BadBoy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 11:31 ΠΜ, Μάκαρος είπε Παιδια μια απορια καθαρα απο περιεργεια. Αν καποιος ορκιστει αθεος στην αρχη της θητειας του, δικαιουται αργοτερα αδεια στα γκρουπακια Χριστουγεννων και Πασχα ? Δεν υπάρχει πρόβλεψη για «όρκο άθεου». Δε δηλώνεις πουθενά κάτι τέτοιο. Αν για κάποιο λόγο εννοείς την πολιτική υπόσχεση, προφανώς και παίρνεις κανονικά τα γκρουπάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Να ρωτήσω τώρα που θα πάω στην μονάδα μου θα πρέπει να έχω και το λουκάνικο μαζί μου? Μιας και είναι καλοκαίρι ακόμη τα περισσότερα πράγματα που έχει μέσα είναι χειμωνιάτικα και δεν με χρειάζονται μέχρι τον χειμώνα οπότε αχρειαστα είναι.αν τα βάλω όλα μέσα στο σάκο και σε μια βαλίτσα πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Νομίζω είναι απαραίτητο να το έχεις μαζί σου στη μονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Λουκάνικο απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Είμαι ειδικές δυνάμεις και με βάλανε ειδικότητα οδηγός αυτοκινήτου. Απόψεις απο κάποιον που ξέρει;; Την κάνω μετά τα πεν, στη μονάδα ή στη Σπάρτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obby Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, Archilleo είπε Να ρωτησω... Αυτη τη στιγμη που ειμαι φανταρος, με σταματησει η αστυνομια και εχω πιει παραπανω απο οτι πρεπει, μπορει να με γραψει κανονικα ή ερχεται η στρατονομια και αναλαμβανει αυτη; Δεν λεω να κανεις κατι ακραιο...(να τρακαρεις ή κατι χειροτερο) Ενημερωστε με, παρακαλω!!! Το να πιεις ενώ οδηγείς μια χαρά ακραίο είναι, πώς μπορείτε και τα λέτε αυτά ρε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Ertypo είπε Να ρωτήσω τώρα που θα πάω στην μονάδα μου θα πρέπει να έχω και το λουκάνικο μαζί μου? Μιας και είναι καλοκαίρι ακόμη τα περισσότερα πράγματα που έχει μέσα είναι χειμωνιάτικα και δεν με χρειάζονται μέχρι τον χειμώνα οπότε αχρειαστα είναι.αν τα βάλω όλα μέσα στο σάκο και σε μια βαλίτσα πειράζει? αν γινει πολεμος θα παρεις το λουκανικο και θα πας να πολεμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, salonika91 είπε αν γινει πολεμος θα παρεις το λουκανικο και θα πας να πολεμισεις Εντάξει καταλαβα είπα μια μικρή μ@λ@κι@ουλα.Αλλα έτσι κιαλλιως δεν είχα σκοπό να το πάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Κάποιες ερωτήσεις απορώ γιατί τις κάνετε. Να πω ότι δεν έχετε μπει πάει στο καλό. Το να ρωτήσεις κάτι που μπορούν να σου απαντήσουν οι άλλοι φαντάροι ή κάποιο στέλεχος δεν το καταλαβαίνω πραγματικά 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Έχω ειδικότητα διαβιβαστης-οδηγος αυτοκινήτου.Τι παίζει με εκπαίδευση-καθηκοντα κ.α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Ertypo είπε Εντάξει καταλαβα είπα μια μικρή μ@λ@κι@ουλα.Αλλα έτσι κιαλλιως δεν είχα σκοπό να το πάρω Μα πρέπει να το πάρεις(και αυτό που είπα ισχύει).ότι αν γίνει πόλεμος αυτό θα πάρεις μαζί σου Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από salonika91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, Archilleo είπε Να ρωτησω... Αυτη τη στιγμη που ειμαι φανταρος, με σταματησει η αστυνομια και εχω πιει παραπανω απο οτι πρεπει, μπορει να με γραψει κανονικα ή ερχεται η στρατονομια και αναλαμβανει αυτη; Δεν λεω να κανεις κατι ακραιο...(να τρακαρεις ή κατι χειροτερο) Ενημερωστε με, παρακαλω!!! Επειδη ετυχε σε σειρα μου να βγουν 3 με εξοδο κ ενας υεα μαζι τους γιναν στουπι και στουκαραν επειδή η στρατονομια επρεπε να ερθει απο αλλη πολη το συμβαν καταγράφηκε απο την τροχαια και μετα ΕΔΕ. Συγκρατημένα παιδια οσο ειστε μεσα γιατι με μια μαλακια μπορει να μπλεξετε ασχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, billsnake21 είπε Κάποιες ερωτήσεις απορώ γιατί τις κάνετε. Να πω ότι δεν έχετε μπει πάει στο καλό. Το να ρωτήσεις κάτι που μπορούν να σου απαντήσουν οι άλλοι φαντάροι ή κάποιο στέλεχος δεν το καταλαβαίνω πραγματικά τρολ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 7:22 ΜΜ, Ertypo είπε Ξέρεις τι παίζει ακριβώς αυτήν την στιγμή? Είναι Τέντα στον 29 λόχος που θα πάω? Έχω ειδικότητα διαβιβαστης- οδηγός αυτοκινήτου αλλά πήρε πρόσφατα δίπλωμα δεν ξέρω αν με βάλουν κατευθείαν. Μια χαρά είναι. Γενικά μαυτή τη ειδικότητα (δύο πήρες;) καλά είσαι όπου και νάσαι. Εφόσον δεν είσαι Α Εαν ή στην 646 που είναι η πιο μάχιμη κ απαιτητική που υπάρχει εκεί (σκέψου οιαλλοι κανανε πρόβες όρκου μια βδομάδα και βάλε και εκεί αδιαφορούσαν και κάναν οπλοασκήσεις, πορεία κτλπ και πρόβα 2 μέρες πριν μόνο και ούτε υπάρχουν "πολυτέλειες" στους θαλάμους τους), σχετικά χαλαρά θάσαι. Στις 3/8/2019 στις 1:04 ΠΜ, Δ ΕΣΣΟ είπε Έτσι όπως εγινε, που κάλεσαν δηλαδή την γ' 20 μέρες νωρίτερα, ειναι πολυ τραβηγμένο να κανουν 4 μήνες να καλέσουν νεοσυλλέκτους Ακριβώς. Σκατά τα έκαναν. Πρέπει να επανέλθει το σύστημα των 6 ΕΣΣΟ ετησίως. Δημιούργησε πρόβλημα, δεν τηρείται το χρονοδιάγραμμα πλέον διαλύοντας σχέδια, εργασία κτλπ των παιδιών (απαράδεκτο). Οκτώβρη ΣΙΓΟΥΡΑ θα καλέσουν τους οπλίτες. Και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για Σεπτέμβριο (πχ τέλη του μήνα), το επεξεργάζονται, όπως μου είπε ο Υπολοχαγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Neoss είπε Μια χαρά είναι. Γενικά μαυτή τη ειδικότητα (δύο πήρες;) καλά είσαι όπου και νάσαι. Εφόσον δεν είσαι Α Εαν ή στην 646 που είναι η πιο μάχιμη κ απαιτητική που υπάρχει εκεί (σκέψου οιαλλοι κανανε πρόβες όρκου μια βδομάδα και βάλε και εκεί αδιαφορούσαν και κάναν οπλοασκήσεις, πορεία κτλπ και πρόβα 2 μέρες πριν μόνο και ούτε υπάρχουν "πολυτέλειες" στους θαλάμους τους), σχετικά χαλαρά θάσαι. Ακριβώς. Σκατά τα έκαναν. Πρέπει να επανέλθει το σύστημα των 6 ΕΣΣΟ ετησίως. Δημιούργησε πρόβλημα, δεν τηρείται το χρονοδιάγραμμα πλέον διαλύοντας σχέδια, εργασία κτλπ των παιδιών (απαράδεκτο). Οκτώβρη ΣΙΓΟΥΡΑ θα καλέσουν τους οπλίτες. Και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για Σεπτέμβριο (πχ τέλη του μήνα), το επεξεργάζονται, όπως μου είπε ο Υπολοχαγός. Ναι το χαρτί γράφει διαβιβαστης-οδηγος αυτοκινήτου.Γενικα πως είναι τα πρςγματα από συνθήκες εγκαταστάσεις εκπαίδευση?Δεν θα κάτσω για όλη μου την θητεία εκεί γιατι θα ζητήσω μετάθεση αλλά να ξέρω τι παίζει πάνω κάτω για να είμαι προετοιμασμένος.Επισης από εξόδους πως πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις