ξέρω τι παίζει πάνω κάτω για να είμαι προετοιμασμένος.Επισης από εξόδους πως πάει? Στο δικο σου δεν ξερω ακριβώς. Εγκαταστασεις νομιζω σχετικα ενταξει. Εξόδους δεν ακουσα παραπονα αλλα δεν ακουσα και γενικα τιποτα. Στους διαβιβαστες δυο ατομα νεοσυλλεκτοι υπηρχαν...λογικα δεν θα υπαρχουν πολλα να κανουν για να πηραν μονο τοσους. Εκπαιδευση εντονο ΣΒΕΝ ειχε η 646 τωρα το Μηχανοκινητο Ταγμα Πεζικου. Τωρα θα ερθουν τα ΣΠΕΝ οπου ολοι θα κανουν κατι. Δενειναι μαχιμη η δικη σου παντως οποτε υποθετω νορμαλ πραγματα εως χαλαρα. Μεταθεση? Παραμεθοριο ειναι. Στο 5μηνο φευγεις. Με βυσμα στο τριμηνο. Για νωριτερα αστο, απετυχαν αλλοι και αλλοι με δυνατα βυσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FactorWorld Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Παίδια κάποιες πληροφορίες για το Γ' ΣΣ; 1) Φαντάζομαι έχει να κάνει με τη μονάδα αλλά τα ΣΚ τι ισχύει; Υπάρχει έξοδος (και μετά διανυκτέρευση) από τις πρώτες ώρες; 2) 99% όχι αλλά, υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνεις στο στρατόπεδο το επόμενο πρωί της Δ/Ν σου κατευθείαν με παραλλαγή κτλ.; 3) Πόσο "τσίτα" είναι τα πράγματα αναφορικά με κρεβάτια (κυρίως), γυαλίσματα κτλ.; Ρωτάω γιατί οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν online είναι από το 2009 οπότε αν υπάρχει κάτι νεότερο θα βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
/Wandering Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Παίδες για στρατονομία πληροφορίες γνωρίζει κανείς και κυριώς όσον αφορά την εκπαίδευση ? (Οτι βρίσκω είναι προ δεκαετίας.) Ευχαριστώ εκ των προτερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Στις 3/8/2019 στις 6:42 ΜΜ, obby είπε Το να πιεις ενώ οδηγείς μια χαρά ακραίο είναι, πώς μπορείτε και τα λέτε αυτά ρε. Δεν εννοουσα να γινεις τυφλα. Πανω απο το επιτρεπενο οριο εννοουσα, π.χ. 3 αντι για 2 μπυρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Archilleo είπε Δεν εννοουσα να γινεις τυφλα. Πανω απο το επιτρεπενο οριο εννοουσα, π.χ. 3 αντι για 2 μπυρες... 3 μπυρες ειναι 1,5 λιτρα. Με 5% αλκοολ που εχει η καθε μια, εχεις καταναλωσει 75ml καθαρου οινοπνευματος. Το ''οριο'' ειναι ενα ποτηρακι κρασι, δηλαδη περιπου 100ml. Με 15% αλκοολ το κρασι ειναι 15ml οινοπνευμα. Μιλας για πενταπλασια ποσοτητα απο το οριο με πολυ επιφανειακα μαθηματικα. Σοβαρα τα ρωτατε τωρα αυτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε 3 μπυρες ειναι 1,5 λιτρα. Με 5% αλκοολ που εχει η καθε μια, εχεις καταναλωσει 75ml καθαρου οινοπνευματος. Το ''οριο'' ειναι ενα ποτηρακι κρασι, δηλαδη περιπου 100ml. Με 15% αλκοολ το κρασι ειναι 15ml οινοπνευμα. Μιλας για πενταπλασια ποσοτητα απο το οριο με πολυ επιφανειακα μαθηματικα. Σοβαρα τα ρωτατε τωρα αυτα; Ειναι και πως επιδρα σε καθε οργανισμο το αλκοολ. Δεν ειμαι και η πρωτη αλκοολα, αλλα με 3 μπυρες δεν μεθαω ρε φιλε. Νομικα ειμαι για γραψιμο ομως. Οπως το λες εχεις δικιο βασει μαθηματικων. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregysuper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, FactorWorld είπε Παίδια κάποιες πληροφορίες για το Γ' ΣΣ; 1) Φαντάζομαι έχει να κάνει με τη μονάδα αλλά τα ΣΚ τι ισχύει; Υπάρχει έξοδος (και μετά διανυκτέρευση) από τις πρώτες ώρες; 2) 99% όχι αλλά, υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνεις στο στρατόπεδο το επόμενο πρωί της Δ/Ν σου κατευθείαν με παραλλαγή κτλ.; 3) Πόσο "τσίτα" είναι τα πράγματα αναφορικά με κρεβάτια (κυρίως), γυαλίσματα κτλ.; Ρωτάω γιατί οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν online είναι από το 2009 οπότε αν υπάρχει κάτι νεότερο θα βοηθήσει. 1) Τις προβλεπόμενες ώρες ναι (12 σαββατο 10 κυριακη). 2) Αν πας μ αμαξι δεν σου λένε τίποτα. Αλλιώς δεν ξέρω. 3) Χαλαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Archilleo είπε Ειναι και πως επιδρα σε καθε οργανισμο το αλκοολ. Δεν ειμαι και η πρωτη αλκοολα, αλλα με 3 μπυρες δεν μεθαω ρε φιλε. Νομικα ειμαι για γραψιμο ομως. Οπως το λες εχεις δικιο βασει μαθηματικων. 😉 Το προβλημα ειναι ''φιλε'' οτι η μειωση των αντανακλαστικων λογω του αλκοολ δεν φαινεται πριν το τροχαιο. Το γραψιμο και η αφαιρεση διπλωματος ειναι το ελαχιστο που θα πρεπει να σε ανησυχει. Βριθει η κοινωνια μας απο Ελληνες που νομιζαν/νομιζουν οτι η βιοχημεια του αλκοολ δεν αφορα το σωμα τους. Edit : Και για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος, ναι σε γραφει η στρατονομια. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από -Dimitris- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Το προβλημα ειναι ''φιλε'' οτι η μειωση των αντανακλαστικων λογω του αλκοολ δεν φαινεται πριν το τροχαιο. Τοτε θα επρεπε να ειχα τρακαρει απειρες φορες, με τα λεγομενα σου... 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obby Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, -Dimitris- είπε 3 μπυρες ειναι 1,5 λιτρα. Με 5% αλκοολ που εχει η καθε μια, εχεις καταναλωσει 75ml καθαρου οινοπνευματος. Το ''οριο'' ειναι ενα ποτηρακι κρασι, δηλαδη περιπου 100ml. Με 15% αλκοολ το κρασι ειναι 15ml οινοπνευμα. Μιλας για πενταπλασια ποσοτητα απο το οριο με πολυ επιφανειακα μαθηματικα. Σοβαρα τα ρωτατε τωρα αυτα; Φυσικά και τα ρωτάνε σοβαρά, δες πόσοι ταλαίπωροι πέθαναν και πόσα αυτοκίνητα καρφώθηκαν σε κολώνες από την "κακιά στιγμή". 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Τοτε θα επρεπε να ειχα τρακαρει απειρες φορες, με τα λεγομενα σου... 😂😂 Επιχείρημα "Μα ο θείος μου κάπνιζε δυο πακέτα κι έζησε μέχρι τα 100". Είναι αδιανόητο και τι μυαλά κουβαλάτε ορισμένοι και πόσο ανεύθυνοι είστε και ότι δε σας καίγεται καρφί για το αν θα πάρετε κόσμο στο λαιμό σας αλλά το αν θα σας γράψει η τροχαία ή η ...στρατονομία. Τι να πει κανείς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Archilleo είπε Τοτε θα επρεπε να ειχα τρακαρει απειρες φορες, με τα λεγομενα σου... 😂😂 Δε χρειαζεται να συμβει κατι για να πειστεις οτι εισαι λαθος. Σταματηστε να ειστε Ελληναρες μερικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, /Wandering είπε Παίδες για στρατονομία πληροφορίες γνωρίζει κανείς και κυριώς όσον αφορά την εκπαίδευση ? (Οτι βρίσκω είναι προ δεκαετίας.) Ευχαριστώ εκ των προτερών. Έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ αλλά απολύθηκα πριν 10 χρόνια, μπορεί να έχουν αλλάξει ριζικά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Δε χρειαζεται να συμβει κατι για να πειστεις οτι εισαι λαθος. Σταματηστε να ειστε Ελληναρες μερικοι. Εχεις δικιο σχετικα με το ελληναραδικο αλλά σοβαρά τώρα ρε παιδιά, με μία ή δύο μπύρες δεν ειστε σε θεση να οδηγησετε; Και τα λεω εγω που πινω ελαχιστα. Ελα δεν πεσαμε απ τον ουρανό, εδω ειμαστε και βλεπουμε. Οσους ειδα, ακουσα να τρακαρουν καπου δεν ειχαν πιει μονο ενα ποτό ή δυο μπυρες. Ηταν τύφλα στο μεθυσι. Οκ αν σε πιανουν δυο μπυρες, τοτε μην οδηγας καθολου ή μην πινεις, παρε alcohol free beer. Η πλειοψηφια δεν επηρεαζεται παντως τοσο πολυ. Παρτε μια ραντλερ 😃😃 Υγ: στην αδεια μη πινετε ή μην οδηγατε καλυτερα. Ποτέ δεν ξερεις. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Neoss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γι αυτους που θα παρουσιαστουν πεζικο(ή γενικα στρατο ξηρας τελος παντων) ποτε περναει κλιμακιο ειδικων δυναμεων για να διαλεξεις αν θες να πας; Ποια ειναι η διαδικασια; Πηγαινεις μετα την ορκωμωσια για εκπαιδευση μεγαλο πευκο ή πριν; Δεν γνωριζω καθολου.Επισης αφου πας διαλεγεις και αν θα πας καταδρομεις ή αλεξιπτωτιστες πχ ή σε στελνουν οπου θελουν;(χωρις βυσμα εννοω).Επισης ξερετε αν οι αδειες και οι εξοδοι ειναι ιδιες για ειδικες δυναμεις και πεζικο; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από nikosmon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Δε χρειαζεται να συμβει κατι για να πειστεις οτι εισαι λαθος. Σταματηστε να ειστε Ελληναρες μερικοι. Νταντεμα. Yolo ρε! 😂 4 ώρες πριν, Neoss είπε Εχεις δικιο σχετικα με το ελληναραδικο αλλά σοβαρά τώρα ρε παιδιά, με μία ή δύο μπύρες δεν ειστε σε θεση να οδηγησετε; Και τα λεω εγω που πινω ελαχιστα. Ελα δεν πεσαμε απ τον ουρανό, εδω ειμαστε και βλεπουμε. Οσους ειδα, ακουσα να τρακαρουν καπου δεν ειχαν πιει μονο ενα ποτό ή δυο μπυρες. Ηταν τύφλα στο μεθυσι. Οκ αν σε πιανουν δυο μπυρες, τοτε μην οδηγας καθολου ή μην πινεις, παρε alcohol free beer. Η πλειοψηφια δεν επηρεαζεται παντως τοσο πολυ. Παρτε μια ραντλερ 😃😃 Αυτο λεω κι εγω και τους φαινεται ακραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις